bak Osmanlı zamanındaki gibi fakirler..koca şemsiye ile önden gidiyor,karısıda arkadan takipte:)şiddet mi bilemicem, adam hasta olursa yine kadın bakacağı için, şemsiyeyi adamın kullanması daha iyi sanki
şiddet mi bilemicem, adam hasta olursa yine kadın bakacağı için, şemsiyeyi adamın kullanması daha iyi sanki
önde gidiyor evet..Öküzün önde gideni işte.
önde gidiyor evet..
Öküze hakaret oldu gerçi..
yazık ya öküze melun melun bakar ablası ama
Alınır şimdi demi ablası
hahhha alnır da möööler...
bu adama ayı desem değil ne bileyim bir hayvan türünü layık göremedim...ama var bunlardan hanımcığım geçen hastaneye gittik kucağında bebek,bebek çantası elinde koşturuyor kadın adam da dışarda sigara içiyor neymiş hastane işleini bilmezmiş kavga çıkarırmış...
biraz da kadınlar mı alıştırıyor nedir valla anlamadım ben
zaten osmanlıyı ben gördüm diyebilecek yaşta kk üyesi olduğunu sanmıyorumeski Osmanlıları kulaktan duyma biliyoruz evet,şu anki Osmanlı torunlarını gördük nette son derece Avrupai..
işte bilmediğiniz şeylerde yorum yapmayınzaten osmanlıyı ben gördüm diyebilecek yaşta kk üyesi olduğunu sanmıyorum
en tecrübelilerdenHanimKelesimiGetir ablamız onun babası falan belki son demlerini görmüştür. haa bildiğimiz gercekler var osmanlıyla ilgili kadına bakış açılarının acısını hala ceken kadınlarımız var. kadına değer verilseydi osmanlıda harem gibi bi iğrençlik olmazdı. atalarımızdır tamam ama doğruya doğru az önceki yorumuna aynen katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?