• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Bu da oldu devekuşu yağı çıkmış!

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

purpleangel

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
83
3
623
40-60 kg arasında 170-185 cm boyunda uçmayan Avustralya yerlisi Emu kuşundan elde edilmektedir.İçeriğinde ki yüksek oranda A ve E vitamini ayrıca Omega 6 ve Omega 9 ile ciltteki iltihaplanmalara karşı faydalıdır.Özellikle cilt morarmalarında, açık yaralarda, güneş yanıklarında ve diğer cilt rahatsızlıklarında mükemmel fayda sağlar.Cilt sarkmaları ve kırışıklıkların giderilip, gerginleştirilmsinde ve sivilce izlerinin giderilmesinde olumlu etki sağlar.Antifungal etkisi ile ayaklarda oluşabilen pişikler ve mantar enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı olur.Çok etkili cilt nemlendiricisi olarak bilinir.Yapılan klinik araştırmalar sonucunda Emu yağı; ekzema ve sedef hastalığında etkili bir fayda sağlar.Emu yağı içerdiği yüksek linoleik asit ile düzenli kullanımı sonucunda eklem ve kas dokusuna kadar nüfuz etme gücü ile kalmaz, o bölgelerdeki ağrıları ve rahatsızlıklarında faydalıdır.Eklem kireçlenmesi, kas ağrıları, romatizma, spor sebebi ile oluşan ağrılar, baş ağrıları ve gerginliklerle ilgili oluşan ağrılardan, kızarıklıklardan ve şişmelerden kurtulmasına yardımcı olur.NBA sporcularının çoğu incinmeleri azaltmak için ve masaj yağı olarak Emu yağını tercih etmektedirler.

devekışu çiftliğimiz var.yıllardır bir yerimiz ağrısa babam hemen ''devekuşu yağıyla ovayım''der.ama sivilce izlerine iyi geldiğini bilmiyordum.deneyim en kısa zamanda.ama kokusu çok kötü yaaaa :27:

Ben emu yağı kullanıyorum ama yapmış oldugum doğal maskelerin içine atıyorum. o yüzden tam anlayamadım etkisini direk yüzüme sürmeye fırsatım olmuyor o kadar çok ürün varki evde.

Back
X