Bu da şiddetin başka bir boyutu

Rahmetli babam cumhuriyetin ilanından sonra doğmuş,2.dünya savaşını çok iyi hatırlardı.
Karne ile ekmek alırlarmış o yıllarda,gaz lambası yanarken ders çalılırdık diye anlatırdı hep.

Bu erkek milleti neden bu kadar vicdansız,duyarsız ,bencil ??

Bu kadın milleti neden bu kadar fedakar,çilekeş ???

Osmanlı zamanındaki gibi fakirler..

Üye açıkça fakir diye fotoğraftaki çiftten bahsediyor. Genel olarak ise Osmanlı geleneğini kastediyor. Başka dillere özenmeden önce kendi dilinizi geliştirmenizi tavsiye ediyorum, en azından anlama bakımından.

hahah :) çok komiksiniz cidden,hayırdır avukatlığa mı soyundunuz?
siz değilde,kendisi deseydi yanlış anladınız ben öyle değil,böyle demek istedim diye
demekki yanlı anlamamışım,düzelttmediğine göre
Osmanlı zamanında fakirler gibi demiş
hadi yanlış anladım
ne anlamlıydım araya virgül koysaymış o zaman
Osmanlı geleneğini değil,osmanlı zamanındaki fakirler demiş
bende gelenekten bahsetsaydın anlarım derdim
şimdi benimmi sizinmi dilinizi geliştirmeniz gerekiyor,bir sorgulayın önce
gerçekten cahilliğinize hayran kaldım
Osmanlıca yabancı dil değil,türkçedir,sadece farklı alfabeden okuyorsun
ben özüme hayranım,sen git avrupaya hayran ol
ben sana karışmıyorsam,sen de bana karışamazsın
gidin nefretiniz başka yere kusun,benimle daha fazla muhatap olmayın
nokta !!!

@cryptic adlı üye, benim gibi teknik kısma değil, içeriğe takılmış. O açıdan size açıklama yapmış, belki de diğerinin gereğini görememiş, bilemiyorum.

Yalnız üslubunuza hayran kaldım, 10 senedir Osmanlıca biliyorum ama böyle bir üslup öğrenemedim demek ki.

Harika bir Osmanlı torunusunuz, takdir ediyorum.

ben özüme hayranım,sen git avrupaya hayran ol
ben sana karışmıyorsam,sen de bana karışamazsın
gidin nefretiniz başka yere kusun,benimle daha fazla muhatap olmayın
nokta !!!

Muhteşem bir anlatım, hitabet ve uyum eseri. Yazdığım şey ile de alakası yok. Farklı fikirlerde olmamıza şaşırmamalı.

demekki ortada yanlış anlaşılma yokmuş,olsaydı eğer o kişi söylerdi zaten
etki tepki meselesi,siz bana gidin dilinizi öğrenin,başka dillere hayranlık duyuyorsun dersen
benim cevabımda bu olur,sizin üslubta şahane gerçekten alttan alttan hakaret etmiş
ama gelmiş benim üslubuma takılmış,ilginç !
başka dillere hayran olmayın demiş,ama kendisi Osmanlıca öğrenmiş ilginç :)
halbuki çok dar açıdan bakmıştınız olaya
Osmanlı torunuyum evet rahatsızmı oldunuz?
siz şuyum buyum derken biz bir şey diyormuyuz
takıla takıla opsmanlı torununamı takıldınız
ben siz gibi geçmişimi inkar etmem,düşman olmam!
sizin gibi hiç bir döneme düşman değilim,kin gütmüyorum
öfke kusmuyorum,ne zaman btecek bakalım düşmanlığınız
siz iyice bi bilenin tekrar gelin
yoksa ban almamamız kaçınılmaz olacak
daha doğrusu sizinle yazışmak dahi istemiyorum.

Mevzu şemsiyeyi tepesine tutup ıslanan karısını görmezden gelen emmi

Kadın kendini düşünmedikten sonra şu tipte bir erkekten kadını düşünmesini beklemek bence devlet meselesi çözümünü beklemektir.

Ay acaba bu kadın ve erkek gerçekten evli mi? Belki değiller, belki kadın ve adam birbirini tanımıyor bile
Yok gerçekten evlilerse ne diyeyim biliyoruz böyle adamları, çoğunluktalar maalesef

Ay acaba bu kadın ve erkek gerçekten evli mi? Belki değiller, belki kadın ve adam birbirini tanımıyor bile
Yok gerçekten evlilerse ne diyeyim biliyoruz böyle adamları, çoğunluktalar maalesef

olabilir valla aklıma gelmedi değil, ama bu olayların fotografları çok, gerçek hayatta yaşananları daha çok, eşeğe erkek biner, kadın yürü, kadın tarlada çay tütün toplar erkek kahvede pişti oynar, örneklendirmeler çok,
hatta çoğumuzun yaşadığı modern hayat bile böyle bence, her zaman söylediğim ve karşı çıktığım süper kadın sendromuyla başta kadınlar buna çanak tutuyor zaten

türkiyede kadınların ne kadar değersiz olduğunu gösteriyor..birde ayağında ayakkabısı yok..benim kocam böyle yapsa şemsiyeyle kafasını kırardım..bizimkide aman sen hasta olma diye üzerime düşerdi..çocuklar perişan olur diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…