Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

anam patavatsız oluyo bunlar napçannn ehehe sanki elinde sıksaydınya daha dişini ehehehe hey allahm

:roflol::roflol::roflol: hey allahım yaa ne kadınmış hee olur deseydin kamp kuralım içeri bide :roflol::roflol::roflol:

neyse kızlar yaramı deşmeyin şimdi bi başalrsam susmam daha hepsi geçiyo gidiyo işte önümüze bakalım en iyisi

neyse fıstıklar ben yatimm artık yarın gene görüşçez kısmetseee hade öpüom nanaktannnnnn mjkaaaa mjkaaa dadlu ruyalarrr

neyse fıstıklar ben yatimm artık yarın gene görüşçez kısmetseee hade öpüom nanaktannnnnn mjkaaaa mjkaaa dadlu ruyalarrr

hadi yat bakalım canım bende öptüm mucuk mucuk tatlı rüyalar dur senle arkadaş olalım biz teklif gönderiyom san iyi gecelrkaydirigubbakcemile3

neyse kızlar yaramı deşmeyin şimdi bi başalrsam susmam daha hepsi geçiyo gidiyo işte önümüze bakalım en iyisi
en iyisi cnm insan sinir oluyo vallahi
:roflol::roflol:yastık yorgan sokaydım içeri bebişe bez tulum falan bayramı beklesin içerde yavrucak
:roflol::roflol:

iyi geceler cnm görüşürüz a.e.o. mjjjkkk

nazarmı değdi güzelim sana bugun seni pekbi sevdik hayırlı gelin diye ilaç iç dicem ama kullanırmısın bilmem uyuyalım en iyisi bizde

saol cnm yok kız bilmem nazar değildirde sinüzütümün kökünü naptıysam kurumadı gene o azdı bence evet anacım uyusak hiç fena olmaz bencede

saol cnm yok kız bilmem nazar değildirde sinüzütümün kökünü naptıysam kurumadı gene o azdı bence evet anacım uyusak hiç fena olmaz bencede

hadi tatiş yapalım ozaman iyi geceler canım tatlı rüyalar sanakaydirigubbakcemile5Şeniz

patiş sen napıyon orda kız yatmadınmı halaŞeniz

hadi tatiş yapalım ozaman iyi geceler canım tatlı rüyalar sanakaydirigubbakcemile5Şeniz

patiş sen napıyon orda kız yatmadınmı halaŞeniz

iyi geceler tatlı rüyalar balım görüşürüzzzz :asigim:Şeniz:asigim:Şeniz:asigim:Şeniz

günaydın herkese kalkın hadi uuuturkbayragikızlar bugun erkenciyim

bayrampaşaya forum istanbul açıldıya oraya gidicem yakın olanlar gelin sizde kızlar iklim gel bacım atla metroya kız zaten içinden geçiyomuş tren yürüme yolu yok
bugun görücem bakalım çok merak ediyorum size anlatırım gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…