Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

maa sorma tam gezme oldu el öpmeyi aştık biz :roflol:
sen naptın nası geçti

ayrıcaaa Cokmasum ve Scorpion"un doğum günleri de kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara HEPBİRLİKTE inşallah.....a.s.

canım teşşekür ederim tatlıma.s.

herkese yeniden merhaba yorucu bi bayram haftasından sonra geldim yine çok yorulldum çok gezdim iklim gacısı sende iyi gezmişin canım istanbuldan uzaklaşmışın en azından o bile yeter

evet canım saol iyi geldi vallahi değişiklik oldu sen neler yaptın cnm nası geçti bayramın

evet canım saol iyi geldi vallahi değişiklik oldu sen neler yaptın cnm nası geçti bayramın

benim de epey yoğun geçti çok gezdim dün evdeydim hep misafirim vardı gündüz kayınvalidemler geldi akşam ağbimler kuzenlerim geldi yine eşleri ile birlikte çoluk çocuk ev tıklım tıklım doluydu bide bu sabah yine kalktım temizlik yaptım sonra avcılara gittik görümceme öyle işte bu hafta dinlenicem çok yoruldum

ayy canım sen bayabi yorulmuşsun maşşallah gelen gidenin çok olmuş bu hafta senin günün yat dinlen bişeye sürme elini dinlen canım

napıyosunuz kızlar ben dinlenicem dedim ama yine bütün evi kaldırdım temizlik yaptım çamaşır astim kaanı yıkadım saat 3 te kaanı aşıya götürücem bu gece uykusuzum demektir bu çok ağlıyo aşı olunca

ay kızlar merhaba
uzun bir aradan sonra burdayım..
ama cok ugrastım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…