Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

çalışmak bi yana da sinir stres adamıy oruyo canım
binbir türlü insan var uğraşmak zor kimilerinin boğazını sıkıveresim geliyo

çalışmak bi yana da sinir stres adamıy oruyo canım
binbir türlü insan var uğraşmak zor kimilerinin boğazını sıkıveresim geliyo

sakin ol kuzum... zararı kendine... ben cok yaşadığım için biliyorum...
ayrıca ayın 24unde mahkemem var... bi bu kaldıydı başıma gelmeyenşakkıdı

anladım canım var öyle dengesizler işte beni de çıldırtıyolar çoğu zaman ben bi de hassasım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
en iyisini yapmışsın şikayetçi olarak en azından hakkını aramışsın cezasız kalmasın yapılan saygısızlık

bende oyleyım.. hemen ağlayasım gelir sinirden...ama ağlamamaya alışıyorum yavas yavas
valla hangi birinden şikayetçi olacaksın o kadar coklar kii... ama istiyorum ceza alsınlar boyle insanlar yanlarına kar kalmasın yaptıkları..

selam kızlar nasılsınız bakalım vakit bulup giremiyorum pek oğlum kreşe başladı onu getir götür ev işi yemek derken akşam oluveriyo bide tarla merakı sardı beni iklim sen ne ettin bacım ekip biçiyonmu hala

merhaba canımm
gercekten gorusemıyoruz bu ara...
facebookun tarlasımı bu.. bende bahcivanlar diyarini oynuyorum ..ek biç...

merhaba canımm

selam canım seni gördüğüme sevindim

bende bahçıvanlar diyarında oynuyorum 2 serverde zevkli gidiyo kız aynısafa bide domates ektim şimdi

selam canım seni gördüğüme sevindim

bende bahçıvanlar diyarında oynuyorum 2 serverde zevkli gidiyo kız aynısafa bide domates ektim şimdi

ben server 3 teyım canım
ıspanak ve aynısafaların yetişmesini bekliyorum
müşteriler kapıda valla yetişemiyorum
:roflol:

selam marular bende geldimm ohh yakaladım sizi kaydirigubbakcemile3 nabıynız bakim hee
ben napim tarla ekiyorm zemuszemus

ben server 3 teyım canım
ıspanak ve aynısafaların yetişmesini bekliyorum
müşteriler kapıda valla yetişemiyorum
:roflol:

ben 2 de oynuyorum oğlumada 3 te açtım bahçe bide sulama elamanı gitti yaa zor oluyo çok sulamak ne yabani otlarla taşları kaldırdım köstebekler kaldı müşterileri sabah uğurladım ben bidaha gelmediler
selam marular bende geldimm ohh yakaladım sizi kaydirigubbakcemile3 nabıynız bakim hee

hoş geldin beyaa kızanım sen facede ekiyon dimi ben onu anlayamadım yavvklava:

selam cnm kız ne kreşi küçük değilmi senin velet daha ama sende haklısın zor olur getir götür
merhaba canımm
yaa eveeeeettklava: bende üyeyim oraya ama faceden vakit bulamıyorum
evet kızanım faceci oldum çıktım ben ya sorma kkdaki baya kişiyi arkadaş ettim kendime ne kadar arkadaş o kadar para :)

iklim gacısı gezdin geldin bakıyorumm

sulama elemanı gitti evet zor oluyor boyle
ben gunduzleri evde olmadıgım için birikiyorlar aksam ekiyorum ertesi gune yetişiyor cogu
birikiyor o yuzden... napalım beklesinler

sorma nazımm ingem çaardı bensiz yapamaz haftada 2 kere çağırır mutlaka bu sefer ekemedim gittim tarlam aklımda zor gittim
ama geldim tabi başladım ekmeye :))))

benim buralarda hiç çevrem yok iklim oğlumun oynayabileceği hiç bi çocuk yok yazın park falan idare ediyoruz ama kış geldi artık çocuk eve tıkıldı yapayanlız zaten yarım gün gidiyo haftada 3 gün sosyalleşmesi açısından götürüyorum işte

facede oynadım biraz ben sarmadı beni hiç becermedim oni

sorma nazımm ingem çaardı bensiz yapamaz haftada 2 kere çağırır mutlaka bu sefer ekemedim gittim tarlam aklımda zor gittim
ama geldim tabi başladım ekmeye :))))

beni çaarcak bi ingem bilem yokk:sinifsinif:
aklı tarlada kalmışmış.. gercekten eksen kaçmak için yer ararsın:roflol:

allh sizi kahretmesin emiii hepsi çiftçi olmuş bunların anam başka sohpet yokk marul havuç domatissss ehehehehehe hele yakaldım sizi burda ya bakıyom bakıyom kimse yuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…