Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

allh sizi kahretmesin emiii hepsi çiftçi olmuş bunların anam başka sohpet yokk marul havuç domatissss ehehehehehe hele yakaldım sizi burda ya bakıyom bakıyom kimse yuk

bu gacılar baaçıvan uldu epiciii
ge kııı gel senide baaçivan yapalımm
:roflol:

canım çok iyi düşünmüşsün öyleyse eve tıkılmasın yavrucak cidden faydasını görürsünüz tabi inşallah
sarmadı seni evet canım yaa napalım sağlık olsun opuyorumnanaktan

beni çaarcak bi ingem bilem yokk:sinifsinif:
aklı tarlada kalmışmış.. gercekten eksen kaçmak için yer ararsın:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
fazla değil bi haftadır oynuyorum kız ben ama bıkana kadar devam bide hediyeler falan geliyo bende gönderiyorum daha zevki çıkıyo :tomato:
allh sizi kahretmesin emiii hepsi çiftçi olmuş bunların anam başka sohpet yokk marul havuç domatissss ehehehehehe hele yakaldım sizi burda ya bakıyom bakıyom kimse yuk
:mymeka::mymeka: sende oyna kızz valla :kedi: çok eğlencelii:roflol:

ayyy ben kusur kalimm yeterince bahçıvan var baksana kuşumm diom onlara gelin bizim küydeki bahçeye ekin dikin diyeeee herkese parsel parsell dağıtırım

hahahaaa
bize gerceeni versen üşenir ekmeyiz kızzz
anca büle sanalını ekeriz oturdugumuz yerden
bizim popomuzda diirmen taşı varda
:roflol:

kızlar komşu geldi kahve içtik yolladım onu şimdi yemek vakti geldi öptüm hepinizi iyi akşamlar

iyi akşamlar tatlım
evet yemek vakti bende fırında bekliyorum pişmesini...
öpüyorumm
hımmm benimm yemek azır erif geldi gelir şimdi
selam nasılsınız?neler ektiniz neler biçtiniz?bende merak sardım....opuyorumnanaktana.s.

selam cnmhg valla son haberden sonra ben çok iyiyimmmmmm siyasi mevzu :lepi:
ben facede arkadaşlarda bahçivanlar diyarında ekiyo sen nerde ekiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…