Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

KARI%C5%9EIK+DOSYALAR59.jpg

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn kızlar ben erkenciyim bugün

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn kızlar ben erkenciyim bugün

GÜNAYDIN ohhooo ben senden önce kalkmışımdır kesin 7 de kalktım daha temizlik yapıyom iklim halıları sildim şimdi sen akıl ver bana camları silsem bayramam kadar yine batarmı acabahihoyyyt

GÜNAYDIN ohhooo ben senden önce kalkmışımdır kesin 7 de kalktım daha temizlik yapıyom iklim halıları sildim şimdi sen akıl ver bana camları silsem bayramam kadar yine batarmı acabahihoyyyt

ŞenizŞeniz kolay gelsin hayatımm bence silme kesin batar camlar sonra benim gibi sende üzülürsün :roflol:

doğru söylüyosun bayrama bikaç gün kala sileyim bari aman bıktım su temizlik işnden beyaa anamın evinde ne rahattım iş yok güç yok gez allh gez

doğru söylüyosun bayrama bikaç gün kala sileyim bari aman bıktım su temizlik işnden beyaa anamın evinde ne rahattım iş yok güç yok gez allh gez

aynen yaa şimdi bütün işler bize bakıyo eskiden anamın evinde olsam bir yatağımı toplardım tamam b.. bardıda evlendik akannehir

:
aynen yaa şimdi bütün işler bize bakıyo eskiden anamın evinde olsam bir yatağımı toplardım tamam b.. bardıda evlendik akannehir

:roflol:doğru diyon kız ne yapalım mutlu olalımda varsın iş güç bize baksın ne yapalım
ben severim aslında temizlik yapmayı hoşuma gider:hulya:

:

:roflol:doğru diyon kız ne yapalım mutlu olalımda varsın iş güç bize baksın ne yapalım
ben severim aslında temizlik yapmayı hoşuma gider:hulya:

yaw bacım bende severim ama bitmiyoki anacım en sonunda bir temizlikçi tutçam eve yatılı :roflol:

yaw bacım bende severim ama bitmiyoki anacım en sonunda bir temizlikçi tutçam eve yatılı :roflol:

anam yok kıız ben bebek yeni doğduğunda almıştım yatılı değil tabi
evi temizleyip gidiyodu ama kadınmı temizlikçi benmi bilemedim
diyorum cam silerken domestos dök yada klozeti temizlerken çamaşur suyu kadın diyoki
çamaşır suyu bana dokunuyo
kadın gider ben arkasından yine temizlik yapıyodum dedim bırak kalsın kendi yaptığın gibi olmuyo güzelim içine sinmiyo insanın

günaydın kızçeler bende birazdan başlıycam temizliğe kkyı bırakabilirsem sizede kolay gelsin iklim cim sanada kolay gelsin

ben çalışırken bi ara çok düşünmüştüm tutsam bitene diye sonra millet ne der bide diye vazgeçtim teksin velette yok otur yap diye
ama evet herkezin kenzi yaptığıdır güzel olan bende beğenmezdim kız heralde ne bilim kontrol eder tekrar yapardım kesin

günaydın kızçeler bende birazdan başlıycam temizliğe kkyı bırakabilirsem sizede kolay gelsin iklim cim sanada kolay gelsin

günaydın maru anam sendemi temizlik etçen et bakalım ben yeni yaptım su an bi toparlarım tamamdır

ben çalışırken bi ara çok düşünmüştüm tutsam bitene diye sonra millet ne der bide diye vazgeçtim teksin velette yok otur yap diye
ama evet herkezin kenzi yaptığıdır güzel olan bende beğenmezdim kız heralde ne bilim kontrol eder tekrar yapardım kesin

titiz isen yapardın canım kesin neyse bacım ben şimdi kahvaltı edeyim öptüm seni görüşürüz:1hug:

Back
X