Bu da PAPHİA'nın diyet günlüğü =)

Eveet yemek faslımız bittiğine göre artık kahvaltı sonrasında da neler yediğimi yazabilirimm

ARA:1adet çilekli activia yoğurt+2adet limonlu form bisküvi

ÖĞLEN: 3adet ızgara tavuk köftesi + 2kaşık haşlanmış makarna+1kase yoğurt+çeyrek kırmızı biber

(dediğim gibi öğleni fazla kaçırdım malesef:( karbonhidratla proteini karıştırmamalıydım )

ARA: YOK! öğlenin cesası bu

AKŞAM:4dolu kaşık z.yağlı taze fasulye+1kupa yeşil çay+1/2salatalık

2.5 litre su içtim şimdilik 3e mutlaka tamamlayacağım

bu gün tekrarda leslie çalışmayı planlıyorummm artık kaç mil olursa :)

Eveet yemek faslımız bittiğine göre artık kahvaltı sonrasında da neler yediğimi yazabilirimm

ARA:1adet çilekli activia yoğurt+2adet limonlu form bisküvi

ÖĞLEN: 3adet ızgara tavuk köftesi + 2kaşık haşlanmış makarna+1kase yoğurt+çeyrek kırmızı biber

(dediğim gibi öğleni fazla kaçırdım malesef:( karbonhidratla proteini karıştırmamalıydım )

ARA: YOK! öğlenin cesası bu

AKŞAM:4dolu kaşık z.yağlı taze fasulye+1kupa yeşil çay+1/2salatalık

2.5 litre su içtim şimdilik 3e mutlaka tamamlayacağım

bu gün tekrarda leslie çalışmayı planlıyorummm artık kaç mil olursa :)

öğlen yediklerin gayet güzel, neden ceza verdin ki kendine :1: zaten ekmek yememişsin, makarna yemişsin. bi sorun yok ki...

Sadece sabah kahvaltıda ekmek yiyorum buna karar verdim bir de köfteyi yaparken mecburen kurutulmuş ekmeği galete unu gibi tutması için kattım biraz içim rahat etmedi yeşillikle köfte formuna gelse onu da yapardım :D

Sadece sabah kahvaltıda ekmek yiyorum buna karar verdim bir de köfteyi yaparken mecburen kurutulmuş ekmeği galete unu gibi tutması için kattım biraz içim rahat etmedi yeşillikle köfte formuna gelse onu da yapardım :D

ben de sadece sabahları ekmek yiyorum.

ama öyle ekmeğin içine kattığın ekmeği falan da kafana takma canım, o kadar da ince düşünme kafayı yersin :1:

ben de sadece sabahları ekmek yiyorum.

ama öyle ekmeğin içine kattığın ekmeği falan da kafana takma canım, o kadar da ince düşünme kafayı yersin :1:

Fazla hızlı gidiyorum sanki ben de farkındayım çabuk yılmasam iyidir :( şu çizelge sinirimi bozuyo biraz ilerlese ahh ahh

2mil anca yapabildim leslie spora hiç alışık değilim başım dönüyor su içinde kaldım ama yaptıkça daha kolaylaşıyor afferiinnn banaaa :)

(hem yazdım hem öynadım :D)

Bugün pek keyifli değilim günlük ama diyetimi bozmadım . .

KAHVALTI:Sütsüz nesfit (7yk kadar sütsüz olduğu için biraz fazla miktarda yiyorum anca doyuruyor ama bu sabah çok geldi =) ) +Limonlu büyük bir bardak yeşilçay

ARA: 2ADET çikolatalı olanlarından form bisküvi

ÖĞLEN: 3adet ızgara tavuk köftesi+ yağsız salata +1kase çorba

ARA:4adet çilek + 2 adet çikolatalı form bisküvi (paketi bitirmekti amacım yoksa tatlı krizimden değil yani (A) )

AKŞAM: 4-5 yemek kaşığı z.yağlı taze fasulye + yoğurtlu semizotu salatası + 1bardak yeşil çay (daha yemesem de plan olarak böyle =) )

içilen su miktarı şimdilik 2lt ama o 3litreyi bulacak hatta geçiyorum genellikle. .

spor olarak 2saate yakın temposuz malesefki yürüyüş yaptım +olarak 2-3saat daha dolaşacağım bugün hiç yapmamaktan iyidir . .
bir de canım kahve istiyor . .
belki şekersiz bir kahve de yuvarlayabilirim =)

Son düzenleme:
Bugün pek keyifli değilim günlük ama diyetimi bozmadım . .

KAHVALTI:Sütsüz nesfit (7yk kadar sütsüz olduğu için biraz fazla miktarda yiyorum anca doyuruyor ama bu sabah çok geldi =) ) +Limonlu büyük bir bardak yeşilçay

ARA: 2ADET çikolatalı olanlarından form bisküvi

ÖĞLEN: 3adet ızgara tavuk köftesi+ yağsız salata +1kase çorba

ARA:4adet çilek + 2 adet çikolatalı form bisküvi (paketi bitirmekti amacım yoksa tatlı krizimden değil yani (A) )

AKŞAM: 4-5 yemek kaşığı z.yağlı taze fasulye + yoğurtlu semizotu salatası + 1bardak yeşil çay (daha yemesem de plan olarak böyle =) )

içilen su miktarı şimdilik 2lt ama o 3litreyi bulacak hatta geçiyorum genellikle. .

spor olarak 2saate yakın temposuz malesefki yürüyüş yaptım +olarak 2-3saat daha dolaşacağım bugün hiç yapmamaktan iyidir . .
bir de canım kahve istiyor . .
belki şekersiz bir kahve de yuvarlayabilirim =)

moralin bozuk olunca diyeti bozmamak marifet zaten. ben onu yapamıyorum ve kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. tebrik ederim seni.

Çok teşekkür ederim tatlım .. . .
AMAAA
Ben morali bozulunca yemeğe saldıran değil günlerce yemeyen ve uyumayan bir insanım bi kaç senedir mutlu olduğumun faturası işte bu kilolarda :D
Çok da zor olmadı yani =)
beni en çok zorlayan bu kadar sık yemek yemek :(

Çok teşekkür ederim tatlım .. . .
AMAAA
Ben morali bozulunca yemeğe saldıran değil günlerce yemeyen ve uyumayan bir insanım bi kaç senedir mutlu olduğumun faturası işte bu kilolarda :D
Çok da zor olmadı yani =)
beni en çok zorlayan bu kadar sık yemek yemek :(

keşke öyle yemek yemeyi unutucak bi insan olabilsem. hiç olamadım.

keşke öyle yemek yemeyi unutucak bi insan olabilsem. hiç olamadım.

Diyet yapıcam diye sürekli saat ayarlayıp yemek düşünmekten insan acıkıyo ben de bunu fark ettim . .
Aslında sık ve kıymetsiz şeyler yemek metobolizmamızı hızlandıran. .
Ama ben günde 1 ögün (genelde bu fastfood) yiyerek 2yılda 20 kilo aldım :(
En son diyetisyenimi 67 kiloyken bıraktım bir daha tartıya dokunmamıştım ne hale geldiğimin farkında bile değildim biraz kilo aldım sanıyordum
EVET SADECE BİRAZ. . . :(
basbaya kördüm sanırım :D

Diyet yapıcam diye sürekli saat ayarlayıp yemek düşünmekten insan acıkıyo ben de bunu fark ettim . .
Aslında sık ve kıymetsiz şeyler yemek metobolizmamızı hızlandıran. .
Ama ben günde 1 ögün (genelde bu fastfood) yiyerek 2yılda 20 kilo aldım :(
En son diyetisyenimi 67 kiloyken bıraktım bir daha tartıya dokunmamıştım ne hale geldiğimin farkında bile değildim biraz kilo aldım sanıyordum
EVET SADECE BİRAZ. . . :(
basbaya kördüm sanırım :D

ehh ben de 89 kiloya vurana kadar hiç o kiloda olduğumu düşünmemiştim :) ben de en son tartılığımda 80 kiloydum. yıllar geçti. sonra bi baktım 89 olmuşum, hatta bazı tartılara göre 90 :)

ehh ben de 89 kiloya vurana kadar hiç o kiloda olduğumu düşünmemiştim :) ben de en son tartılığımda 80 kiloydum. yıllar geçti. sonra bi baktım 89 olmuşum, hatta bazı tartılara göre 90 :)

neyseki artık hepsi geride kalıyo. .
bugün sabah 86.00i gördüm bir hafta dolmadan 85 küsürlü rakamlara ulaşırım yavaş yavaşş =))

geç oldu zaten hep böyle geçe kalıyorum:(
gidip akşam yemeğimi yiyeyim bari =)

Neler yenmiş bakalım

SABAH:1dilim çavdar ekmeği + biraz lor biraz beyaz peynir +3zeytin+1minik sosis+yarım salatalık+1kupa yeşilçay

ARA:1 çilekli activia+1adetlimolu +2adet pirinç patlaklı form bisküvi+1adet maden suyu

ÖĞLEN:3-4 kaşık enginar yemeği+1ykhaşlanmış makarna+1yk yoğurt

ARA:2ÇİLEK

AKŞAM:3adet tavuk köftesi+1kase çorba

Bugün yalnız paphia tartıda tam -3ü gördü ama haftanın dolmasını bekliyoo :)))

akşam sporunu yapacak 3,5 litre kadar suyunu + 1Adet daha yeşil çay içecek tamamlayacak ve tekrar not düşülecek =)
umarım herkesin rahatı yerindedir :)

HAFİFLİĞİ HİSSEDİYOR MUSUNUZZ?? :)

Son düzenleme:
Günlüğümde yalnız kalınca belki cuma yarışmaları işe yarar o motivasyonu sağlar diye düşündüm başvurdum bakalım . .
Her gün tartı beni çok daha az rakamlara çikardığı için mutluyummm :)

Bugün ki menümü şimdilik yediklerimle anlatayım

Sabah: 7kaşık sütsüz nesfit + limonlu yeşil çay

ARA: 1çilekli activia + 2adet pirinç patlaklı form bisküvi

ÖĞLEN: 3 yemek kaşığı kadar haşlanmış makarna içine yarım kibrit kutusu kadar peynir kattım+maden suyu+2yemek kaşığı haşlanmış salçalı bulgur kısır niyetine yedim canım iştedi salçalı bir

şeyler :D:D

şimdilik SU:1,5 LİTRE. . .

Akşam yemeğimden önceki
ARA: 1adet yeşil elma+2adet limonlu form biskuvi

AKŞAM:1kase çorba+3adet yağsız tavada tavuk köftesi+yarım domates+1adet kornişon turşusu

Su:3 litreyi geçiyor
fakat spor hiç yapmadım (-)
yeşil çayımın da 1 kupa olması bana bir (-) veriyor. .

Son düzenleme:
Yalnız günlüğüm ben de seni ihmal ettim dün yazamadım bugün öncelikle dün neler yedim onu yazayım

Kahvaltı:2ilim çavdar ekmeğinin arasında beyaz peynir ve dometesle tost yaptım + 1bardak limonlu yeşil çay

ARA:1elma+3adet yulaflı form bisküvi

ÖĞLEN: 1büyük göğüs ızgara tavuk+az yağsız limonsuz salata + 1adet ayran

ARA:1top külahta dondurma

AKŞAM: yok. .

acıkınca
+2adet mısırlı form

2ltre kadar su

Eveeet bugün tam bir hafta doldu ve ben tekrar çizelgemi düzeltebileceğimmm

YAŞASINNN :))

bir haftada 3.5 kilo verdim :))
evet bu fazla 1hafta için ama ben hızlı kilo veren biri olduğumu daha once söylemiştim ilk hafta olduğundan biraz hızlıca gitti :)

Bugün neler yedim bakalım

Sabah :nesfit (sütsüz)+1kupa limonlu yeşil çay

ARA:1adet çilekli activia+2adet mısırlı form bisküvi

ÖĞLEN:yoğurtlu haşlanmış makarna+1adet maden suyu

ARA: YOK

AKŞAM:ton balıklı salata
+
3lt su

bakalım haftaya kaç kilo vermiş olacağım bu arada şu spor işini ilerletsem hiç fena olmayacak. . :)

Son düzenleme:
Back
X