Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Bakın size yeni bi olay .... Bi yakınımla pc başında dantel örneklerine falan bakıyoruz. Kendisi b.mandırada epey koyu bi pomaktır... Yanlış bi pencere açtım yanımda oturuyordu. Hani ayıptır söylemesi sitelerin kenarlarında reklamlar olur ya
Fatma
bilmem kaç yaşında
bilmem nereli
heh oraya yanlışlıkla tıkladım ve bizim koca pomak
Hiiiii çapraza bas çapraza kapa şunu hemen ...
yani pencereyi çarpı işaretinden kapa demek oluyor bu...
aklıma geldikçe hala kopuyorum ya:roflol:

Bakın size yeni bi olay .... Bi yakınımla pc başında dantel örneklerine falan bakıyoruz. Kendisi b.mandırada epey koyu bi pomaktır... Yanlış bi pencere açtım yanımda oturuyordu. Hani ayıptır söylemesi sitelerin kenarlarında reklamlar olur ya
Fatma
bilmem kaç yaşında
bilmem nereli

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Fatma
bilmem kaç yaşında
bilmem nereli

çapraza bass heee hehhehehehehehe anna işte sen bacımm hehehhe banada bazen gülüyo arkadaşlarımm hehheee çapraza bas sen çapraza allahıımm ne çok güldürdün kız beniii allahta seni güldürsünn :roflol::roflol::roflol::roflol:

benim yaşlı anam bubam var aslen onlarda pomaktır anacım sağar bubamda görmez evde misafir var bubam camiye gitçek anama gözlüklerini surar anamda kulaklığını takmamış duymaz bubam surar anam duymaz bubam isyan eder milletin içinde anacıma bağırır tak şu motorunu duymassın beni anacım utanır ve intikam almak isteğiyle abe kör herif görmezmisin senin gözlükler benim gözümde tabi misafirler donlarını tutarak evi terkederler son

valla attıracam gÖbecİk bunun Şerefİne kızanlar oynasın haydeeeee

haydeee göbecik atmadan olurmu hiç çal ordan VERMEDİLER VERMEDŞLERR ABE KAYNANA NAPTIN BİZEDE NAPTINNN sırnaşık şey hihoyyythihoyyyt

benim yaşlı anam bubam var aslen onlarda pomaktır anacım sağar bubamda görmez evde misafir var bubam camiye gitçek anama gözlüklerini surar anamda kulaklığını takmamış duymaz bubam surar anam duymaz bubam isyan eder milletin içinde anacıma bağırır tak şu motorunu duymassın beni anacım utanır ve intikam almak isteğiyle abe kör herif görmezmisin senin gözlükler benim gözümde tabi misafirler donlarını tutarak evi terkederler son

SÜPERSİN İŞEDİM GÜLMEKTEN BEAAAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AHHH yaa süpermiş sizinkilerrrr çok komik yaa karı koca ilişkileri böyle olunca çok gülüyorummm hehehehhe misafirlerin yanında olmak isterdimm:roflol::roflol::sm_cool:

Bu ne kızım ya Yazık tetem çok kızmış Teyze kızı biz seninle bayağıdır görüşmüyoruz heralde benim haberim yok bunlardan ya:roflol::roflol::roflol::roflol:

bi tane daha
bubam yine camiye çıkacak yine misafir babam kibarca anama sorar ağazlığım nerde be karı ağazlık dişleri oluyo bu arada anacım yine kulaklığını takmamış duymaz babam sorar anam duymaz en sonunda yaklaşır bağırır anam sıçrar git al dişlerini çekmecede ne bağırırsın herif karşında sağarmı var

kızlar yazılışını yazıcam
kineprayş ne demek pomakça dimi

bi tane daha
bubam yine camiye çıkacak yine misafir babam kibarca anama sorar ağazlığım nerde be karı ağazlık dişleri oluyo bu arada anacım yine kulaklığını takmamış duymaz babam sorar anam duymaz en sonunda yaklaşır bağırır anam sıçrar git al dişlerini çekmecede ne bağırırsın herif karşında sağarmı var

çok tatlılar yaaa ey karı :roflol:
allah size bağışlasın çok komikler yaw sizinkiler :sm_cool:

valla onu anama sormam gerek ben pomakça pek bilmem fatuş belki sen bilirsin senin kafa daha basar pomakçaya

harbidende çok komiklermiş annenle bubann tam trakyalı

valla onu anama sormam gerek ben pomakça pek bilmem fatuş belki sen bilirsin senin kafa daha basar pomakçaya

canım KİNEPRAYŞ pomakça nasılsın demek
odinka da su..
benim yengemlerde pomak hasırcaarnavut pomağı edirne uzunköprülüler onlarda böyle

benim bubamla anamın arasında18 yaş var babam hep süyler ananı bana baksın diye genç aldım anam 60 yaşında ama daş gibi bubam 78 yaşında çöktü ama çok şımarık bi veleti andırır babam şımardımı evde kovalambaç oynarlar babam güçsüs olduna çağreyi kaçmakta bulur anam da kovalamaktan bıkmaz oraya ne zaman gitsem bubam kaçar anam kovalar bubam yemin etmiş bidaha dünyaya gelirsem kendimden büyük bi karı alcam kendıma

Back
X