Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

oooo iç içeysen tamamdır anlatmaya gerek yok işte....:roflol:
Evet dilimizi küçükler bilmiyor artık ama çok isterdim bende konuşmayı
Gerçekten bazen kafamçokkarıştı oluyor insan

teyzem gelinine diyo (te bizim sakil gene dökmüş çayı yere ) :roflol:

oooo iç içeysen tamamdır anlatmaya gerek yok işte....:roflol:
Evet dilimizi küçükler bilmiyor artık ama çok isterdim bende konuşmayı
Gerçekten bazen kafamçokkarıştı oluyor insan

evet cnm biz bilmiyoruz ama o pomak olan yengemlerim tüm çocukları biliyo hele ufak olan eylülümüz bile 10 yaşında falan oda pomakça konuşuyo..
bana kineprayş diyo nasısın demek :roflol:

iklimcim bide benim annem babam öyle tartışıyolar önümüzde bizde neoluyor falan oluyoruz Anne baba boşanmaya karar verse biz adliyede öğrencez
Biliyorum fransız kalmanın ne olduğunu bende...

iklimcim bide benim annem babam öyle tartışıyolar önümüzde bizde neoluyor falan oluyoruz Anne baba boşanmaya karar verse biz adliyede öğrencez
Biliyorum fransız kalmanın ne olduğunu bende...

hehhee aynen aynen heheheh

Bende bazen artık evde oturmayı istiyorum ama evde oturmayı bilmiyorum kızlar...Komşuya bile gitmeyi bilmiyorum.Ancak işle ev arası hayattan koptum neredeyse....[QUOTE

=tılsım72;9655838]Ayak uyduruyor eşim sağolsun...Buluşuruz inşallah topraklar..

İlona Avatarında yazıyı görür görmez koptum vallahi:roflol:
Yaznın anısı var..Yengem kendince bilgili bir görünüm vermek ister hep ama şiveden başaramaz..Oğlu askerde tek çocuğu var ama sanki bir tek onun çocuğu askere gitmiş gibiydi neyse geldide kurtulduka.s
Nasılsın yenge diyorum (çocuğu askerde iken)
Nasıl olayım bea, er gün alayıp dururum..Çok üzledim kızanımı..
Yengeciğim sayılı gün gelip geçecek..
(Öbür yengem atlar lafa):Aptal beya sankim tek onun kızanı gitti askere üzülme diyoz ama nerde epten bitirdi kendini..
Yengem:Öyle deme be Anife (diğer yengenin adı Hanife) Epten Pişikolocim bozuldu er gün korkup dururum kızanım ne eder oralarda anasının kuzusu o beya..

Tabi üzüntüsünü anlıyordum ama pişikolocim bozuldu demesi beni koparmıştı..:roflol:[/QUOTE]

İstanbullu bir arkadaşımın oğlu Babaeskide askerdi .Ziyarete gittik tabii benim toprak diye bende yanlarındayım.Parkta oturuyoruz hep beraber.Bizim tatlı trakyalı bir ailede yan masada.Adamın oğlu patronundan şikayet ediyor.Patronu çok küfürlü konuşuyormuş.
Babanın cevabı:Boşver bea çucuğum SÜÜERSE SÜÜSÜN KENDİNE GİDER.
Yarıldık hep beraber
.

beyzuşşş hg cnm a.s.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Beyzus,gördüm seni kaçma,gel buraya :roflol:
Tatlım işteydim sen gördüğünde.Birazda yoğundu işler çıkmak zorunda kaldım.Kusura bakmayasın.

19 evlendiimmm
su an 23 giricem aralıkta :tomato:

Ayyy yerim ben sizi çıtırlar......Çok gençsiniz hepiniz.....
Yaş sınırlaması yo değilmi kızanlar.Ben 48 yaşımdayım.Bu kadar toyun arasına bir kart lazım ama demi.
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

İstanbullu bir arkadaşımın oğlu Babaeskide askerdi .Ziyarete gittik tabii benim toprak diye bende yanlarındayım.Parkta oturuyoruz hep beraber.Bizim tatlı trakyalı bir ailede yan masada.Adamın oğlu patronundan şikayet ediyor.Patronu çok küfürlü konuşuyormuş.
Yarıldık hep beraber
.

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Tatlım işteydim sen gördüğünde.Birazda yoğundu işler çıkmak zorunda kaldım.Kusura bakmayasın.

Yaş sınırlaması yo değilmi kızanlar.Ben 48 yaşımdayım.Bu kadar toyun arasına bir kart lazım ama demi.
:roflol::roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

hheee abamızsın sende bizim sana aba derizz abla yani :))
süerse süğsünn heee :roflol::roflol:

BEYZUS+, fatosss16+, mavi.boncuk, xxtalyaxx
yeni arkadaşlarımız var hg kızlar buyrun katılınn bize

Yarıldık hep beraber
.

bu ne yaaa koptum hee gerçektende öyle derler..kaydirigubbakcemile3 süümek:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

Aaa ne demek maksat muhabbet epimiz kısçe değilmiyiz

hiç dimi ama kızçe olmak yeterli opuyorumnanaktan

hepsini bitirmeyin ben gelene kadarrr kaydirigubbakcemile3

Günaya sokma insanı bea
İşyerinde tek trakyalıyım bazen bir başlıyorum çorap söküğü gibi geliyor trakya şivesi.
Birgün baktım tost makinasının kapağı kırılmış.'''AAA makinacık kırılmış''''dedim.Arkadaşlar gülmeye başladı.Duramadım:'''Bunların siyasıda var.Emraya haber verin o da gelsin diye konuşmaya millette çalışacak hal kalmadı.

kııız beyzuuuş pomakım naber

İyiyim anacığım.Sende iyisin inşallah.Mutluyum çünkü topiğimiz tiyatro gibi maaşallah.

hhehehe evett dımbırtı olsun yeter dimi hehhehihoyyyt

Kapı çalsa yeter anam

beyzuuşşş hoşgeldiiinnn

Hoşbuldum bebişim.....
Epiciğinizi...ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ha ha ha ben demiştim eski sayfalara bakıyordur diye...
Canım biliyorum hala söylenir merak etme
Ama neden söylenir o söz bilirmisin:kedi:

Evet canım dün akşam giremedim sayfalar ilerlemiş bir şey kaçırmak istemiyorum.Geçmişi okuyordum.

Biildiğim kadarıyla iki pomak bir araya gelince bir hükümet kadar çok iş görebilir veya sorun çözer.Senin bildiğin nedir....

abe beyzuş ablam sende tam trakyalıymısın desene

talyaaaa
mavi.boncukkk
yazınn kızlarrr sizdee

talyaaaa
mavi.boncukkk
yazınn kızlarrr sizdee

iklimcim onlar bizi görmüyolar şimdi daldı onlar önceki sayfalara Bizi duyana kaaa sabaaa olurkaydirigubbakcemile3 Bırak keyfini çıkarsınlar....
Arada bende eski sayfalara bakıyorum:roflol:

iklimcim onlar bizi görmüyolar şimdi daldı onlar önceki sayfalara Bizi duyana kaaa sabaaa olurkaydirigubbakcemile3 Bırak keyfini çıkarsınlar....
Arada bende eski sayfalara bakıyorum:roflol:

:roflol: şok etkisi yaratmıştır onlara ben olsam bende zoom olurdumm :1rolleyes::roflol:

Anacığın çok tatlı ya....Yerim ben onu.
Gerçi o kadar kolay çıkarmayız şeylerimizi accık naz usüldendir.Yani kimliklerimizi demek istedim canıııııım.....

Benim babaannem konuşurdu ve tüm akrabaları tabii.Annemin köken Yugoslavya olduğundan gelin alınmasın diye yanımızda hiç konuşmazdı.Babam da konuşmaya konuşmaya unuttu.Sadece anlıyor seri konuşamıyor.Ben bir ara konuşmayı öğrenmek çok istedim ama zor bir dil.Temelde yok.

Aaa ne demek maksat muhabbet epimiz kısçe değilmiyiz[/QUOTE]

Bilmezmiyim canım.Şaka olsun diye şeetmiştim.48 şaka değil haaaa maalesef.....
Aydiiin kıslaaaar oşgelmişinizopuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

abe beyzuş ablam sende tam trakyalıymısın desene

Allaaama binlerce şükür.....

fatoşş beyzuş ablamız tam koyu maşşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…