Ey benim candan ciğerden, tuzdan biberden sevgili çok neşeli, hal hatır kahve ortası kelebek yumurtası, kızların hastası arkadaşım merhaba!...
Sarılıp sakladığım gül suyu şişesinden, kalbimin en derin köşesinden, alemin neşesinden benden uzak gözlerinden öperim. Hal hatırdan birkaç satır yazması bizden, okuması ve gülmesi senden.
Arkadaşım, nasılsın iyimisin? iyi ve neşeli olmanı, seni ve beni, kızlardaki bedeni, gemideki yelkeni, dünyada olup biteni, asker ocağında sevda çekeni, canlı cansız kara sevdayı, dağı, taşı, köydeki kazı, havadaki yıldızı, sandıktaki bezi, duvardaki sazı, raydaki treni, arabadaki freni yaratan Yüce Allah'tan dilerim. Senden beni soracak olursa canım sağdır.
Kapılmışım dünya kervanına mutlaka gideceğim kızların yanını, arkadaş ben burda öyle bir derde düştüm ki sorma! En büyük d*****a çıktım. Bana şu reçeteyi yazdı. Ben bu ilacı burada bulamadım sen bulursan gönder...
25 mısır darısı, 75 tekel birası, 30 yumurta sarısı, 3 şişe konyak, 5 tane manyak elma gibi yanak, kiraz gibi dudak, karpuz gibi kalça, 5 kilo salça, 1 kilo tuz, 3 kilo muz, 15 tane buz, 18 yaşında öpülmemiş bir kız... Bunların hepsini bir fındık kabuğuna doldur 25 gün kaynat, 30 gün oynat, 15 gün sağut, 7 gün karıştır ve acele şu adrese gönder:
Gitti gelmez tümeni, dağıldı toplanmaz tugayı, deliler olayı, şoförler takım berduşlar mangası....
Bu adreste bulamazsan, ikinci adrese gönder:
Çocuklarda yarışçı, caddelerde barışçı, aralarda ortamcı, köyde bekçi, evde döşekçi...
Herkese Günaydın bayanlar nasılsınız?
günaydın kızlar
iyiyim berfincim sen nasılsın?
Ey benim candan ciğerden, tuzdan biberden sevgili çok neşeli, hal hatır kahve ortası kelebek yumurtası, kızların hastası arkadaşım merhaba!...
Sarılıp sakladığım gül suyu şişesinden, kalbimin en derin köşesinden, alemin neşesinden benden uzak gözlerinden öperim. Hal hatırdan birkaç satır yazması bizden, okuması ve gülmesi senden.
Arkadaşım, nasılsın iyimisin? iyi ve neşeli olmanı, seni ve beni, kızlardaki bedeni, gemideki yelkeni, dünyada olup biteni, asker ocağında sevda çekeni, canlı cansız kara sevdayı, dağı, taşı, köydeki kazı, havadaki yıldızı, sandıktaki bezi, duvardaki sazı, raydaki treni, arabadaki freni yaratan Yüce Allah'tan dilerim. Senden beni soracak olursa canım sağdır.
Kapılmışım dünya kervanına mutlaka gideceğim kızların yanını, arkadaş ben burda öyle bir derde düştüm ki sorma! En büyük d*****a çıktım. Bana şu reçeteyi yazdı. Ben bu ilacı burada bulamadım sen bulursan gönder...
25 mısır darısı, 75 tekel birası, 30 yumurta sarısı, 3 şişe konyak, 5 tane manyak elma gibi yanak, kiraz gibi dudak, karpuz gibi kalça, 5 kilo salça, 1 kilo tuz, 3 kilo muz, 15 tane buz, 18 yaşında öpülmemiş bir kız... Bunların hepsini bir fındık kabuğuna doldur 25 gün kaynat, 30 gün oynat, 15 gün sağut, 7 gün karıştır ve acele şu adrese gönder:
Gitti gelmez tümeni, dağıldı toplanmaz tugayı, deliler olayı, şoförler takım berduşlar mangası....
Bu adreste bulamazsan, ikinci adrese gönder:
Çocuklarda yarışçı, caddelerde barışçı, aralarda ortamcı, köyde bekçi, evde döşekçi...
delikafaduldendelikafaduldenkız bu ne annem kim yazmışbunu
günaydın herkese oğlumu okula götürdüm geldim size bi bakayım dedim şindik temizliğe girişicem bide yemek yapıcam
günaydın kuşum kolay gelsin sana canımmm ne yemekler yapçen bakalım :icecream:
canım evi süpürdüm geldim şindi çorba yapıcam mercimek çorbası brokolili noğut atıcam düdüklüye akşamada pilav yaparım bide turşu oldumu tamamdır hergün yemek tantanası gına geldi ne zor meslek şu ev hanımlığı istifa edicem az kaldızemuszemus
kızlarr haftaya salı türk dilinden şiveleri işlycez herkes kendi şivesinden örneklar suncak bana da şöyle afilli bikaç tane arbi:) trakya cümlesi söyler misiniz gerçi hoca da edirneli o da yarıdmcı olur ama siz de söylerseniz iyi olur bea
slm yurdumun güzel hatunları
edirne havsalıyım
canım evi süpürdüm geldim şindi çorba yapıcam mercimek çorbası brokolili noğut atıcam düdüklüye akşamada pilav yaparım bide turşu oldumu tamamdır hergün yemek tantanası gına geldi ne zor meslek şu ev hanımlığı istifa edicem az kaldızemuszemus
ohh mis mis afiyet olsun size canım evet yaa bende bıktım 2 günde bir yemek derdinden ne yapsam ne yapsam yapmayı seviyorum ama aklıma artık yapıcak yemek gelmiyo ne yapsam diye birlikte istifa ederiz senle :roflol:
ağlamayın beyaaa ev hanımlığı zor deyeee
bende düşünüyom hergun ne yapsam ne yapsam bide işe gidiyomm
eve gel birde yemek yap
valla sıkıldım artık ne yapsam diye düşünmekten
valla sende haklısın canım ben evliliğimin ilk 2 senesi çalıştım 1 senedir evdeyim ve anlıyorum seni işten gelirdim 1 saatim olurdu ne yapar yapardım eşime yetiştirirdim ama zordu allah sana kolaylık versin ..,
hele o bugün ne yemek yapçam derdi yokmu kafamçokkarıştı
yapması sorun değil kuşum
ama butun gun ne pişirsem diye dusunuyorum
evede cok fazla malzeme almıyorum bozuluyolar
genellikle birkaç parca almaya calısıyorum alısverişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?