1 haftalık aradan sonra herkese GÜNAYDIIINNN nasılsınız bakalım ?
Merabayın kızlar beyaaa..İçkimseler uuuramaz oldu topiciğe.:umursamaz:.
İki lafın belini kıramaz olduk..
İklim gacısı -tatlicadiarzu-,yeni işin hayırlı olsun.vereliniortak.Nasıl gidiyor..
aaaa evet tatlı gacı olmuşsun kızanım beya haidi peter kızanlarıda ergen olmuşlar baksana sivilcede olmuştur şimdi onlardadelikafadulden
aaa demek emekli bile oldun..olsun hayırlısı..
Çalışsan bu kez çok yıpranacaksın..Çok mesai saatleri olan işler evli hanımlara göre değil..
Benim kızanım dün gece bacak ağrısıyla uyandı..ağlayarak..çapa tıp fak. gittik.Sabah 7ye kadar ordaydık..Şimdi biraz daha iyi..gece basmıyordu bile ayağının üstüne..şimdi basıyor ama hafif aksayor..
Ortopedist, çocuk dr.ne varsa gittik sabaha kadar..Bişey çıkmadı sözde anlamadılar herhalde..Yarın başka dr.a gideceğiz..
hhaaa yerim onu ben bul beni burdayımm ben :)iklim nerdesin nerdesin nerdesin nerdesin ayşe seni bulmasın bulmasın
oğlum kreşte oyun oynuyo böyle dur bende seni bulayımkaydirigubbakcemile3
hehhee yakında evlendirelim onları diimi kıssaaaa evet tatlı gacı olmuşsun kızanım beya haidi peter kızanlarıda ergen olmuşlar baksana sivilcede olmuştur şimdi onlardadelikafadulden
saol canım evet öyle oldu melesef hayırlısı ..aaa demek emekli bile oldun..olsun hayırlısı..
Çalışsan bu kez çok yıpranacaksın..Çok mesai saatleri olan işler evli hanımlara göre değil..
Benim kızanım dün gece bacak ağrısıyla uyandı..ağlayarak..çapa tıp fak. gittik.Sabah 7ye kadar ordaydık..Şimdi biraz daha iyi..gece basmıyordu bile ayağının üstüne..şimdi basıyor ama hafif aksayor..
Ortopedist, çocuk dr.ne varsa gittik sabaha kadar..Bişey çıkmadı sözde anlamadılar herhalde..Yarın başka dr.a gideceğiz..
:roflol:Her akşam cilt bakımı yapıyom kızanlara..Bişey yok ciltleri pırıl pırılkaydirigubbakcemile3
Sağol canım..bilsem orda oturduğunu el sallardım sana..Ama o saatte kaç pire uçuşuyordu sende kimbilir?kaydirigubbakcemile3geçmiş olsun canım çocuklar hop hop zıplarlar hep incitti herhalde benim evimin yanına gelmişin kız çapaya hemde ortapedi balkonumdan görünüyo gördüm be seni dün gördümkafamçokkarıştı
hhaaa yerim onu ben bul beni burdayımm ben :)
hehhee yakında evlendirelim onları diimi kıss
Aralarında söz kesmiş bizim kızanlar..Peterin askerlik dönüşü nişan yapçaz..
arman sonu da düğün olur heralde..
saol canım evet öyle oldu melesef hayırlısı ..
aa geçmiş olsun neden acaba öyle oldu iyi bi dr götür canım
Sağol iklimcim..Gidicez başka dr.a artık..
kız masumum bigün çapaya işim düşerse önceden görüşücem seninle ayarlıyalım 10dk görüşelim valla :)
Beşibiryerde den aşşası olması mareee..:kedi:
Bi kaç çiftte, haydime çetik örüver:hulya:
mariii çeyrekten aşşa olmaz demek napalım kelepçesi benden heidinin o zaman çetikle havlusunuda öriyinm o zaman :)Beşibiryerde den aşşası olması mareee..:kedi:
Bi kaç çiftte, haydime çetik örüver:hulya:
kısmet canım inşallah düşer yolum ne güzel olur buluşuruzkızanım hasta olmayında işiniz düşmesin ama birini ziyarete geldimmi yada buralardan geçtinmii gel hayatım çok memnun olurum ben hastanedeyim de ben camdan bay bay yaparım alırım seni:1hug:
çeyrek altın yetmezmi mare heidi kıznlarına yeter ne bilcek onlar küçücük kızanlar işte peter askere giderkende bi havlu yaparız dantalli yeter işte:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?