Bu da LadyEvil'ın vitrini

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
An itibariyle kendi moda sayfamı açmış bulunmaktayım.
Burda size beğendiğim,azıcık farklı bulabileceğiniz tarzları paylaşmaya çalışacağııım :61:

Bugün çatlayan oje avına çıktım.
Ama pazar olduğu için çoğu yer kapalıydı,bulamadım :26:
Açık olan bikaç yere girdim,oralarda da yoktu.
İlginç bulduğum bikaç oje aldım,bitanesini sürdüm bile.

$Fotoğraf0062.webp

Golden Lady 346
Kahverengi-kırmızı karışımı,ışıkta altın sarısı ışıltıları olan bi renk.
Her zaman kullancağım bi oje değil ama ışıkta güzel duruo.

hayirli olsun ladycim:nazar:
bunlar japon style botları dimi..? bende kislik botunu alicaktim vazgectim
siparis verdigim kabanlar elime ulasinca kalitesinin resimlerde kaldigini bizzat gördüm:65:

Teşekkürler Monica :)
Evet japon stil ben hiç kaban almadım cesaret edemedim ceket,kaban falan almaya iyiki almamışım o zaman.
Ama ayakkabılarını hep alıorum bi sorun çıkmadı şimdiye kadar.
Bunlar da çok hoşuma gitti dantel hastası biri olarak :)

:71: topiğin hayırlı olsun LadyEvil..
botlar felakett güzel..inan benim de çok hoşuma gitti. fiyatı neymiş öğrenebilir miyim ayıp olmazsa :26:

gg'de fiyatı 75-85 tl arası genelde,ama biara 69'a bile görmüştüm zaten çok trend bunlar siteye girip aradığında farklı fiyatlarda birsürü görürsün fyzckr :)

Son düzenleme:
Yeni aldığım elbisem
Tam istediğim gibi hem dantelli,hem düz yaka olmayan hem de bileğe kadar uzun bi modeli çok aramıştım,her zamanki gibi nette buldum :)

6738.jpg

6767.jpg

Elbisemi bu sandaletle kombinlemek istiorum,gayet şık olacak :16:

6891.jpg

Üstteki dantelli botu alırsam o elbiseyle kullananmam çünkü elbise de ayakkabı da dantelli çok boğar.

Avondan aldığım eskitme tarzlı çok hoş bilekliğimi paylaşmak istedim.
Tam bilek hizası için değil de daha yukarısı için tasarlanmış bi bileklik.

13767.jpg

13787.jpg

Kolyesini almadığıma pişman oldum,bu ay alacağım :)

almak istesem şimdi var mıdır acaba bilekliği kolyesini de merak ettim onu da beğenirsem ikisini de alırım ben de :64: avonun haziran katalogunda göremedim ama neyse araştırırım biraz :1:

Sonunda çatlayan oje buldum!
Tırnaklarımda siyah oje vardı ben çatlayan ojeyi lacivert aldım o yüzden üzerine sürdüğümde pek belli olmadı.

8212.jpg

Sonra siyahı çıkarıp Gabrini Matte gri sürdüm ve üzerine Elite çatlayan ojeyi sürdüm.

Sonunda çatlayan oje buldum!
Tırnaklarımda siyah oje vardı ben çatlayan ojeyi lacivert aldım o yüzden üzerine sürdüğümde pek belli olmadı.

8212.jpg

Sonra siyahı çıkarıp Gabrini Matte gri sürdüm ve üzerine Elite çatlayan ojeyi sürdüm.

öncelikle hayırlı olsun:)) aldıklarından anlaşıldığı üzre zevkin güzelmiş :71:
watsons' da çok güzel çatlayan ojeler var oje seviyosan bakmanı tavsiye ederim :))

amanınn bu bilekligi ben temmuz katalogunda görmüstüm 1-2gun once
20 liramiydi neydi fiyatida pahali bulmustum ama beynim hic silinmicek bi kösesine atmistim :)
cok güzel canimm güle güle tak takistir :16:

öncelikle hayırlı olsun:)) aldıklarından anlaşıldığı üzre zevkin güzelmiş :71:
watsons' da çok güzel çatlayan ojeler var oje seviyosan bakmanı tavsiye ederim :))

Saol canım,peki araştırıcam.
Elite'in 3-4 farklı rengi vardı ben daha çok koyu renkler tercih ettiğim için lacivert aldım

Back
X