Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

kızlar siz hiç şalvarın içinden cep telefonu çıktığını gördünüz mü....
Allaha şükür ki bi bizim oralarda var bu olay....
Allah esirgemesin...
Bide şalvarın içinden çarpıntısı olduğu için damla şişesi içinde rakı taşıyanı bile gördüm ben... Çarpıntı tuttuğunda şalvarın içindeki sonradan dikilmiş küçük cepten çıkarıp tık.....
Bide evin önünden geçen sebzeci... Domatiiiiz PiBeeer Patlacaaaan Sovaaan Aydiiii baçeden bunlaaar...
Of yaaa:a015:

bide evin bahçesinde annemin kendi ektiği domatizle salatalar sabah kalkınca ilk işimiz bahçeye gidip toplayıp tuzlayıp yemek Ah mis gibi kokar onlar. Hatta domateslerin yapraklarını bile yiyesin gelir

Umarım hamile yoktur aranızda ayyy özür ya avucunuzu yalayın sonra sürün kızlar canınız çekmesin...:kedi:

kızlar siz hiç şalvarın içinden cep telefonu çıktığını gördünüz mü....
Allaha şükür ki bi bizim oralarda var bu olay....
Allah esirgemesin...
Bide şalvarın içinden çarpıntısı olduğu için damla şişesi içinde rakı taşıyanı bile gördüm ben... Çarpıntı tuttuğunda şalvarın içindeki sonradan dikilmiş küçük cepten çıkarıp tık.....
Bide evin önünden geçen sebzeci... Domatiiiiz PiBeeer Patlacaaaan Sovaaan Aydiiii baçeden bunlaaar...
Of yaaa:a015:

kız seni tuttum ben haa merak ediyomuşsun çok komikler ama dimi yaaa

bide evin bahçesinde annemin kendi ektiği domatizle salatalar sabah kalkınca ilk işimiz bahçeye gidip toplayıp tuzlayıp yemek Ah mis gibi kokar onlar. Hatta domateslerin yapraklarını bile yiyesin gelir

evet bilmemmi o salatalıkların domatislerin kokusunu mis gibi kokar hemde ahh yaz gelsede gitsek gene tiyzemin tarlasına off of

kızlar benim kocacığımın vardiyası bitti gelir birazdan herkese öpücükler Yarın görüşmek üzere :teytey:
Bu arada yok böyle bi topik:hooray:

olur anam olur üzme kendini biz trakyalılar ceketten kaparız kızanı Ama duacın olurum ben genede:Saruboceq:

kızlar benim kocacığımın vardiyası bitti gelir birazdan herkese öpücükler Yarın görüşmek üzere :teytey:
Bu arada yok böyle bi topik:hooray:

canım saol allah razı olsun bekliyoruz allahtan herşey ne yapalımmm.
iyi geceler tatlı rüyalar cnm kendine çoooook iyi bak gene gelllll:gitme:

iiim hayatım ne oslun gezmekten geldimde
bakimm dedim bii biizm üjj bej lere sennn nasılsın dizileri izledin sen nerelisinn şekerimm

iyi yaptın canım gezmişsin bende napimm bizim üj bej lerin uykusu gelmiş epsicii gitti ben öylesine dolanıyodum işte izledim evet dizileri :))
annem malkaralı
babam keşanlı
eşim t dağlı
ben ist :))

neyse kızlar ben yatıorum misafirim gelecek erkekn kalkıcam sabahhh erkesçiklere ii gecelerrrrr dadluuu rüyalarrr

iyi yaptın canım gezmişsin bende napimm bizim üj bej lerin uykusu gelmiş epsicii gitti ben öylesine dolanıyodum işte izledim evet dizileri :))
annem malkaralı
babam keşanlı
eşim t dağlı
ben ist :))

oooo kuşum sen tam karma olmuşsun kızzz kaydirigubbakcemile5 ne güzel gezmeye yer çokk oluo öle olunca

ay bu gece uğrayamadım ceeeee dıyıp gidicem kızancıklarımmmm.. mısafırım vardı çok yorgunu eyü gecelerrr erkeseeee epicinizii öptümmmm mujukssssssssss

ay bu gece uğrayamadım ceeeee dıyıp gidicem kızancıklarımmmm.. mısafırım vardı çok yorgunu eyü gecelerrr erkeseeee epicinizii öptümmmm mujukssssssssss

uğraman yeter hadi sanada eyüü gecelerr tatlı rüyalarrr Şeniz

Back
X