Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Teselli etmek için mi böyle söylüyosun kaydirigubbakcemile3

yoo samimiyim..

evlilik güzel birşey ama diğer taraftan zor birşeyde bu yüzden bence insan bekarlığını da doyasıya yaşamalı ya ben hep geç evlenicem derdim 27de evlendim,hiçte birşey kaybetmedim bence,30 da olabilirdi,hani derler ya geç olsun güç olmasın o hesap,evlenince mutlu ol da kaç yaşında evlenrsen evlen,benim ilkem bu
gamyoncuiremsu

haydiyin konusun kızçeler trakyanın kızları konuşkan olur

oooo ben 21 yaşındayım daha

haklısın canım ama kısmet yaa yaş maş beklemiyo dinlemiyo ki ben evlenme yaşımı söylesem düşer bayılırsın :roflol:

serpil16 görüyorumm seni aşağıda hadi sende yaz bişeyler

kızlaaaaaar ben sonunda geldiiiiiim. Kendimi tanıtayım. Ben fatosss16 nın ablası pa o Neclaa22 nin kuzeniyim Akşam çoook kızdım ep beni çekiştirdiler. Ah bende geldim. Aydiiiiiiiii hobaaaaa......

ooo eda hiiiiiiiiiiiiiiiiç acele etme güzelim,en güzel zamanların..

iklim söyle be hadi hacı
sırnaşık şey

serpil16 hoşgeldin beaa opuyorumnanaktan

kızlaaaaaar ben sonunda geldiiiiiim. Kendimi tanıtayım. Ben fatosss16 nın ablası pa o Neclaa22 nin kuzeniyim Akşam çoook kızdım ep beni çekiştirdiler. Ah bende geldim. Aydiiiiiiiii hobaaaaa......

hoşgeldinnn akrabalarınla çok eğlendik akşam senlede güzel geçer ne güzelll nasılsın cnm

slm hemşerilerim bende trakyalıyım gerçi doğma büyüme istanbulluyum ama annem keşanlı babam ipsalalı yani edirneliyiz velhasılı kelamkaydirigubbakcemile3

müsaadenizle bir yaş kompleksine girebilirmiyim?mafoldumben

28 oldum ben geçen haftamafoldumben

beyaz toprak hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…