Bu da neydi şimdi??

zamanında engellediğim bütün kızların engelini kaldırmıştı. Bunu söylediğimde amacım sana inattı dedi. Erkek milleti işte genelleme yapmamak lazım ama . Hiç üzülmüyorlar aynen devam ediyorlar ayşe olmazsa fatma olur mantığı.
Engellemesi bana göre hemen unutma sürecine girmeye çalışması.

kadınlık ıcgudusuyle arada laf sokuşturuosan alttan altan ondan rahatsız olmuştur..yada yorumları kıskanmıştr yada kızmıştr...

iyi de engellemek neyin nesidir..nefret de bir duygu neticede..:)
Nefretle alakasi yok. Iyi. Ya da kötü muhatap olamayalim birbirimizle ilgili birsey duymayalim tamamen sen yoluna ben yoluma olsun istemis. Girip sayfasina bakmani istemiyor demek ki.

Kızlar benim konumu biliyorsunuz..şuan dava devam ediyor..yakın zamanda mahkeme var..benim sosyal sitede çoğu fotoğrafım dışarıya açık..düğündür v.s mutlu olduğum anları hep paylaştım..en ufak bir gönderme bile yapmadım..bayağı uzun bir süredir girmiyordum onun hesabına..bi bakiim dedim öylesine..hiçbir duygu yok..baktım beni engellemiş..:)) gerçekten inanır mısınız hiiiçç canım acımadı..çoktan bitti de..benşm sormak istediğim neden böyle bir saçmalık yaptı ki??..bu neyin göstergesiydi..

canın yanıyor biliyorum ama içimde tutamıyorum bu diyeceğimi; en nefret ettiğim kadın tiplerinden birisin, adam seni istemiyor boşanıyosunuz hala bir göndermeler peşindesin, beni engellemiş, demekki benden nefret ediyor nefret sevgiyle kardeştir demek ki beni seviyor...
ya gurur olmalı kadında boşanıyor mu nefret mi ediyor bas git sen de kendi hayatına.
erkekler çok önemliymiş gibi bu kadar bir taraflarını kaldırıyorsunuz sonra peşinden ağlıyorsunuz.
sosyal medyanız batsın ya, beni engellemiş beni dürtmüş, şarkı paylaşmış, gizlemiş, ıvır zıvır.
kadınsın ya sen unut hayatına devam et, hayatından çıkmış adam yeter, daha peşinden koşma.

Kızlar benim konumu biliyorsunuz..şuan dava devam ediyor..yakın zamanda mahkeme var..benim sosyal sitede çoğu fotoğrafım dışarıya açık..düğündür v.s mutlu olduğum anları hep paylaştım..en ufak bir gönderme bile yapmadım..bayağı uzun bir süredir girmiyordum onun hesabına..bi bakiim dedim öylesine..hiçbir duygu yok..baktım beni engellemiş..:)) gerçekten inanır mısınız hiiiçç canım acımadı..çoktan bitti de..benşm sormak istediğim neden böyle bir saçmalık yaptı ki??..bu neyin göstergesiydi..
yaptığı şeyleri görme diyedir yada şimdi engellemişya merak et diye yapmıştır.

Mantikli olani yapmis, sizin en basta yapmaniz gereken...

Bence canınızı acıtmasaydı böyle konu açıp da nedenini sorgulamazdınız. İyiliğiniz için diyorum boşverin niyeyse niye. Düşündükçe sorgularsınız. Keşke ondan önce siz engelleseydiniz. Ne yaptığını görmemek bilmemek en güzeli.

Görmek istemiyordur..ben de görmek istemediğim için engellemiştim..duygularım tavandı o sıra...ama şimdi çook şükür..benim duygular ona gitti heralde:)) amaaan bana gelmesin:)

"Duygularım tavandı, ben o yüzden engellemiştim, şimdi o duygular ona gitti herhalde" demişsiniz bol gülücükler içinde de...

Madem engellemesinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorsunuz, bize neden sordunuz?

Bunu duymak için konuyu açmışsınız cevaplarınıza bakılırsa, biz yazmayınca da nihayet kendiniz size karşı duyguları olduğunu ifade etmişsiniz kendi hislerinizi reddederek ama ben de diğerleri gibi düşünüyorum, sosyal hesabında tutması ya da engellemesi boşanma raddesindeki çiftler için bağlayıcılığı olan bir durum değildir.

Ve madem bize sordunuz, söyleyeyim, erkekler "çok seviyorum, bari görmeyeyim" duygusallığına kolay kolay girmezler.

Bir de evlilik bu, sevgililik değil ki.

Seven adam çok çok uç durumlar olmazsa ayrılmaz da boşanmaz da...

hayatımdan tamamen çıkmasını istediğim, nefret etmesem de resimlerimi görmesini istemediğim, ya da bir şekilde umursamadığım herkesi engelliyorum.

iyide açtığınız konulara baktım ara ara takip ediyormuşsunuz hatta twitterdan yanlışlıkla bişeleri beğenmişsiniz onla ilgili soru sormuşsunuz,eşiniz başkasına aşık olmuş,belkide sizin onu takip etmenizi istemiyordur.kendine yeni bir yol seçmiş,belkide oda size bakıyordu ve alışkanlık olmuştu belkide yeni sevgilisi engelledi siz bakmayın diye herşey olabilir.

Back
X