accıkk ingemlere gidiyorm çaardı kısss
çalışmak bi yana da sinir stres adamıy oruyo canım
binbir türlü insan var uğraşmak zor kimilerinin boğazını sıkıveresim geliyo
sakin ol kuzum... zararı kendine... ben cok yaşadığım için biliyorum...
ayrıca ayın 24unde mahkemem var... bi bu kaldıydı başıma gelmeyenşakkıdı
hayrola canım noldu ki?
anladım canım var öyle dengesizler işte beni de çıldırtıyolar çoğu zaman ben bi de hassasım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
en iyisini yapmışsın şikayetçi olarak en azından hakkını aramışsın cezasız kalmasın yapılan saygısızlık
selam kızlar nasılsınız bakalım vakit bulup giremiyorum pek oğlum kreşe başladı onu getir götür ev işi yemek derken akşam oluveriyo bide tarla merakı sardı beni iklim sen ne ettin bacım ekip biçiyonmu hala
merhaba canımm
gercekten gorusemıyoruz bu ara...
facebookun tarlasımı bu.. bende bahcivanlar diyarini oynuyorum ..ek biç...
selam canım seni gördüğüme sevindim
bende bahçıvanlar diyarında oynuyorum 2 serverde zevkli gidiyo kız aynısafa bide domates ektim şimdi
ben server 3 teyım canım
ıspanak ve aynısafaların yetişmesini bekliyorum
müşteriler kapıda valla yetişemiyorum :roflol:
selam marular bende geldimm ohh yakaladım sizi kaydirigubbakcemile3 nabıynız bakim hee
ben napim tarla ekiyorm zemuszemus
selam cnm kız ne kreşi küçük değilmi senin velet daha ama sende haklısın zor olur getir götürselam kızlar nasılsınız bakalım vakit bulup giremiyorum pek oğlum kreşe başladı onu getir götür ev işi yemek derken akşam oluveriyo bide tarla merakı sardı beni iklim sen ne ettin bacım ekip biçiyonmu hala
yaa eveeeeettmerhaba canımm
gercekten gorusemıyoruz bu ara...
facebookun tarlasımı bu.. bende bahcivanlar diyarini oynuyorum ..ek biç...
evet kızanım faceci oldum çıktım ben ya sorma kkdaki baya kişiyi arkadaş ettim kendime ne kadar arkadaş o kadar para :)ben 2 de oynuyorum oğlumada 3 te açtım bahçe bide sulama elamanı gitti yaa zor oluyo çok sulamak ne yabani otlarla taşları kaldırdım köstebekler kaldı müşterileri sabah uğurladım ben bidaha gelmediler
:lepi:
hoş geldin beyaa kızanım sen facede ekiyon dimi ben onu anlayamadım yavvklava:
iklim gacısı gezdin geldin bakıyorummselam marular bende geldimm ohh yakaladım sizi kaydirigubbakcemile3 nabıynız bakim hee
ben napim tarla ekiyorm zemuszemus
ben 2 de oynuyorum oğlumada 3 te açtım bahçe bide sulama elamanı gitti yaa zor oluyo çok sulamak ne yabani otlarla taşları kaldırdım köstebekler kaldı müşterileri sabah uğurladım ben bidaha gelmediler
hoş geldin beyaa kızanım sen facede ekiyon dimi ben onu anlayamadım yavvklava:
sorma nazımm ingem çaardı bensiz yapamaz haftada 2 kere çağırır mutlaka bu sefer ekemedim gittim tarlam aklımda zor gittim
ama geldim tabi başladım ekmeye :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?