allh sizi kahretmesin emiii hepsi çiftçi olmuş bunların anam başka sohpet yokk marul havuç domatissss ehehehehehe hele yakaldım sizi burda ya bakıyom bakıyom kimse yuk
bu gacılar baaçıvan uldu epiciii
ge kııı gel senide baaçivan yapalımm:roflol:
benim buralarda hiç çevrem yok iklim oğlumun oynayabileceği hiç bi çocuk yok yazın park falan idare ediyoruz ama kış geldi artık çocuk eve tıkıldı yapayanlız zaten yarım gün gidiyo haftada 3 gün sosyalleşmesi açısından götürüyorum işte
facede oynadım biraz ben sarmadı beni hiç becermedim oni
:roflol::roflol::roflol:beni çaarcak bi ingem bilem yokk:sinifsinif:
aklı tarlada kalmışmış.. gercekten eksen kaçmak için yer ararsın:roflol:
:mymeka::mymeka: sende oyna kızz valla :kedi: çok eğlencelii:roflol:allh sizi kahretmesin emiii hepsi çiftçi olmuş bunların anam başka sohpet yokk marul havuç domatissss ehehehehehe hele yakaldım sizi burda ya bakıyom bakıyom kimse yuk
ayyy ben kusur kalimm yeterince bahçıvan var baksana kuşumm diom onlara gelin bizim küydeki bahçeye ekin dikin diyeeeeherkese parsel parsell dağıtırım
hahahaaa
bize gerceeni versen üşenir ekmeyiz kızzz
anca büle sanalını ekeriz oturdugumuz yerden
bizim popomuzda diirmen taşı varda :roflol:
kızlar komşu geldi kahve içtik yolladım onu şimdi yemek vakti geldi öptüm hepinizi iyi akşamlar
kızlar komşu geldi kahve içtik yolladım onu şimdi yemek vakti geldi öptüm hepinizi iyi akşamlar
hımmm benimm yemek azır erif geldi gelir şimdiiyi akşamlar tatlım
evet yemek vakti bende fırında bekliyorum pişmesini...
öpüyorumm
selam nasılsınız?neler ektiniz neler biçtiniz?bende merak sardım....opuyorumnanaktana.s.
biliyorum ben :)
senin bilmediğinde sana küsüyo zaten
herseyın altından sen çıkıyon bee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?