Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

yok şekerim bizim topikte bi ekşın kaydirigubbakcemile3
en büyük ekşınımız saç boyatmak kaydirigubbakcemile3
kız ben domuz gribi aşısı oldum sahi bu ekşın sayılır dimi akannehir

Yeettim gariiii!!kaydirigubbakcemile3

sorma çok işim vardı bugün,Allah ım ne meşgul bir insanımkaydirigubbakcemile3

boya dediniz de aklıma geldi röflem ya,rezil gibi dolaşıyorum ortalıkta,yaptırmam lazım ama kuaförler doludur şimdi demi?

Allah tan sarışınım da çaktırmıyorum

Bu arada bayramda çerkezköydeyiz kızancıklar
opuyorumnanaktan

Geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah,ekşın yok demi?:hulya:

slm şekerim karamele boyadımda pek olmadı ya illa koyu renk oluyo ayy sarı çok severim sende bi dip attır tamamdır

neyse gelince devam ederim kızlar şimcik çarşıya çıkıyım kız narco sen bilirsin sefaköye çıkıyorum üstüme başıma bişeyler alıyım hadi öptüm gelince konusuruzz

maru kızanlarım karamele buyadım üncesindede bal köpüğü vardı su an saatin buçuk olmasını bekliyorum bakalım nası olcekk..
siz ne renge boyadınızzz
Koyu kumral..fazla koyu olsun istemiyorum..

ben çikolata brownieye boyadım accuk koyu olsun istedim
orielden dolayı kızıllıklar oluşmuştu onlar kapansın diye

casting serisinin bu renk..Bende beğendim, ama koyu geldi gözüme..Yıllarca mavisiyahtan gına gelmişti 4-5 yıldır yapmıyorum, o kaaa koyu..
yok şekerim bizim topikte bi ekşın kaydirigubbakcemile3
en büyük ekşınımız saç boyatmak kaydirigubbakcemile3
kız ben domuz gribi aşısı oldum sahi bu ekşın sayılır dimi akannehir

Anaaa aşı mı olduuun?akannehir..Hadi bakalım, sana bişey olmazsa biz de yaptırırız..kaydirigubbakcemile2

narco yok canım o zorlamadı kaydirigubbakcemile3
ya ben konyaya gidicem de ocak ayında orda da ölü sayısı fazla ben de korktum bulaşır falan diye
konyaya gitmeyecek olsam hiç yaptırmazdım

2006model kobaymıyım len ben :mymeka:

narco yok canım o zorlamadı kaydirigubbakcemile3
ya ben konyaya gidicem de ocak ayında orda da ölü sayısı fazla ben de korktum bulaşır falan diye
konyaya gitmeyecek olsam hiç yaptırmazdım

[B]2006model kobaymıyım len ben :mymeka:[/B]

mafoldumbenmafoldumben

kızlar böle 1 günlük boyalar var mı,hani 1 gün kızıl olsak yıkasak çıksa,sonra bir tutuam mavi yeşil falan yapsam,ama yıkanınca çıkıcak,harbiden hemen alıcam,çook hevesim var kızıla,hacılar süleyin bakem:hulya:

boya var mı bilmüüüm ama sprey var üüle yıkayıp çıkanlardan
ay harbiden dediğin gibi olsa ne güzel olur en azından denerim hangisi daha çok giderse gider o renge boyarım
saçlarla kafayı yemiş durumdayım çünkü mafoldumben

hem onlar yıpratmaz belki,benim de çok kuru saçlarım dur araştırayım allegria,bulursam sülerim

yalnız benim adamın devreleri yanabilir,hergün denişik bi karu diye:roflol:

boya var mı bilmüüüm ama sprey var üüle yıkayıp çıkanlardan
ay harbiden dediğin gibi olsa ne güzel olur en azından denerim hangisi daha çok giderse gider o renge boyarım
saçlarla kafayı yemiş durumdayım çünkü mafoldumben

aynen canım bende öyleydim taa ki şu pırasa gibi saçlara su dalgası yaptırana kadarmafoldumben sonra benim saçlar ayda bir boyandığı için orial etkisi olmuş ve belime kadar saçlarım yandııııı-tatlicadiarzu- Kestirdim
Şimdi omuzlarımda toparlasın diye tarak bile sürmüyorum düz ya açılıyor kendi
ama yakında yine devam siyahtan kahveye dönücem bende ve üzerine karamel balyaj düşünüyorum

Son düzenleme:
ben de siyahtan döndüm canım ama daha tam oturmadı rengi
aslında çok da kararsızım şuan çikolata brownie saçlarım yani baya koyu
aslında koyu rengi daha çok yakıştırıyorum kendime ama ne bilim kararsızım yine de

Back
X