Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu iklimim ilk öncede sana bebeğim inşallah görürüz burda hamile olduğunu bebiişini canım benim sen çok tatlı bi anne olucaksın :teselli:

Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, aynı ben annelerimiz allah başımızdan eksik etmesin hiç onları annem çok sık hasta olur her an aklımdadır benim gece rüyalarıma girer çok kavga ederizdelikafaduldenama canımdır o benim günde 3 kere de konuşsam rahat etmem benim çocuğumu bile benden çok düşünür arar çocuğugamyoncuiremsu doyurdunmu yıkadınmı uyuttunmu çocugum hasta olur bana demediğini bırakmaz bakmadın diye öyle şte ayy çok duygulandım:gitme:

günümüz şen ola!opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:teytey::içelim::dance:a.s.:sm_cool::enbuyukkk:

iyi geceler tatlım
bayramda ankaradaydım
cok seviyorum ben ankarayı

kızlar bende geldim dedelerden selanik göçmeniyim epinizi kocaman öptüm be yaopuyorumnanaktan

kızlar bende geldim dedelerden selanik göçmeniyim epinizi kocaman öptüm be yaopuyorumnanaktan

benimde dedem selanik göçmeni Atatürk le hemşeriyiz yani oh oh zemuszemusturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
merabaaa kızlarr sizleri çok özledimm ayy kaç gündür giremedim nette sorun vardı geçti şükürr hepinizi çok özlediiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…