Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karışık,çeşitli her türlü oyun itina ile oynanırkk da da güzel oyunlar var
iyiyim valla iklimcim,yolunuzu gözlüyoruz iki lafın belini kıralım diye :hulya:
allah iyilik varsin canım bende tam gün burdayım aslında
ben de online dizi izleyip duruyom valla
ben de online dizi izleyip duruyom valla
oturduğun yerde arkadaşların,günün v.s var mı?ya da yakınmısın annene falan?
annemler çok yakın ama yengemler falanda yakın sülale burda canım
ben günlere pek katılmam sevmiyorum daha doğrusu arada eltimle gidip geliriz aslında gitmeye çok kapı var yakında ama ben pek gitmeyi sevmiyorum arada yani:roflol:
anladım,belki kafa dengi arkadaşların olsa,gerçi kışın en güzeli ev ohhh,al cipsini tv izle,uyu,yemek yap,yehihoyyyt
korku filmi diil kız
yabancı dizi izliyom ben
kyle xy diye bi dizi izliyorum şuan
aynı andan çok fazla dizi takip ettiğim için kimilerini işteyken online izleyiveriyom vaktim varsa
korku filmi diil kız
yabancı dizi izliyom ben
kyle xy diye bi dizi izliyorum şuan
aynı andan çok fazla dizi takip ettiğim için kimilerini işteyken online izleyiveriyom vaktim varsa
korku filmleri de en sevdiğim film türüdür valla
öyleyimdir iklimcim sorma aynı anda bi sürü diziyi takip ediyom bi yandan çalışıyom bi yandan öğrenciyim
çok fonksiyonluyum ben kaydirigubbakcemile3
korku filmleri de en sevdiğim film türüdür valla
öyleyimdir iklimcim sorma aynı anda bi sürü diziyi takip ediyom bi yandan çalışıyom bi yandan öğrenciyim
çok fonksiyonluyum ben kaydirigubbakcemile3
alan yaşadı desene seni bi yanda yemej yapan bi yanda çamasır seren bi yanda temizlik yapan bi yandada eşle ilgilenen :jeyyar:
süper bişey olursun sen ya
öğrencilik gibisi var mı yaa,neler vermezdim .. eşime diyorum arada üniv gidiyim ben okut beni diye:roflol:
alan yaşadı desene seni bi yanda yemej yapan bi yanda çamasır seren bi yanda temizlik yapan bi yandada eşle ilgilenen :jeyyar:
süper bişey olursun sen ya
slm kızlar napıonus bakemmm