:teselli:Sorma yaaa acını anlıyorum canım benim:gitme:mafoldumben
haklısınna.s.canım gönüller bir olsunn hiç önemli değil
O tarafa da giden olur hayatım.....Biz kocayla pek gezeriz.Bir gün baktın Kayserideyiz.
Belki sen gelirsin izinde falan buralara.Toplaşıveririz neredeysen.İnşallah....
:roflol::roflol::roflol::roflol:
E o adettendir türk milleti bende en çok onları anlarım zati Ama bazen sinir çıkarmada iyi oluyor ya
Kızanlar ben 90 kilonun üzerindekiler birlikte zayıflıyor topiğnde zayıflamak için debeleniyorum.Gidip bir bakayım benim tombul güzellerim ne yapıyor.Gene gelirim.
senin ist gelme olanağın yokmu o ara ayarlarız denk getiririz
Sizden başka iiiiiiç kimsem yok benim istanbulda..... Ama kısmet belli mi olur....:1hug:
mrb bayanlar... ben boşnağım... ama birçok trakyalı arkadaşım var ....konuşmaları çok tatlı oluyor... birde eski sevgilimde trakyalıydı...
genelde erkekler eşlerine hanımcığım der sanırım bayanlarda adamcığım bu hitap çok hoşuma gitmişti...
arkadaşıma gittğim bir gün teyzeside orda... kadın bana sevgilim olup olmadığını sorucak ama soruş şekli şu seviştiğin varmı kız senin:): baya bir kopmuştuk..
yine aynı arkadaşla parfüm almaya gidiyoruz... kokusunu merak ettiğimiz parfümlerin numunesini istiycez... arkadaşın satıcyaıa dedği cümle ... şu şişeciklermi numuneler sıkınabiliriz dime azcıkın...:):):)
çok samimi geliyorlar bana..
.
mrb bayanlar... ben boşnağım... ama birçok trakyalı arkadaşım var ....konuşmaları çok tatlı oluyor... birde eski sevgilimde trakyalıydı...
genelde erkekler eşlerine hanımcığım der sanırım bayanlarda adamcığım bu hitap çok hoşuma gitmişti...
arkadaşıma gittğim bir gün teyzeside orda... kadın bana sevgilim olup olmadığını sorucak ama soruş şekli şu seviştiğin varmı kız senin:): baya bir kopmuştuk..
yine aynı arkadaşla parfüm almaya gidiyoruz... kokusunu merak ettiğimiz parfümlerin numunesini istiycez... arkadaşın satıcyaıa dedği cümle ... şu şişeciklermi numuneler sıkınabiliriz dime azcıkın...:):):)
.
.
canım ya nerelerdesin sen
Bizde isteşmek denir ona Bende ilk duyduğumda şok olmuştum İsteşiyonuzmu ala o çocukla falan derler....:roflol:
merhabalar bende aranızı katılmak için burdayım ama ancak sayfaları okuyup en sona geldim.ben tekirdağ karlıköylüyüm eşim sefaalanlı yani anlayacağınız bende trakyalıyım bea herkese hayırlı akşamlar diliyorum hemşerilerim :kedi:
evet evet isteşmek haklısın...kaydirigubbakcemile2
zaten cocuk derken erkek cocugunu kastederler. kızlar cocuk degillkaydirigubbakcemile3
merhabalar bende aranızı katılmak için burdayım ama ancak sayfaları okuyup en sona geldim.ben tekirdağ karlıköylüyüm eşim sefaalanlı yani anlayacağınız bende trakyalıyım bea herkese hayırlı akşamlar diliyorum hemşerilerim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?