Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

günaydın,iyi hafta sonlarıopuyorumnanaktana.s.:enbuyukkk:

günaydın canım benim dükkanı sen açtın bugün opuyorumnanaktan

Merabayın mariler....
Site çok fenaydı ,giremedik kaç gün..

Nabüysünüz beyaaaa..

bayanlar herkese merhaba bılgısayarımda sorun vardı 2,5 gundur giremedim hic ondan oncede sitede sorunlar bakımlar vardı giremedim bayaga bir kopukluklar oldu hep

Kadınlar kulübünde nazar var nazar Ben şimdi üj kuluvella bi elam okurum bişeycikin kalmaz :Saruboceq: Olmuyu büle yav bakıyum erkes iki kelimecik yazmış i aydi Yeter artıkın bakımını ben yaparım bidaakine sitenin aber verin bana kaydirigubbakcemile3 Tez elden duvamı ukurum Oppala paşam malkara keşan aydeeee..... kaydirigubbakcemile2 Çook yanlız kaldım Kimse derdimi anlamıyu Kendi çucuuma kendi kızanıma diyum" eeeeey mumiçe sıpıt şulteyi" ama kendi kızanım bilem anlamıyu bakıyu Sizinle konuşsaydım epten başka olurdu derdimi anlardınız banim ooooof of
Özledim sizi kızlaaaar...:1hug:

Niye annamayı kızanın..annatıramıyusundur..
Bubası nereli kızanının
?

Kız şulte ne olası..bende annamıyım..şilte yani minder demek mi..

fatuşumm sen merak etme biz annıyız seni tebe orda şilte fırlat bize sırnaşık şey
iyi geceler kızlaarr ben geldim sizde oş geldiniiizzzz

ıklim gacısı..nabersin..mariii...opuyorumnanaktan
kopukluk oldu ama neysem..

Kız şulte ne olası..bende annamıyım..şilte yani minder demek mi..

kız şulte işte kırlent şilte ama bizde şulte o.... çocuğa öğreteyim yavaş yavaş bildiklerimi diyorum ama "anne düzgün konuş lütfen anlamıyorum" deyip bide dalga geçiyor.lmaz:
ayvan nolcak Ben pomakım da undan için...yerimseniben

ıyiyim şekerim..ben oyun pek sevmiyorum..Farm a takılmıyorum o yüzden..aman bi de o çıkmasın başıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…