Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

yeni ifadeler gelmiş hepsi çok tatlı
eyvahedigeldismile
boshayallersmile
bilmiyorumkismile
bayanssulusmile
alsanaalsanasmile
aklinialirimsmile
olumunekankayizsmile
ohaoldumsmile
guclubacismile

ama favorim bu aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Merabayın kızlar beyaaa..İçkimseler uuuramaz oldu topiciğe.:umursamaz:.
İki lafın belini kıramaz olduk..
İklim gacısı -tatlicadiarzu-,yeni işin hayırlı olsun.vereliniortak.Nasıl gidiyor..

anam 2006model olmuş tatlıgacı ayırlı uurlu olsun mare çok yakışmış
işe başladım saol canım ama bi haftada bıraktım saatleri çok pazarda çalışma var sürekli eşim bıraktırdı diyim yanii
ee sen nasısın balım

iklim nerdesin nerdesin nerdesin nerdesin ayşe seni bulmasın bulmasın

oğlum kreşte oyun oynuyo böyle dur bende seni bulayımkaydirigubbakcemile3

Merabayın kızlar beyaaa..İçkimseler uuuramaz oldu topiciğe.:umursamaz:.
İki lafın belini kıramaz olduk..
İklim gacısı -tatlicadiarzu-,yeni işin hayırlı olsun.vereliniortak.Nasıl gidiyor..

aaaa evet tatlı gacı olmuşsun kızanım beya haidi peter kızanlarıda ergen olmuşlar baksana sivilcede olmuştur şimdi onlardadelikafadulden

aaa demek emekli bile oldun..olsun hayırlısı..
Çalışsan bu kez çok yıpranacaksın..Çok mesai saatleri olan işler evli hanımlara göre değil..

Benim kızanım dün gece bacak ağrısıyla uyandı..ağlayarak..çapa tıp fak. gittik.Sabah 7ye kadar ordaydık..Şimdi biraz daha iyi..gece basmıyordu bile ayağının üstüne..şimdi basıyor ama hafif aksayor..
Ortopedist, çocuk dr.ne varsa gittik sabaha kadar..Bişey çıkmadı sözde anlamadılar herhalde..Yarın başka dr.a gideceğiz..

aaaa evet tatlı gacı olmuşsun kızanım beya haidi peter kızanlarıda ergen olmuşlar baksana sivilcede olmuştur şimdi onlardadelikafadulden

Her akşam cilt bakımı yapıyom kızanlara..Bişey yok ciltleri pırıl pırılkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım çocuklar hop hop zıplarlar hep incitti herhalde benim evimin yanına gelmişin kız çapaya hemde ortapedi balkonumdan görünüyo gördüm be seni dün gördümkafamçokkarıştı

iklim nerdesin nerdesin nerdesin nerdesin ayşe seni bulmasın bulmasın

oğlum kreşte oyun oynuyo böyle dur bende seni bulayımkaydirigubbakcemile3
hhaaa yerim onu ben bul beni burdayımm ben :)
hehhee yakında evlendirelim onları diimi kıss
saol canım evet öyle oldu melesef hayırlısı ..
aa geçmiş olsun neden acaba öyle oldu iyi bi dr götür canım
Her akşam cilt bakımı yapıyom kızanlara..Bişey yok ciltleri pırıl pırılkaydirigubbakcemile3
:roflol:

kız masumum bigün çapaya işim düşerse önceden görüşücem seninle ayarlıyalım 10dk görüşelim valla :)

geçmiş olsun canım çocuklar hop hop zıplarlar hep incitti herhalde benim evimin yanına gelmişin kız çapaya hemde ortapedi balkonumdan görünüyo gördüm be seni dün gördümkafamçokkarıştı
Sağol canım..bilsem orda oturduğunu el sallardım sana..Ama o saatte kaç pire uçuşuyordu sende kimbilir?kaydirigubbakcemile3

Beşibiryerde den aşşası olması mareee..:kedi:
Bi kaç çiftte, haydime çetik örüver:hulya:

kız masumum bigün çapaya işim düşerse önceden görüşücem seninle ayarlıyalım 10dk görüşelim valla :)

kızanım hasta olmayında işiniz düşmesin ama birini ziyarete geldimmi yada buralardan geçtinmii gel hayatım çok memnun olurum ben hastanedeyim de ben camdan bay bay yaparım alırım seni:1hug:

çeyrek altın yetmezmi mare heidi kıznlarına yeter ne bilcek onlar küçücük kızanlar işte peter askere giderkende bi havlu yaparız dantalli yeter işte:hulya:

mariii çeyrekten aşşa olmaz demek napalım kelepçesi benden heidinin o zaman çetikle havlusunuda öriyinm o zaman :)
kızanım hasta olmayında işiniz düşmesin ama birini ziyarete geldimmi yada buralardan geçtinmii gel hayatım çok memnun olurum ben hastanedeyim de ben camdan bay bay yaparım alırım seni:1hug:
kısmet canım inşallah düşer yolum ne güzel olur buluşuruz
çeyrek altın yetmezmi mare heidi kıznlarına yeter ne bilcek onlar küçücük kızanlar işte peter askere giderkende bi havlu yaparız dantalli yeter işte:hulya:

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…