Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

kaynanam aradı gel cam sil dedi mafoldumben ben gidiyorum birazdan

benimkide sabah bana çaya geldi ben dedim anne geliyim camlarını silmeye yok senin çocuğun var sen ancak kendi evini yaparsın dedi içimden zaten laf olsun diye demiştim dedim heeehhee
şaka bi yana geçen bayram bütün camlarını evini temizlemiştim yine gel derse giderdim ama istemedi canı sağolsun iklim yanlız silme kız eltinde gelsin oda halıları falan silsin

pembe patikli kız hoşgeldin nazalp kızanı gelmiş duyduğuma göre ama bugun iştedir o yarın gelir herehalde

cokmasum iklim bebişler hoşbuldum şekerparelerim nazalp gezentisi gelmiş demek gelsin bkalım gelsinde alalım havadisleri napmış ne etmiş angarada iklim kızzz cam silmeye gidicen haaa bende siliyom kaynananınkileri malum altımda oturduğu için bütün işlere koşimmm

camlar küçükse 1 satte silersin canım benimkiler mağaza vitrini camı gibi 3 satte anca bitiyo

hele kaynanamın 10 tane camı var sil sil bitmiyo bide korkuyom düşçem aşağa diye o beni arkadan tutuyo silerken bi gün bi itermiş beni camdan aşağıya akannehir

camlar küçükse 1 satte silersin canım benimkiler mağaza vitrini camı gibi 3 satte anca bitiyo

hele kaynanamın 10 tane camı var sil sil bitmiyo bide korkuyom düşçem aşağa diye o beni arkadan tutuyo silerken bi gün bi itermiş beni camdan aşağıya akannehir

kız siz nerde yaşıyonuz nasıl bi ev orasııı kaç odalı ev bu şatomu :D bende kolay siliyomm camları ya çok uzun sürmuyo pimapenler koly siliniyoo

:roflol::roflol: o yüzden kızdırma sakın, bizim alt kat ama camlar büyük ama sizin daha büyük galiba

çokmasum kız bebişten kurtarıyosun bakim uyanık seni eheheheheh zemuszemus kız dua et bizde bebiş sahibi olakkk

etmemmi güzelim hep dua ediyorum ben inşallah olsun bebişleriniz ben şindi yırtmaya başladım temizlikten önceden kaçarım yoktu bide orya temizliğe gidince çocuk evi daha çok dağatıyo pisletiyo yardımamı gidiyoz dağatmayamı belli değil kadın ondanmı istemiyo ki acep:utangac:

cokmasum işin çok zor o camlar bitermi arkadaşım

etmemmi güzelim hep dua ediyorum ben inşallah olsun bebişleriniz ben şindi yırtmaya başladım temizlikten önceden kaçarım yoktu bide orya temizliğe gidince çocuk evi daha çok dağatıyo pisletiyo yardımamı gidiyoz dağatmayamı belli değil kadın ondanmı istemiyo ki acep:utangac:

çok sağol hayatım dualarınızı beklıyorummmm kızlarrr çocuk dağıttığı için istemeyebilir kadın haklı :D temizliğe mi gidionuz dağıtmayamı kaydirigubbakcemile3

kız siz nerde yaşıyonuz nasıl bi ev orasııı kaç odalı ev bu şatomu :D bende kolay siliyomm camları ya çok uzun sürmuyo pimapenler koly siliniyoo

benim evim 2 oda bi salon ama camlar öyle büyükki duvardan duvara yapmışalr ikide balkon var balkonlar çif tarafa bakıyo ve camlar yere kadar bütün gün sil anam sil bide perdeleri yıka as

:roflol::roflol: o yüzden kızdırma sakın, bizim alt kat ama camlar büyük ama sizin daha büyük galiba

kaynanamın benden beter 4 oda var yine iki balkon bide mermerler incecik ayağanı koyup silemiyosun bak yazarken bile telaş ettim çok korkuyom düşçem diye:asigim:

cokmasum bebeğe dua et şekerim sen büyüyene kadr yırtmışsınn yaniii neyse kızlar hade görüşrüz bende ders çalişim biraz

cokmasum bebeğe dua et şekerim sen büyüyene kadr yırtmışsınn yaniii neyse kızlar hade görüşrüz bende ders çalişim biraz

Back
X