Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Vayyy alegriya kızçesi ,demek fonksiyonel bir kızçesin haaaa.:roflol:.öğrendinmi taran kediyle,iğneli fıçıyı?gamyoncuiremsu

Alegriya ve narcoleptik.. günaydın şeysinizi görmemişim..pardon kızçeler..
Ve diğer kızçeler..

Son düzenleme:
haklısın canım yaa nolucak yaparız tabi ben önceden kurunun gazını almadım diye dün yapmadım bugün yaptım yıkıldı herifim dün:roflol:

gazını almadan olmaz tabi hem çabuk pişmez hemde feci şeyler olur ayıptır sülemesisırnaşık şey

Facedeki bir gruba bende üyeyim..
TRT6(şeş)ten sonra ,biz de TRT3-5(üj-bej)isteriz diyen bir gruba..
kaydirigubbakcemile3

gördüm bende o grubu:sm_cool:canım ama bizim kanalımız vardı galiba hala varmı bilmiyorum rumeli tv benim evde dıjıtürk var onda yok ama TRT3-5 OLSA FENA OLMAZ HANı bizim neyimiz eksik bizde isteriz:ecrin_bebek:

gördüm bende o grubu:sm_cool:canım ama bizim kanalımız vardı galiba hala varmı bilmiyorum rumeli tv benim evde dıjıtürk var onda yok ama TRT3-5 OLSA FENA OLMAZ HANİ bizim neyimiz eksik bizde isteriz:ecrin_bebek:

Evet uydusu olanlarda var rumeli tv.hatta iki tane..bende de digi olduğundan syredemiyorum.Anneme,k.valideme gittikçe arada bakıyorum..

gazını almadan olmaz tabi hem çabuk pişmez hemde feci şeyler olur ayıptır sülemesisırnaşık şey

sorma acayip sesler dimi :roflol::roflol:
akşamdan koyarım suya bende

bu arada kızlaaarrr kkda gene problem var çok ağırrfisfisfis

ayırırım tabe kız sevmeyen varmıdır aceba fasulyeyi benim herife 4 gün peş peşe ver yemem demez ..
ohh sende yan gel osman ozaman iş olduğu zaman çalısıyosun ya birazda YAN GEL OSMAN lülülülülülü
cadaloz iklim ben sevmem kuru fasulyeyııı lülülülülülü
yok be iklimim,süper olmıcan bu erkeklere,ne kadar şey yüklenip,hepsinin de altından kalkabiliosan hep mükemmel olman bekleniyor,herşeyi yüklenmen,üstlenmen ,alışıyorlar,bu sefer birşey eksik olunca hemen kötü oluyosun,yapabildiğin kdar ya,insansın sonuçta,çok yıpratıp yormamak lazım ben böyle düşünüyorum.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aaa ne güzel hayırlı olsun bitanem git git al valla şanslısın
benimki ne gerek var diyo ya :mymeka: o kullanıyomuşya :dilcikar:
görüşürüz canım öptüm

bir gun senın kocan allah gostermesin hasta olur sizi hastaneye goturecek insan olmaz o zaman anlar senınkii
veya senın gitmek zorunda oldugun ama kocanın senı götüremeyecegi bir durum oldugundaa...

ben fizik tedaviye atladım arabayla gittim
yoksa terli terli çıkıp otobüslere binecektimm

dünyanın binbir türlü hali var
bence anlat kocana
bir evde kadının araba kullanmayı bilmesi şart

iyi geceler arkada$lar geldim kimsecikler kalmami$ :((hepinize tatli rüyalar bu saatte ben gece ku$u olaraktan dolanayim birazkaydirigubbakcemile3

gördüm bende o grubu:sm_cool:canım ama bizim kanalımız vardı galiba hala varmı bilmiyorum rumeli tv benim evde dıjıtürk var onda yok ama TRT3-5 OLSA FENA OLMAZ HANİ bizim neyimiz eksik bizde isteriz:ecrin_bebek:
istekte bulunun , 3-5 güzel:))
sorma acayip sesler dimi :roflol::roflol:
akşamdan koyarım suya bende

bu arada kızlaaarrr kkda gene problem var çok ağırrfisfisfis

evet 2 gündür sorun var saldırı varmış yine

Back
X