Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

aldın mı kız bişeyler anlat çabuk :jeyyar:

kız zaten bayramlık giysi almıştım giysilere bakmadım hiç

eve vazo çiçek aldım oğluma mont atkı marks and spenser da duş jeli krem parfüm hepsi yüzde elli indirime girmişti onlardan aldım öyle işte çok mağaza var tepehom boyner ykm mudo hepsi var hemide kocaman 3 katlı

istanbula gelince gidin mutlaka derim tüm markalar var yok yok

ne güzelde reklam yapıyom sanki babamın mağazası:kedi:

hoşgeldin fatoşş sen bursada oturuyon öylemi
bursada kuzenim var osmangazide oturuyo çok özledim onu
15 tatilde gelicek görüşücez inşallah

ben yıldırımdayım ama çok yakınız oğluşun hayırlı günlerde giysin sende kocana sür sürüştür tatlım oh oh benim stresim gitti sen anlatınca en büyük stres atma yöntemi şu alışveriş B azen almasada insan gezmesi yetiyor delikafadulden

ben yıldırımdayım ama çok yakınız oğluşun hayırlı günlerde giysin sende kocana sür sürüştür tatlım oh oh benim stresim gitti sen anlatınca en büyük stres atma yöntemi şu alışveriş B azen almasada insan gezmesi yetiyor delikafadulden

teşekkür ederim canım bende bayılırım alışveriş yapmaya ama sonra kredi kartları gelince:1shok:bakıyoz böle çok şeye para vermem aslında ama koku parfüm makyaj malzemeleri bayılırım onlara hiç acımam vallahi bi kadını gösterende süsü kokusu temizliği doğru değilmi ama kız:kedi:

teşekkür ederim canım bende bayılırım alışveriş yapmaya ama sonra kredi kartları gelince:1shok:bakıyoz böle çok şeye para vermem aslında ama koku parfüm makyaj malzemeleri bayılırım onlara hiç acımam vallahi bi kadını gösterende süsü kokusu temizliği doğru değilmi ama kız:kedi:

kız evet para döküyorum inan
ama kocalar da pek şikyetçi olmuyor böyle şeylerden bide iç çamaşırı:kedi: hastalığım var ki sorma kredi kartı aynen gözler yuvalarından fırlıyor bazen coştuğum zaman Ama eşim gıkını cıkarmaz böyle şeylere:jeyyar: kaydirigubbakcemile
amaaaaaa bi tane çorap alayım o gözümüze batar bizim:kızgın:

mrb kızlar kız masum geldinmi almışsın gene bişeyler bayılırım alışverişe kaydirigubbakcemile3
bende yeni geldim gezdim hep ama bi gömlekle bi kemer aldım üstüne eşimlede akşam çıkıcaz oda kot falan alıcak o arada bulursam bende altıma alıcam bişeyler zaten geçen bayram su son moda topuklu yumurta burunlardan almıştım siyeh rugan bi kot fln aldımı bende tamamım :lepi:

ya masum da ciciler almış,benim hiçbişeyim yokmafoldumben

şaka bir yana güle güle kullan masumcum,oğlunun üstünde paralansına.s.

mrb kızlar kız masum geldinmi almışsın gene bişeyler bayılırım alışverişe kaydirigubbakcemile3
bende yeni geldim gezdim hep ama bi gömlekle bi kemer aldım üstüne eşimlede akşam çıkıcaz oda kot falan alıcak o arada bulursam bende altıma alıcam bişeyler zaten geçen bayram su son moda topuklu yumurta burunlardan almıştım siyeh rugan bi kot fln aldımı bende tamamım :lepi:

Aynen kız bi kot bi bi gömlek ayakkabı affetmem alırım anam ne spor gacılarız heeeea.s.

ama kızlar girdiğim tüm mağazalarda elbise türü tunikler doluydu millet bunlardan alıyo güzellerde vucuda oturuyo kısa uzun kol renk rekn dizlerde altına bot falan harika belki akşam gene çıkıcaz eşimle o zaman alırım beğendim ama eşimle alırım dedim ...çok modo valla

ama kızlar girdiğim tüm mağazalarda elbise türü tunikler doluydu millet bunlardan alıyo güzellerde vucuda oturuyo kısa uzun kol renk rekn dizlerde altına bot falan harika belki akşam gene çıkıcaz eşimle o zaman alırım beğendim ama eşimle alırım dedim ...çok modo valla

Ay akşam bende öle bişi gördüm çok beğendim ama alışveriş kotamı doldurdum,avucumu yalarım anca,:sinifsinif:

Back
X