Bu da oldu !

Eşin ayrı bir ev tutsa da çok sağlıklı bir evliliğiniz olacağını düşünmüyorum.
Hala seninle görüşmeye çalışıyor mu ?

kızını kullanarak seni kandırmaya çalışıyor.
soğuduysan asla barışma.
emin ol çocuğun ilerde iyi ki barışmamışsın diyecek.
kimse kavga gürültülü yerde zulm çekerek büyümek istemez.
büyüdüğünde senin için döndüm dersin kızına
dönmeseydin der.

Hala annemdeyim. Hocaya gittim esimle. Ve bugun psikolog randevusu aldim. Deliye çıktım adim sorunlu olan ben oldum. Kendisi hergun gidip gelip çocuğunu görür dukkanin önünde anneme soruyomus bi degisiklik var mi diye. Bend arada siinirlenip saydiriyorum kendisine.hergun boyle sacma bi dongu sadece eve don iyi olalim diyip duruyor he birde . 2-3 seneye binayı satip hakkımızın tamamini alalim o zaman ayrı evde oturuuruz diyo.

Sadece don bana guven diyor gunlerdir. Dedim donersem asagi inmem temizlik yaomam yemek yapıp yiyip yukari cikarim dedim olmaz iyi olalim diyor yani annesiyle. kizi krese verelim dili acilsin iyice diyorym onu da kabul etmiyor.calismak istiyroym diyorym ona da bi kac is yeri var orası olmazsa baska fabrika filan olmaz diyor. Ne bileyim bende duruyorym burada ilk gunlerdeki cesaretim kus olup uctu sanirim. Deli miyim ne 🤣 hakkin tamamını alabilmek icin biraz daha sabredelim diyor. Benim annesini gormeye tahammulum yok hic bise anlamiyor isine gelmiyor. Ne bileyim ya canim çok sıkkın

Sadece don bana guven diyor gunlerdir. Dedim donersem asagi inmem temizlik yaomam yemek yapıp yiyip yukari cikarim dedim olmaz iyi olalim diyor yani annesiyle. kizi krese verelim dili acilsin iyice diyorym onu da kabul etmiyor.calismak istiyroym diyorym ona da bi kac is yeri var orası olmazsa baska fabrika filan olmaz diyor. Ne bileyim bende duruyorym burada ilk gunlerdeki cesaretim kus olup uctu sanirim. Deli miyim ne 🤣 hakkin tamamını alabilmek icin biraz daha sabredelim diyor. Benim annesini gormeye tahammulum yok hic bise anlamiyor isine gelmiyor. Ne bileyim ya canim çok sıkkın
yine seni sindirip o ezik hayatina dönecekmissin gibi hissettim bi an. umarim yaniliyorumdur.

ama sen bu adamla bu kadar sik görüsmeye devam edersen zaten adam isin ciddiyetini anlayamaz ki....

Yelkenleri indirmişsin gibi geldi bana. Adam hiçbir şartını kabul etmiyor, dönünce ne değişecek o zaman ?

Yaa adamın olmaz dedigi seye bak. Zaten aşağı iniyorsunuz yemek yapıyorsunuz ama temizlik yapmamaniza olmaz diyorr . Ayy komedi:işsiz:

Eşine döneceksen bile, o eve dönme en azından. Annesinin karısını tokatlamasını kaldıran biri adam değildir nezdimde. Zaten biraz arkanda dursa annesi bu kadarına cesaret edemezdi.

Hakkında hayırlısı olsun, sıkıntını bitirmek istiyorsan baş kaldırıp, kararının arkasında duracaksın. Yoksa artarak devam eder, kulağına küpe olsun.

BOSAN sen resmen iskence goruyorsun ve sinirini kizindan cikariyorsun darp raporu al hemen yaralar iyilesmeden kizini da saglikli bir sekilde buyut onlar bu dünya ya bizim stres topumuz olmaya gelmediler eymeni olduren annesi de çok sinirliymis yazik gunah kizin a

Donmek tabi ki yok boşanmayı cok istiyorum esimi sevemiyorum bile artık icim buz gibi canim bile yanmıyor inan. İste evi ayırsinda dönerim diye dusunceler dolaniyo bilirsiniz elalem ne der düşüncesi
Elalem der sen bosarsin bak hele bosadi der bosamazssin tukurdunu yaladi der der der der sen kendin ne hissediyon dayak yedin kaynanadan ustelik delimisin sen o herif degismez yalan vaaatlerle getirir hooopp Sar basa Aklin varsa BOSAN

Dönüp 2 tokat daha yemeye gönüllü gibisin.
Adam geri adım atmazken senin pes etmen garip

senin için o kadar üzüldük burada ama hemen unuttun yaşadıklarını
hocaya neden gittiniz ya?!
Allah’tan, psikologlardan medet umacağınıza hocadan mı umdunuz?
bravo.
bak sana söyledik o evi ayırmaz diye başta evi ayıracağım diyordu şimdi bir iki sene sabret diyor.
bu kadar ezdirmeyin kendinizi ya!

Back
X