- 24 Haziran 2011
- 23.517
- 49.076
- 798
Tüh elmas konusuz kaldın iyi mi :)
Ama artik onerileri acik acik yazabiliriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüh elmas konusuz kaldın iyi mi :)
Ateşleme aracı gırgır.Gırgır gırgır olalı bu kadar değer görmemiştir ömrü hayatındaBu sizin ayibiniz. Kivilcimi ateslemek onemli.![]()
Ateşleme aracı gırgır.Gırgır gırgır olalı bu kadar değer görmemiştir ömrü hayatında![]()
Gırgır felsefesiEşime dedim ki bazı kadınlar gırgırla kocalarını azdırıyormuş.
Dedi ki fırçasını adama mı şeyapıyormuş (aynen bu yüz ifadesiyle)
Yok dedim kadın yerleri gırgırlıyormuş.
Eee sonra? Dedi... Bişey diyemedim.![]()
Ateşleme aracı gırgır.Gırgır gırgır olalı bu kadar değer görmemiştir ömrü hayatında![]()
Adamın devreleri yanmış kızEşime dedim ki bazı kadınlar gırgırla kocalarını azdırıyormuş.
Dedi ki fırçasını adama mı şeyapıyormuş (aynen bu yüz ifadesiyle)
Yok dedim kadın yerleri gırgırlıyormuş.
Eee sonra? Dedi... Bişey diyemedim.![]()
Ben ona çok yöntem söylerim de kk yıkılırban günümde de değilim :)
Kizilayda kan verme pozisyonuna devam![]()
Canım normal hormonlar en üst seviyeye çıkıyorMesela benn nedense hep regl dönemlerimde bir haller oluyor aşırı istekli oluyorum hep dizginleyebiliyorum şüküradam köşe bucak kaçıyor elimden bir kaza çıkacak diye
![]()
Değilmi ne affet kadındı ama cilveli işveliYemin ederim o beğenmediğiniz çirkin Feriştah'ın bile daha seksi fentezileri vardı. Bir Feriştah kadar olamıyorlar mı yahu?
Ben baya eğlendim bu yorumla zirve yaptı eğlencem. Şimdi kendi renksiz hayatıma dönüp sıradan bi gadın olarak hayatımı sürdüreceğim. bi ara bi milyoncudan gırgır alayım da az neşelenelimYine birilerinin eşi çok istekli, inanılmaz istekli, insan üstü istekli.. Yine birileri çok arzulanıyor, çılgınca, delice.. Ve yine birileri renksiz hayatının tekerine neon ışıkları taktırıp geziyor.. Eğleniyor muyuz gençler...![]()
Konulu yazalım diyorsun yaniAma artik onerileri acik acik yazabiliriz![]()
Konulu yazalım diyorsun yani![]()
Genc adam kapiyi actiginda karsisinda pazen donu, kalin askili atleti, elinde girgiriyla kendisine adeta alev alev bakan..........![]()
![]()
![]()
öyle deme artık erkeklere de fantazik şeyler var
misal tül Boxer görmüştüm ben bi kaç sene önce
![]()