Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

merhaba hanımlar bende trakyalıyım annem tekirdağ malkara babam keşan....
topiği yeni keşfettimm :) bilseydim daha önce gelirdim
...görüşmek üzere...

hoş gelmişin beea benim annemde keşanlı babacığım da hayrabolulu kestirçe köyünden

bütün işler bitmiş ne güzel ben napim başım tuttu gene ağrıyo bide ne yemek yapsam derdindeyim :)

bütün işler bitmiş ne güzel ben napim başım tuttu gene ağrıyo bide ne yemek yapsam derdindeyim :)

ay canım geçmiş olsun migrenmi var yoksa sende benim eşimde migren var bi tuttumu çok kötü ağrıyo gözleri kayıyo resmen adamındelikafaduldenben mercimek corbası yaptım karnıbahar yaptım akşamada fırın makarna yapıcam tatlı olaraktanda tiramisumuz var :içelim:

saol canım sanırım migren bu haftada 3 gün geliyo benim annemde adet olamıyosunya ondan dedi ama bilmiyorum midemi kaldırıyo çok fena..
karnıbaharı bayılırım hımmm ama eşim yemez ki benim onu sevmiyo mercimekte yeni yapmıştım fırında makarna fikri güzel ohh afiyet olsun canım
bende yoğurtlu şehriye çorbası yapim fırında makarnada yapim bide salata kolada var hımmm süper :))

afiyet olsun canım benim fırında makarnaya bayılırım bende yanında kola oldumu tamamdır işte telefon trafiği yaşadım az önce ceavap hemen yazamdım tatlım

adet bende büyük sorun olmam olmam oldummuda ölürüm ağrıdan

Slm beya gacılar..süleyin nasılsınız..
Ne kaaa hamaratsın çok masum gacısı..
Ben de biber dolması yapçam galibası,çorba vs...

:) telefon trafiği demek hehe gelince üst üste geliyo benimde oluyo bazen zil çalıyo tel çalıyo deli gibi aynı anda bende bi koşturma görme sırnaşık şey
eşim 7 de geliyo işte daha var zamanım oturuyorum hala burda :)

benimkide 8 de geliyo bazen yetiştiremiyorum çocuktan birşeyleri herşey yarım kalıyo eşime diyorum erken geldin istersen gelmiyeyim dükkanda yatayım diyo içimden olur vallahi diyorum

annem bi aradımmı yarım saate kapatmaz telefonu bütün sorgularını suallerini almadan gitmez anlatırda anlatır tam bir tel sapığı yanidelikafadulden

sllmm hg masumumuzun hamaratlığına laf yok zati :lepi:

biber dolasımı yapçen hımmm bayılırımm

iyiyiz mare sen nasılsın hamaratımdır ben tatlı gacı trakyalıız bea trakyalılar hamarat olur

bu arada sağ sağlimiz bugun kız saştım doğrusukaydirigubbakcemile3

Hadi hoççakalın gacılar..işler beni bekler..
Pc sırası benim ufaklıkta..

tel sapıı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: harikasın canımm yaa annener işte benimkide öyle valla nbazen ayıptır sülemesi duştayken ben arıyo annem eşimde saf :) duşta diyo erkek işte ince düşünemiyo :) çıkınca arıyorum annemi aramışın diye duştamıydınn hımmm diyo :roflol::roflol:

aynen şimdi güldüm kendi kendime ya benim çatlak eşimde tuvalette der duştaysam eğer başka zaman arar duymam duştayım derim neden duş yaptın diyo allahım yarebbim bu trakya anneleri daha bi safçanalarmı ne kız anlamıyo duştaydım işte

hehheheheheheheheh evet galiba bu arada ben menüde değişiklik yaptım bamya koydum ateşe şimdi bide çorba yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…