Ayak uyduruyor eşim sağolsun...Buluşuruz inşallah topraklar..
İlona Avatarında yazıyı görür görmez koptum vallahi:roflol:
Yaznın anısı var..Yengem kendince bilgili bir görünüm vermek ister hep ama şiveden başaramaz..Oğlu askerde tek çocuğu var ama sanki bir tek onun çocuğu askere gitmiş gibiydi neyse geldide kurtulduka.s
Nasılsın yenge diyorum (çocuğu askerde iken)
Nasıl olayım bea, er gün alayıp dururum..Çok üzledim kızanımı..
Yengeciğim sayılı gün gelip geçecek..
(Öbür yengem atlar lafa):Aptal beya sankim tek onun kızanı gitti askere üzülme diyoz ama nerde epten bitirdi kendini..
Yengem:Öyle deme be Anife (diğer yengenin adı Hanife) Epten Pişikolocim bozuldu er gün korkup dururum kızanım ne eder oralarda anasının kuzusu o beya..
Tabi üzüntüsünü anlıyordum ama pişikolocim bozuldu demesi beni koparmıştı..:roflol:
İyiyim canım böyle bir topik açman çok iyi olmuş daha iyi oldum çok sağolasın..Sen nasılsın bakam?
Ben bir kaçayım kızan uyandı kahvaltıyı yeni edecek velet..Uyku düzeni bozuldu epten..
Babasından grip bulaşmıştı yeni atlattık ama uyku düzenimiz bozuldu ateşlenmelerden..akannehir
Ben de iklim in avatarında yazana gülümsüyorum her gördüğümde,insanın kendi ailesinde gülerek şakalaşarak söylediği şeyleri sanalda olsa aynı şeyleri hissettiğini,yazdığını görmek çok güzelmiş..:asigim:
Teşekkürler hepinize a.s.
Asaaan adi amur yaptım gel!
otururken başka bir balkondan duyduğumuz cümle..
bizde ki tepki de ep gene trakyalı,nolcak:roflol:
ohh ne güzel yapıyoosun hem ei hem biz
ben napıyım iyiyim ev işleri ve siz hehe
ev hanımıyım su aralar evdeyim cnm
Arkadaşım gerçekten öyle... bi dizi koydular ekrana yaklaşık 2 sezondur hala dvam ediyor ve izlenme rekorları kırıyor Herkes bizi seviyor yaaaopuyorumnanaktan
Sevilmeyecek milletmiyiz hayatım...Şivemiz yeter şirin ve tatlı.....
Eh güzelliğimizden bahsetmeyeyim....Eller övsün bizi biz övünürsek ayıptır demi canlarım....Şeniz
benide aranıza alırmısınız kızlar
Ne güzel, ben bekarım daha :)
Ne güzel, ben bekarım daha :)
merak etme canım hiçbişi kaybetmiyosun :roflol::roflol:
Zaten içimizdesin hoşgeldin....Şeniz
merak etme canım hiçbişi kaybetmiyosun :roflol::roflol:
Teselli etmek için mi böyle söylüyosun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?