ses tonundan çıkardım direk senin ses tonuna yakın bile tanıdığım yok nerde duysam tanırım bu sesi :)
ama evet şaşırdım hatta bir an aklıma ne geldi biliyomusun dedim bu kesin yakınlarda geliyorum sana diycek diye boshayallersmile sevindim bile :))
bohööhöömm böhööhom o kadr değişikmi canım sesim benim allah allahboshayallersmile
keşke yakınlarda olsaydım gelseydim hiç gelmemmi güzelim ama oralarda pek yolum düşmez sanırım ama bi gün husisi gelcem söz:sm_cool:
değişik ama çok tatlı ağır ve kibar Şeniz
çok istiyorum geliyorum de yeter bidenem opuyorumnanaktan
sende bizi öldürdün nerelrdesin bi gidiyom bile demiyon sohpetin ortasında kayboluyon
bizi sevmirmisin sempatiksalakcinni
o bizi sevmiyir iklimim ışıkları söndürüp karanlıkta gizli gizli geziyo casus nazalp nolcekalsanaalsanasmile
casus masus gelsin genede görmesekte yazışalım ama dimi
allahın casperi
arkadaşlar çerkezköyde satılık dublex daire var ilgilenenler varmı daire almak isteyen arkadaşlar acil satılık gerçek deyerinin çok altında sıfır
hımm ne kadarmış peki CADIARZU
alacanmı mare yoksa sempatiksalakcinni
neden olmasın mare oralarda bişelerimiz var değerlendirmek istiyorum toprak ölü yatırım uyarsa neden olmasın
zengin karı seni toparakta almış aferim kız değerlendir tabi uyarsa en azından kira gelir herayboshayallersmile
hımm ne kadarmış peki CADIARZU
neden olmasın mare oralarda bişelerimiz var değerlendirmek istiyorum toprak ölü yatırım uyarsa neden olmasın
115.000 tl canlar bakmak isteyenler saibinden.com ilan no #16148576 kiraya isteyenler oldu 750 tl fakat vermedik
zenginliğin gözü kör olsun be heeyyyysempatiksalakcinni
ne zengini ulen merak ettim sadece fiyatı benim biraz ev fiyatlarına falan ilgim var bide araba bu ikisinin piyasasını az çok bilirim :)
senin piyasanı yiriiiimmmalsanaalsanasmile
hhahhaayy :)
sen anca o makkaş bu kadar bu makkaş bu kadar :roflol:
vay be cok dogru noktaya parnah bastın tibrik ettimbayanssulusmile
aşkım ben gene bakmaya meraklıyım pek almaya meraklı değilim kullanamıyom çunku
burdakı hatunlar dehşetolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?