Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ben çıkar kızlar saç boyası almaya gidiyorm dün 2 yerdede bulamadım bugün gene bakınıcam karamel yok piyasada yaw hadi öptümmmmmmmm byy

hadi ordan :mymeka: :dilcikar:
ben özletirim kendimi öyle arada bi kaydirigubbakcemile3

ay yorumumdan utandım kız bana yolunu gözlüyoz yazmış benim yazdığım hödük cevaba bak kaydirigubbakcemile

fıstıklar ben geldim
yemek yapıcam şimdi
okuyamadım tum yazdıklarınızı ama bi ara bakıcam
allegriacım sana mesleğinle ilgili bir sorum olacak özeline yazıcam beni bilgilendirirsen sevinirm
öpüyorum hepinizi...

fıstıklar ben geldim
yemek yapıcam şimdi
allegriacım sana mesleğinle ilgili bir sorum olacak özeline yazıcam beni bilgilendirirsen sevinirm
öpüyorum hepinizi...

hoşgeldin canım
hadi yemeğini yap o zaman sende bize neler yaptığını anlatırsın sonra ankara ziyaretini
hadi öptüm seniopuyorumnanaktan

fıstıklar ben geldim
yemek yapıcam şimdi
öpüyorum hepinizi...

hoşgeldin canikom nası geçti bizsiz zamanın :tomato:
özledik senide beyaaŞeniz

iklim hoj geldin ne yaptın buldunmu boya

bende bugun düşündüm düşünüdm acaba boyasammı saçımı diye başka bi renge ama daha kurban bayramında röfle yaptırdım birsürüde para verdim boşa gitmesin diyorum ama çok sıkıldım belki bende bir delilik yapar boyarım renk bakınıyom şindi

iklim hoj geldin ne yaptın buldunmu boya

bende bugun düşündüm düşünüdm acaba boyasammı saçımı diye başka bi renge ama daha kurban bayramında röfle yaptırdım birsürüde para verdim boşa gitmesin diyorum ama çok sıkıldım belki bende bir delilik yapar boyarım renk bakınıyom şindi

buldum cicim buldum ama koleston falan gibi markalarda yok bulamadım onlardan yok anasını satayım Çok üzgünüm çoook bende palettenin açık karamelini aldım bi tek bunun vardı :çok üzgünüm: inşallah güzel olur yarın boyarım şimdi akşam oldu ...
sen kız dur bozma bide röfleyi iyi düşün kız yasakkelime

Back
X