Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Sorma yaaa acını anlıyorum canım benim:gitme:mafoldumben
:teselli:
canım gönüller bir olsunn hiç önemli değil
haklısınna.s.
O tarafa da giden olur hayatım.....Biz kocayla pek gezeriz.Bir gün baktın Kayserideyiz.
Belki sen gelirsin izinde falan buralara.Toplaşıveririz neredeysen.İnşallah....

kız ne guzel olur valla.. gelin birde kayseriyi gorun...cok sevinirim..
kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol::roflol:
E o adettendir türk milleti bende en çok onları anlarım zati Ama bazen sinir çıkarmada iyi oluyor ya

çatlak hatunlar işte..
annemde unutu eskisi gibi degil. babamda kızıyor dilin var kullanmıyorsun diye..
rahmetli ananem komsuyla konusurdu geldiğinde mal mal bakardım suratlarına.. zaten şimdiye kadar hiç ole hızlı konusan baska bir dil gormedim benyerimseniben

Kızanlar ben 90 kilonun üzerindekiler birlikte zayıflıyor topiğnde zayıflamak için debeleniyorum.Gidip bir bakayım benim tombul güzellerim ne yapıyor.Gene gelirim.

tamam cnm iyi zayıflamalarrr hoşçakalll:gitme:

mrb bayanlar... ben boşnağım... ama birçok trakyalı arkadaşım var ....konuşmaları çok tatlı oluyor... birde eski sevgilimde trakyalıydı...
genelde erkekler eşlerine hanımcığım der sanırım bayanlarda adamcığım bu hitap çok hoşuma gitmişti...
arkadaşıma gittğim bir gün teyzeside orda... kadın bana sevgilim olup olmadığını sorucak ama soruş şekli şu seviştiğin varmı kız senin:): baya bir kopmuştuk..
yine aynı arkadaşla parfüm almaya gidiyoruz... kokusunu merak ettiğimiz parfümlerin numunesini istiycez... arkadaşın satıcyaıa dedği cümle ... şu şişeciklermi numuneler sıkınabiliriz dime azcıkın...:):):)
çok samimi geliyorlar bana..
.

hoşgeldiiinnn cnm bende yazmadı yaw diyoduumm hehhe
evet konuşmalar bi harika sevmeyen yokk ..
seviştiğin yokmu heee hhehe var deseydinn :)))
bizdede manitan varmı derler

hosgeldin canımmmopuyorumnanaktan

canım ya nerelerdesin sen
Bizde isteşmek denir ona Bende ilk duyduğumda şok olmuştum İsteşiyonuzmu ala o çocukla falan derler....:roflol:

evet bende baya bir şok halinde bakmıştım kadına...arkadaş sonra ne demek istediğini anlattı gülüverdik bizde...

canım ya nerelerdesin sen
Bizde isteşmek denir ona Bende ilk duyduğumda şok olmuştum İsteşiyonuzmu ala o çocukla falan derler....:roflol:

evet evet isteşmek haklısın...kaydirigubbakcemile2
zaten cocuk derken erkek cocugunu kastederler. kızlar cocuk degillkaydirigubbakcemile3

merhabalar bende aranızı katılmak için burdayım ama ancak sayfaları okuyup en sona geldim.ben tekirdağ karlıköylüyüm eşim sefaalanlı yani anlayacağınız bende trakyalıyım bea herkese hayırlı akşamlar diliyorum hemşerilerim :kedi:

hosgeldin boncukçum aramıza. işte has hemserim tekirdağlıııopuyorumnanaktan

evet evet isteşmek haklısın...kaydirigubbakcemile2
zaten cocuk derken erkek cocugunu kastederler. kızlar cocuk degillkaydirigubbakcemile3

Kızlar size doyum olmuyor ama benim küçük bi kızım var oyuncaklarından sıkılmış artık ilgi bekliyor... Karnıda acıkmış biraz Biraz vakit geçirir sonra odasına çekilir sonrada kocacım vardiyayı bitirip gelir işten Ben kaçıyorum İyi geceler eppiciinizeopuyorumnanaktan:teytey:

hoşgeldiiinnnn mavi.boncuukkk hemşeriimmm

kııııs oşgeldin bu arada iyi sohbetler sizeopuyorumnanaktan

bende geldim beyaaa .....edirneliyim .....babam bulgaristan göcmeni annem edirnenin geckinli köyünden ....yokmu bizim oralardan birileri ????

ohh kızlar muhabbet koyulaşmış bakıyorum iyi akşamlar hepinize
sabah 20 küsür sayfaydı baktım maşallah 48 sayfa olmuş
benim kızan nanca uyudu geldim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…