Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

İyi geceler kızanlar...kaydirigubbakcemile5
Erkesler asta olmuş..geçmiş olsun..
Şeytan kulaaana, bizde bişeycik yok..çok şükür..:dance:
Dilimi ısırıp,taaataya vurayım..kaydirigubbakcemile3

zeki kız cokmasum bakalım kısmet kazanabilcezmi cnmm hayırlısı neyse o olsun ne diim kaçışımda hazır hemen ama çalışıyorum çokk sınıfta dalga geçiyolar test canavarı diye benle motordan bende korkuyorum çok haftaya motor dersi var

İyi geceler kızanlar...kaydirigubbakcemile5
Erkesler asta olmuş..geçmiş olsun..
Şeytan kulaaana, bizde bişeycik yok..çok şükür..:dance:
Dilimi ısırıp,taaataya vurayım..kaydirigubbakcemile3

mrb iyi geceler cnm aman ısıralım dilimizi bizdede bişey yok şükür :lepi:
nasılsın canımŞeniz

doğru diyosun kız allaha şükür güvenleri tam demek ama ben yatsam eşim pc otursa ben hayatta izin vermem yolarım kız onu onada diyom zaten pek ellemez o benim bilgsy sen izin verirmisin patik sen

iklim sana katılıyorum bende kocama izin vermem geç saate kadr takılmasına oyarım valla benimki garibim bişe demıyoo mışıl mışıl uyuyooo ben olsam uyurmuyum panter gibi tepesindeyimm kırk yılda bir geçiyo pcnin başınaa hemen tepesine damlıyorum çok kötüyüm yaa

doğru diyosun kız allaha şükür güvenleri tam demek ama ben yatsam eşim pc otursa ben hayatta izin vermem yolarım kız onu onada diyom zaten pek ellemez o benim bilgsy sen izin verirmisin patik sen

yok kuşum benden ona pek fırsat kalmıyo ki adam otursun zaten kendi işi olduğuna geç geliyo yorgun oluyoo pek pc de takılmaya vakti yok adamın nadirr takıldığı yerlerde araba piyasaları erkek işte araba modellerine falan bakıyo ilanlara hangisi kaça gidiyo dieee :d

geçsinler kız sen boşver onları sınıfını geçmeye bak kalıncada tekrar sınava girmrk için dünya para istiyolar

aynen benimkide hep müziklere filmlere bakar otursada pcye
eşimin müzik marketi var gelişmeleri takip eder piyasada

:roflol::roflol::roflol::roflol: cadııı seni kızanım benimki pek çakmaz pcden ondan rahatım msnde kayıt altında eminim haberi yoktur bile facesinide bütün gün ben 100 kere aöıp kapıyorum o işteyken akşam girse girse en çok afedersiniz şeylere girer işte :kedi: zaten izlerse sonunda olan da bana oluyo ya :roflol::roflol: neyse .....
ama bende izin vermezzdim ben uyurken girmesine :mymeka:

hihihihihihih bana cadi diyene ban anam trakya kızlarındannn kaç tanesi yırtık fena değilkiii hepsi cadolozzzzzzzz vallahaa

ay belki okumuşsunuzdur ama ben tekrar kopy yapim dedim komikmiş :d gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh"

:mymeka:ahanda onun kafasını kırarım ben ona bilem izin vermem kız sende verme yol saçını başını

bunları gelin kaynana incilerindenmi aldın kızz çok takıldım ben o topiğe benimde maceralarım var orda yazmıştım dur bitane anlatayım hemen başımdan geçeni

şimdi ben ramazanda doğum yaptım ramazanın 2 haftası falandı bundan 2 yıl önce işte
neyse ameliyatan çıktım hala narkozun etkisindeyim nasıl sancım var kızan bi taraftan emmeye çalışıyo falan kayınvalidem girdi odadan içeri kızz dedi bayramdan sonra niye doğurmadın bana:1shok:herkes şok tam 9 aylık doğurdum bayram geçsinmi bekliycem eder 10 ay

hihihihihihih bana cadi diyene ban anam trakya kızlarındannn kaç tanesi yırtık fena değilkiii hepsi cadolozzzzzzzz vallahaa

sormakız bencede adam gibi sessiz sakin az bulunur hepsi cadoloz bizlerin :roflol:
kız bu seninmi başına geldi o yazdıkların yoksa başkasınınmı orayı anlamadım :tomato:
ama süper yaa gelinlik için süper yapmış mors olmuş görümcede :))
ve seksi gecelik olayı da harikaydı ayyy ne utanç verici aslında :kedi:

:mymeka:ahanda onun kafasını kırarım ben ona bilem izin vermem kız sende verme yol saçını başını

:1rolleyes::1rolleyes: hehhe evet kız ama oluyo bazen işte bende zaten olduğunu dedimya sonradan :kedi: hissediyorum izlemiş belli diye :roflol:

yok hayatım kaynana gelin incilerinden aldım neler var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…