biliyorum bilmemmi 2 amcamın eşide pomak hep iç içeyizzz benim annemde babamda gacal dil yok bizde yani..
yengemler bi başlıyolar cagır cugurr :roflol: babannem başlıyo bağırmaya türkçe konuşun türkçe konuşun hehehhe ama onlarda herkezin önünde pomakça konuşuyolar biz aynen böyle oluyorz kafamçokkarıştı
oooo iç içeysen tamamdır anlatmaya gerek yok işte....:roflol:
Evet dilimizi küçükler bilmiyor artık ama çok isterdim bende konuşmayı
Gerçekten bazen kafamçokkarıştı oluyor insan
iklimcim bide benim annem babam öyle tartışıyolar önümüzde bizde neoluyor falan oluyoruz Anne baba boşanmaya karar verse biz adliyede öğrencez
Biliyorum fransız kalmanın ne olduğunu bende...
ben subatta ayrıldım işten senin gibiydim bende amma kıskanıyordum eltimi ohh evdeydi hep ben işte para olayı iyiydi tamam ama ..
bi baktım çıkarmışım kendimi ilk zamanlar iyiydide bacım şimdilerde sanki sıkmaya başladı evde olmak
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizbeyzuşşş hg cnm a.s.
Tatlım işteydim sen gördüğünde.Birazda yoğundu işler çıkmak zorunda kaldım.Kusura bakmayasın.Beyzus,gördüm seni kaçma,gel buraya :roflol:
19 evlendiimmm
su an 23 giricem aralıkta :tomato:
Bende bazen artık evde oturmayı istiyorum ama evde oturmayı bilmiyorum kızlar...Komşuya bile gitmeyi bilmiyorum.Ancak işle ev arası hayattan koptum neredeyse....[QUOTE
=tılsım72;9655838]Ayak uyduruyor eşim sağolsun...Buluşuruz inşallah topraklar..
İlona Avatarında yazıyı görür görmez koptum vallahi:roflol:
Yaznın anısı var..Yengem kendince bilgili bir görünüm vermek ister hep ama şiveden başaramaz..Oğlu askerde tek çocuğu var ama sanki bir tek onun çocuğu askere gitmiş gibiydi neyse geldide kurtulduka.s
Nasılsın yenge diyorum (çocuğu askerde iken)
Nasıl olayım bea, er gün alayıp dururum..Çok üzledim kızanımı..
Yengeciğim sayılı gün gelip geçecek..
(Öbür yengem atlar lafa):Aptal beya sankim tek onun kızanı gitti askere üzülme diyoz ama nerde epten bitirdi kendini..
Yengem:Öyle deme be Anife (diğer yengenin adı Hanife) Epten Pişikolocim bozuldu er gün korkup dururum kızanım ne eder oralarda anasının kuzusu o beya..
Tabi üzüntüsünü anlıyordum ama pişikolocim bozuldu demesi beni koparmıştı..:roflol:
BEYZUS+, fatosss16+, mavi.boncuk, xxtalyaxx
yeni arkadaşlarımız var hg kızlar buyrun katılınn bize
hepsini bitirmeyin ben gelene kadarrr kaydirigubbakcemile3
kııız beyzuuuş pomakım naber
hhehehe evett dımbırtı olsun yeter dimi hehhehihoyyyt
beyzuuşşş hoşgeldiiinnn
ha ha ha ben demiştim eski sayfalara bakıyordur diye...
Canım biliyorum hala söylenir merak etme
Ama neden söylenir o söz bilirmisin:kedi:
talyaaaa
mavi.boncukkk
yazınn kızlarrr sizdee
iklimcim onlar bizi görmüyolar şimdi daldı onlar önceki sayfalara Bizi duyana kaaa sabaaa olurkaydirigubbakcemile3 Bırak keyfini çıkarsınlar....
Arada bende eski sayfalara bakıyorum:roflol:
Bakın şimdi size bi anı.....
Bizim oralarda şey kelimesi bayağı fazla kullanılır. Yani şeyettim şeyin orası, şeyin altında, şeyin üstünde gibi...... Bizimkiler bilir benim annem bi hayli fazla kullanır... Canım annecim... Eneze denize giderken setin üstünden gidelim dedi babam Sette meriç nehri boyunda Nehrin taşmasını engelleyen bi set oluyor ve askeriye orayı yol haline getirmiş devamlı kullanılan ama kimliksiz alınmayan bi yol...
Biz yola çıktık tabi ama koca bi sülale traktörün arkasında idik ve 2 3 km sonra askerler durdurdu ve babama dayı kimliklerinizi göreyim dedi
Annemde bize döndü ve aydi karılar çıkarın şeylerinizi dedi ve :1shok:
utana sıkıla annemi dürteledik oda farkına varınca amaaaaaan o benim cocum sayılır ondan mı utancam eyyy allllaaaaam:kedi: biz tabi o anda kıs kıs güldük ama o bizim sülalede her zaman konuşulur bi olay oldu
harikasın canım ya bide şulte vardır bilirmisin kırlent yani
Ben biraz bilirim yanlarında oturunca çat pat anlıyorum konuşulanı ama dilim dönmüyor konuşamıyorum Çok komik ve zevkli bi dil Keşke konuşabilseydim annemler gibi
İstanbullu bir arkadaşımın oğlu Babaeskide askerdi .Ziyarete gittik tabii benim toprak diye bende yanlarındayım.Parkta oturuyoruz hep beraber.Bizim tatlı trakyalı bir ailede yan masada.Adamın oğlu patronundan şikayet ediyor.Patronu çok küfürlü konuşuyormuş.
Babanın cevabı:Boşver bea çucuğum SÜÜERSE SÜÜSÜN KENDİNE GİDER.
Yarıldık hep beraber.
bu ne yaaa koptum hee gerçektende öyle derler..kaydirigubbakcemile3 süümek:roflol:
Bizim için doğal bir konuşma da arkadaşlarım çok gülmüştü....
Ayyy yerim ben sizi çıtırlar......Çok gençsiniz hepiniz.....
Yaş sınırlaması yo değilmi kızanlar.Ben 48 yaşımdayım.Bu kadar toyun arasına bir kart lazım ama demi.:roflol::roflol::roflol::roflol:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizAydiiin kıslaaaar oşgelmişinizopuyorumnanaktan
abe beyzuş ablam sende tam trakyalıymısın desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?