:roflol:
tarlaya gitmemede köfteye varım gelirimkaydirigubbakcemile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol:
ben yatıyorum gülmekten çenem koptu kız yarın devam ederiz herif çarıyo :jeyyar:
öptüm bacılar iyi geceler
tarlaya gitmemede köfteye varım gelirimkaydirigubbakcemile
günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn kızlar ben erkenciyim bugün
GÜNAYDIN ohhooo ben senden önce kalkmışımdır kesin 7 de kalktım daha temizlik yapıyom iklim halıları sildim şimdi sen akıl ver bana camları silsem bayramam kadar yine batarmı acabahihoyyyt
doğru söylüyosun bayrama bikaç gün kala sileyim bari aman bıktım su temizlik işnden beyaa anamın evinde ne rahattım iş yok güç yok gez allh gez
aynen yaa şimdi bütün işler bize bakıyo eskiden anamın evinde olsam bir yatağımı toplardım tamam b.. bardıda evlendik akannehir
:
:roflol:doğru diyon kız ne yapalım mutlu olalımda varsın iş güç bize baksın ne yapalım
ben severim aslında temizlik yapmayı hoşuma gider:hulya:
yaw bacım bende severim ama bitmiyoki anacım en sonunda bir temizlikçi tutçam eve yatılı :roflol:
günaydın kızçeler bende birazdan başlıycam temizliğe kkyı bırakabilirsem sizede kolay gelsin iklim cim sanada kolay gelsin
ben çalışırken bi ara çok düşünmüştüm tutsam bitene diye sonra millet ne der bide diye vazgeçtim teksin velette yok otur yap diye
ama evet herkezin kenzi yaptığıdır güzel olan bende beğenmezdim kız heralde ne bilim kontrol eder tekrar yapardım kesin