Bu da PAPHİA'nın diyet günlüğü =)

PAPHİA peki bugün spor olarak ne yaptın. Ne kadar yemekten kessende spor olmadan verilmez bu kilolar. Hem sporla vücut sıkılaşır ve çok daha rahat bir şekilde verirsin :9:

işte beni can evimden vurdun :( spor yapmadım bugün dün 3saat kadar yürüyüş yapmıştım sayılmaz mı :D
Ben çok tembelim o konuda :(

ayy, ben hiç su içmedim, bir bardak içeyim bari:(

ben de haftasonu diyetisyenin verdiği kan testlerimi yaptırıp diyetisyene başlayacağım inş. bir şekilde vermem gerekiyor bu kg.leri:( yaklaşık 1 yıl içinde 20 kg.den fazlasını aldım 84-85 kg.yim.. :((

Ben suyu çok seven bir insanım ama insan unutuyor
hem cildimiz hem böbreklerimiz için de çok önemli su!
1,5 litre şişeyi günde 2 kere doldurup içiyorum tavsiye ederim çok daha kolay oluyor böylelikle.
Koşşşş bir bardak yetmez bir tane daha iç bari :D

Seni görmek ne güzelll :) evet canım başladım zaten dediğim gibi bi zamandır hazırlık aşaması diye baya başlamıştım :)
çook teşekkür ederim sen farkında olmasan da çok büyük destekçim oldun :)

farkındayım tatlım, topiğime yazmıştın :)
başarılar diliyorum o zaman sana canım. hep birlikte yapcaz bu işi inşallah :)

işte beni can evimden vurdun :( spor yapmadım bugün dün 3saat kadar yürüyüş yapmıştım sayılmaz mı :D

Tamam dünün sporu olmuş ama bugünde yap daha erken bende yoruluyorum sıkılıyorum ama yapıyorum youtube leslie ile 5 mil yapıyorum eğer sende tek başına yapamıyorsan yapabilirsin. Ne kadar yaparsan o kadar kar :D

Tamam dünün sporu olmuş ama bugünde yap daha erken bende yoruluyorum sıkılıyorum ama yapıyorum youtube leslie ile 5 mil yapıyorum eğer sende tek başına yapamıyorsan yapabilirsin. Ne kadar yaparsan o kadar kar :D

Randomlifecığımdan rica ettim linkleri bak dinliyorum sözümü :) kaç mil yapmamı önerirsin?

Ben 5 mil yapıyorum ama sen yeni başladığın için bilemem başla bir ne kadar yapabildiysen :D
Çoook tembelim buseryem bildiğin gibi değil çok yemek düşkünü değilim ama hareketsizim işte.
3gün yemek yeme desen daha iyiydi :D ama haklısın canım spor önemli halbuki diyetisyenim spor yapma kas yaparsın ağırlaşırsın önce kilo verip snra spor yapmalısın demişti ama biraz ter atmak çabuklaştıracaktır diyetimin etkilerini tabiki
5mil indiriyorum şuanda bakalım ne kadar yapabilirsem akşamları yapıcam

Bugün akşam menümü 2-3 kaşık bulgur pilavı
1kaşık haslanmış ıspanak
2 kaşık yoğurtla
tamamlamış bulunmaktayım doydum mu doymadım ama birazdan tokluk hissedeceğime eminim.
aç olduğumuz için mutsuz olmak yok!
zayıfladığımızda ne kadar güzel görüneceğimizi hayal edelim kızlarrr..

Daha sonra leslie ye başlıcam bakalım kaç mil yapabileceğim. :)

Bugün akşam menümü 2-3 kaşık bulgur pilavı
1kaşık haslanmış ıspanak
2 kaşık yoğurtla
tamamlamış bulunmaktayım doydum mu doymadım ama birazdan tokluk hissedeceğime eminim.
aç olduğumuz için mutsuz olmak yok!
zayıfladığımızda ne kadar güzel görüneceğimizi hayal edelim kızlarrr..

Daha sonra leslie ye başlıcam bakalım kaç mil yapabileceğim. :)

indi mi video? :)

benim menüm ise;
sabah
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 biber
1 yumurta
3 dilim kaşar peynir

öğlen
1 haşlama tavuk
domates salatalık söğüş

ara
1 adet muz

akşam
2 adet zeytinyağlı dolmalıkbiber
2 kepçe mercimek çorba

3 lt su

hareket sıfırr :((((

randomlife sana bişiy sormak istiyorum :)) kilo çizelgemizi nasıl düzeltebiliriz biraz kilo verdim de :))))

valla canım ben kilo verdikçe yenisini yapıp koyuyorum :)
var olan üzerinden nasıl değiştirme yapılıyo bilmiyorum açıkçası...

randomlife sana bişiy sormak istiyorum :)) kilo çizelgemizi nasıl düzeltebiliriz biraz kilo verdim de :))))

valla canım ben kilo verdikçe yenisini yapıp koyuyorum :)
var olan üzerinden nasıl değiştirme yapılıyo bilmiyorum açıkçası...

nurari 10 kilo gitmiş !!süpersin aynı kiloda başlıyorum ben de ne kadar sürede verdin ? nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam =)

Back
X