kızlarr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm misafirim gelicek ama gelene kaa takılayım dedimmm eeee naperr bakalımm
iklim kız o pastayı ne yapmaya koydun şişelim diemiii hee süle bakemm bendede tramisü varr kaydirigubbakcemile3
ben yeni kalktımm :tomato::tomato:
hheee akşam 2 de yatarsam olacağı bu
hoşgeldin hayatımmm kızancığımm nasılsınnn kim gelcek kızz
ee kızıımm bizim oraları bilirsinn az yapmazlarr pastadır börektir amann bacıımm tramisu deme banaa azımm sulanırr
ohh maşallh ne kız hiç kalkmasaydın beyaa nasıl olsa gene yatçaktın kaydirigubbakcemile3 görümcem kaynanam komşum gelicek cnm gerçi kaynanam altımda ama
doğru sölüon cnm yapıolar valla kol böreği ile gömme varr gel buyur şekerim ağzın sulanmasınn yıyek beraber
neresinden girsem acep muhabbete :roflol:
neresinden istersen anlat bacıımm napıynnn iştemisinn
işteyim yaw,ama çalışmamak istiyorum bu aralar..böyle sizin gibi ben gideyim onlar gelsin nasıl kıskandım şimcik sizi:hulya:
ben subatta ayrıldım işten senin gibiydim bende amma kıskanıyordum eltimi ohh evdeydi hep ben işte para olayı iyiydi tamam ama ..
bi baktım çıkarmışım kendimi ilk zamanlar iyiydide bacım şimdilerde sanki sıkmaya başladı evde olmak
ya biliyorum 3-5 ay sonra sıkılıcam ama biraz evimin de tadını çıkartmak,komşuculuk yapmak istiyorum.
pembe patik neler yaptın bakem cokacimcoook
tabii o konudada haklısın tekrar iş bulabilirim diyosan bırak canım tadını çıkar evin biraz
çocuk olana kadar zor be tatlım :CüvCüv:
sende varmı bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?