bunları gelin kaynana incilerindenmi aldın kızz çok takıldım ben o topiğe benimde maceralarım var orda yazmıştım dur bitane anlatayım hemen başımdan geçeni
şimdi ben ramazanda doğum yaptım ramazanın 2 haftası falandı bundan 2 yıl önce işte
neyse ameliyatan çıktım hala narkozun etkisindeyim nasıl sancım var kızan bi taraftan emmeye çalışıyo falan kayınvalidem girdi odadan içeri kızz dedi bayramdan sonra niye doğurmadın bana:1shok:herkes şok tam 9 aylık doğurdum bayram geçsinmi bekliycem eder 10 ay
:1rolleyes::1rolleyes: hehhe evet kız ama oluyo bazen işte bende zaten olduğunu dedimya sonradan :kedi: hissediyorum izlemiş belli diye :roflol:
bunları gelin kaynana incilerindenmi aldın kızz çok takıldım ben o topiğe benimde maceralarım var orda yazmıştım dur bitane anlatayım hemen başımdan geçeni
şimdi ben ramazanda doğum yaptım ramazanın 2 haftası falandı bundan 2 yıl önce işte
neyse ameliyatan çıktım hala narkozun etkisindeyim nasıl sancım var kızan bi taraftan emmeye çalışıyo falan kayınvalidem girdi odadan içeri kızz dedi bayramdan sonra niye doğurmadın bana:1shok:herkes şok tam 9 aylık doğurdum bayram geçsinmi bekliycem eder 10 ay
:roflol::roflol::roflol: hey allahım yaa ne kadınmış hee olur deseydin kamp kuralım içeri bide :roflol::roflol::roflol:
neyse fıstıklar ben yatimm artık yarın gene görüşçez kısmetseee hade öpüom nanaktannnnnn mjkaaaa mjkaaa dadlu ruyalarrr
kız iklim siz kotayı aşmıyonuzmu o siteler kotayı dolduruyo diyolar ordanda anlıyabilirsin
en iyisi cnm insan sinir oluyo vallahineyse kızlar yaramı deşmeyin şimdi bi başalrsam susmam daha hepsi geçiyo gidiyo işte önümüze bakalım en iyisi
:roflol::roflol::roflol::roflol:yastık yorgan sokaydım içeri bebişe bez tulum falan bayramı beklesin içerde yavrucak
neyse fıstıklar ben yatimm artık yarın gene görüşçez kısmetseee hade öpüom nanaktannnnnn mjkaaaa mjkaaa dadlu ruyalarrr
başım ağrıyo sabahtan beri geçmedi kızlar yaa
nazarmı değdi güzelim sana bugun seni pekbi sevdik hayırlı gelin diye ilaç iç dicem ama kullanırmısın bilmem uyuyalım en iyisi bizde
saol cnm yok kız bilmem nazar değildirde sinüzütümün kökünü naptıysam kurumadı gene o azdı bence evet anacım uyusak hiç fena olmaz bencede
hadi tatiş yapalım ozaman iyi geceler canım tatlı rüyalar sanakaydirigubbakcemile5Şeniz
patiş sen napıyon orda kız yatmadınmı halaŞeniz
günaydın şekerlerim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?