Bu da Öğretmen'in Günlüğü Olsun..

bursa_guzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2009
105
0
116
36
Artvin
Merhaba arkadaşlar... Uzun zamandır bu siteye üyeydim, fakat günlük tutmak bana göre değil diye düşünüyordum. Ama artık işler sarpa sardı, 55'den 50ye düşmeye çalışıyordum oysaki...3 yılda 73'e çıkıvermişim.Çalıştığım için giyime kuşama dikkat etmek zorundayım ama 44 beden kıyafet bile olmuyordu artık. 2 hafta önce bu işe dur demeye karar verdim.. 2 haftada (biri regl dönemiydi) 3 kilo verdim.. 15 hazirana kadar 65'e düşmek istiyorum.. 4,5 haftada başarabilirim. Benim sorunum irademe sahip olamayıp, canının istediği şeyleri delicesine yemek.. Bu hafta dondurmayı çok sevmeme rağmen yemedim, tutabildim kendimi.. Yavaş yavaş hamurişi şeyleri de bırakıp hızla kilo vermek istiyorum Desteklerinizi bekliyorum canlarım...

Şuan kilom 71, boyum 163 Kısa hedef 4,5 haftada 65e düşmek. 15 Haziran'da 65 olacağım umarım. Uzun hedef ise Ağustos 5'e kadar (doğum günüm) 57 kilo olmak
Ya Allah Bismillah...

merhaba bursa güzeli sanırım öğretmensin,meslektaşız galiba.Bende senin gibi 15 hazirana kadar 65 olmak istiyorum,ama bir türlü düzgün şekilde devam ettiremiyorum.74 kiloydum 2,5 kilosunu 2 hafta önce verdim. şimdi 71,5 kiloyum ve 50 olmak istiyorum,bende yaklaşık 42-44 arası giyiyorum,çok kötü bir durum umarım hedefimize ulaşırız.Ben artık bu yaz zayıf fit olmak ve istediğimi giymek istiyorum. Sende diyetini bozacağın zaman, güzel kıyafetler giyeceğini, içinde nasıl mutlu olacağını getir.İnan insanı motive ediyor,çok uzattım napıyım hasret kaldım 50 li kilolara(2-3 yıldır) ikimize de kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…