Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

kızlarr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm misafirim gelicek ama gelene kaa takılayım dedimmm eeee naperr bakalımm

ben yeni kalktımm :tomato::tomato:
hheee akşam 2 de yatarsam olacağı bu
hoşgeldin hayatımmm kızancığımm nasılsınnn kim gelcek kızz

iklim kız o pastayı ne yapmaya koydun şişelim diemiii hee süle bakemm bendede tramisü varr kaydirigubbakcemile3

ee kızıımm bizim oraları bilirsinn az yapmazlarr pastadır börektir amann bacıımm tramisu deme banaa azımm sulanırr

ben yeni kalktımm :tomato::tomato:
hheee akşam 2 de yatarsam olacağı bu
hoşgeldin hayatımmm kızancığımm nasılsınnn kim gelcek kızz

ohh maşallh ne kız hiç kalkmasaydın beyaa nasıl olsa gene yatçaktın kaydirigubbakcemile3 görümcem kaynanam komşum gelicek cnm gerçi kaynanam altımda ama

ohh maşallh ne kız hiç kalkmasaydın beyaa nasıl olsa gene yatçaktın kaydirigubbakcemile3 görümcem kaynanam komşum gelicek cnm gerçi kaynanam altımda ama

kocamda öyle dediii napıyon sen diyoo hehhee napim saati ona kurdum bide ama kim tınlarr uyumuşumm hehhee
ohh benimde kaynanam altımda hehehe
amann senin baya bişey yapmış olman lazımm kaynana görümce falan

işteyim yaw,ama çalışmamak istiyorum bu aralar..böyle sizin gibi ben gideyim onlar gelsin nasıl kıskandım şimcik sizi:hulya:

ben subatta ayrıldım işten senin gibiydim bende amma kıskanıyordum eltimi ohh evdeydi hep ben işte para olayı iyiydi tamam ama ..
bi baktım çıkarmışım kendimi ilk zamanlar iyiydide bacım şimdilerde sanki sıkmaya başladı evde olmak

ya biliyorum 3-5 ay sonra sıkılıcam ama biraz evimin de tadını çıkartmak,komşuculuk yapmak istiyorum.

pembe patik neler yaptın bakem cokacimcoook

ya biliyorum 3-5 ay sonra sıkılıcam ama biraz evimin de tadını çıkartmak,komşuculuk yapmak istiyorum.

pembe patik neler yaptın bakem cokacimcoook

tabii o konudada haklısın tekrar iş bulabilirim diyosan bırak canım tadını çıkar evin biraz

Hoşbulduk kızlar..Dün gece yazıp çıktım..Bizim kızancık sabah 5 e kadar uyumadı bende 1 i geçe kalktım bugün..Kızanım ala uyur kendıleri Sabaha kadar oyun oynadık

Bu arada kızımda da tabiki trakya kanı var, he hee komik olan eşimde trakyalı oldu olacak..Adam bizim tarafa gittiğimizde kopuyo gülmekten konuşmalara..eve geldiğimizde kızıma ve bana taklit ediyor duyduklarını.. Babam da tam bir ramiz aga versiyonudur tipi de aynısıdır eşim bayılıyor kendisine kişliğine ve de tabiki konuşmalarına da gülmekten....:roflol:

annemlere ne zaman gitsek yengeler amcalar filan hemen toplanır kızanımı ve bizi görmek için..eşim gülmekten helak olur o kadar da yüzsüz ki farklı bir kelime duysun hemen güler..güzel olanı hep mutlu ayrılırız annemlerden..:teytey:

tılsım 72 ,benim eşimde ,o da senin eşin gibi taklit etmeye çalışıyor,ama cıkx olmuyor,bana onunki daha komik geliyor:roflol:

hoşgeldin eda,sanırım çoğunluk ist.da oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…