Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanma-davasinda-velayet.1112620/ eski konusu buÖnceki konuyu da ekleseydiniz keşke.
Biz burdan ne desteği verebiliriz ki size?
Nasıl size tokat atar kayınvalideniz![]()
Bana 4-5 coocugum kucagimdaydi ona da heldi kizi kucagimdan inditdim cocuk nasil mutfaga kacti ben sok oldumKayınvalide kızınıza mı tokat attı? Siz de ona bir tane patlatmadınız mı??
Hayir ittim onu ama ittikce geldi defalarca ve bana dedigi sey sen kimsin orospu benim oglumun yuvasini yikiyosun ?Sende çaktın herhalde ona bi tane ? Diğer türlüsü kabul edilemez çünkü
Tamamda ablacim neden vurdu bir anlatsan.Hayir ittim onu ama ittikce geldi defalarca ve bana dedigi sey sen kimsin orospu benim oglumun yuvasini yikiyosun ?
sende kendimi gordum sen ben olabilir misinEvlendiğimden beri 5 sene olur kocam bi kez disari cikarmamistir çıkaracağı zmaan annesi annemii piknige goturmuyosun esini goturuyosun diye burnumuzdan getirmisti iki saat gece giderbilmiştik. Kizimin eksigi vsr mi senin eksiğin var mi diye sormaz. İstegiyle asla disari cikarmaz bi eksik soyleyimce sonraya atar babanneme götürmez halamlsra dayimalra gitmem. Babamin mezarina bile goturmez bayram gekir ueni bisey almaz. Ve birde ben aptal ona 5 binden fazla para yedirmişimdir ayriyetten de 36 binlik altinlari verdim
Teşekkür ederim
Tamamda ablacim neden vurdu bir anlatsan.
Eski konunuzu da okudum, Allah o kayınvalideye akıl fikir versin.Evlendiğimden beri 5 sene olur kocam bi kez disari cikarmamistir çıkaracağı zmaan annesi annemii piknige goturmuyosun esini goturuyosun diye burnumuzdan getirmisti iki saat gece giderbilmiştik. Kizimin eksigi vsr mi senin eksiğin var mi diye sormaz. İstegiyle asla disari cikarmaz bi eksik soyleyimce sonraya atar babanneme götürmez halamlsra dayimalra gitmem. Babamin mezarina bile goturmez bayram gekir ueni bisey almaz. Ve birde ben aptal ona 5 binden fazla para yedirmişimdir ayriyetten de 36 binlik altinlari verdim