Teselli etmek için mi böyle söylüyosun kaydirigubbakcemile3
yoo samimiyim..
evlilik güzel birşey ama diğer taraftan zor birşeyde bu yüzden bence insan bekarlığını da doyasıya yaşamalı ya ben hep geç evlenicem derdim 27de evlendim,hiçte birşey kaybetmedim bence,30 da olabilirdi,hani derler ya geç olsun güç olmasın o hesap,evlenince mutlu ol da kaç yaşında evlenrsen evlen,benim ilkem bugamyoncuiremsu
yoo samimiyim..
evlilik güzel birşey ama diğer taraftan zor birşeyde bu yüzden bence insan bekarlığını da doyasıya yaşamalı ya ben hep geç evlenicem derdim 27de evlendim,hiçte birşey kaybetmedim bence,30 da olabilirdi,hani derler ya geç olsun güç olmasın o hesap,evlenince mutlu ol da kaç yaşında evlenrsen evlen,benim ilkem bugamyoncuiremsu
Kaç yaşında evlendin İklim?
serpil16 görüyorumm seni aşağıda hadi sende yaz bişeyler
19 evlendiimmm
su an 23 giricem aralıkta :tomato:
kızlaaaaaar ben sonunda geldiiiiiim. Kendimi tanıtayım. Ben fatosss16 nın ablası pa o Neclaa22 nin kuzeniyim Akşam çoook kızdım ep beni çekiştirdiler. Ah bende geldim. Aydiiiiiiiii hobaaaaa......
hehe olsun sende söylersinn nerde onlar bugün bakimmne söyleyim fatoş söyledi akşam benimkileriklava:
Hadi yaa.. ben evde mi kaldım şimdi :gitme:
hoşgeldinnn akrabalarınla çok eğlendik akşam senlede güzel geçer ne güzelll nasılsın cnm
Sağol ma ayatım biliyorum akşam izledim hep:1ninca:
hehe olsun sende söylersinn nerde onlar bugün bakimmklava:
trakyalılara göre evet erken evlenirler ya :roflol:
slm hemşerilerim bende trakyalıyım gerçi doğma büyüme istanbulluyum ama annem keşanlı babam ipsalalı yani edirneliyiz velhasılı kelamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?