slm kızlarr napıyonuz bakim ben geldim küyümdennn yorucu ama güzel geçtiii ay alışmışım oraya köyden gelmek cnm istemedi yaaaa
gezentiler sizi..... yoksunuz ala, ma naası bu gezmek, bitiremediniz mi ala el öpmeyi vereliniortak yada bitti de..... :uhm:
keyfiii gezme bu dimiiiiiiii :jeyyar: ooooh ailecek
Bizde şimdi geldik bi bakem dedim kızçeler napıyo ama ı ııhhh yok kimse..
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt tatil ne güzel yaaaa...
ayrıcaaa Cokmasum ve Scorpion"un doğum günleri de kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara HEPBİRLİKTE inşallah.....a.s.
evet canım saol iyi geldi vallahi değişiklik oldu sen neler yaptın cnm nası geçti bayramın
benim de epey yoğun geçti çok gezdim dün evdeydim hep misafirim vardı gündüz kayınvalidemler geldi akşam ağbimler kuzenlerim geldi yine eşleri ile birlikte çoluk çocuk ev tıklım tıklım doluydu bide bu sabah yine kalktım temizlik yaptım sonra avcılara gittik görümceme öyle işte bu hafta dinlenicem çok yoruldum
dimi canım yaaa bitti ama malesef :sinifsinif:yaa kızçeler bu bayram tatili çok iyi geldi bne dönmek istemiyorum yaa hep burda kalayımm
günaydın saolasın seninde mübarek olsunHerkese Günaydın, geçmiş bayramınız kutlu olsun
günaydın bebekkŞeniz seninde kutlu olsungünaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım fıstıklar
ne zamandır görüşemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?