Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ses tonundan çıkardım direk senin ses tonuna yakın bile tanıdığım yok nerde duysam tanırım bu sesi :)
ama evet şaşırdım hatta bir an aklıma ne geldi biliyomusun dedim bu kesin yakınlarda geliyorum sana diycek diye boshayallersmile sevindim bile :))

bohööhöömm böhööhom o kadr değişikmi canım sesim benim allah allahboshayallersmile

keşke yakınlarda olsaydım gelseydim hiç gelmemmi güzelim ama oralarda pek yolum düşmez sanırım ama bi gün husisi gelcem söz:sm_cool:

değişik ama çok tatlı ağır ve kibar Şeniz
çok istiyorum geliyorum de yeter bidenem opuyorumnanaktan

değişik ama çok tatlı ağır ve kibar Şeniz
çok istiyorum geliyorum de yeter bidenem opuyorumnanaktan

ŞenizŞenizsöz canım en yakın zamanda gelicem hava ısınsın yeterki haftaya güzel olursa gelebilirimopuyorumnanaktanben şimdi tatiş yapayım iyi geceler canım:Saruboceq:

tamam hayatım herzaman beklerim oldu benimd gözler kapanıyo sabah erken kalktım öptüm görüşürüz

sende bizi öldürdün nerelrdesin bi gidiyom bile demiyon sohpetin ortasında kayboluyon
bizi sevmirmisin sempatiksalakcinni

o bizi sevmiyir iklimim ışıkları söndürüp karanlıkta gizli gizli geziyo casus nazalp nolcekalsanaalsanasmile

casus masus gelsin genede görmesekte yazışalım ama dimi
allahın casperi

canlarım gercekten son birkaç gundur girip çıkıyorum oyle çok kalmıyorum
bugun izinliyim
evi temizlicem alışverişe gitcem felannn
siz neler yaptnız bakım
kızmayın bana beyaa
bilmiyorumkismile

arkadaşlar çerkezköyde satılık dublex daire var ilgilenenler varmı daire almak isteyen arkadaşlar acil satılık gerçek deyerinin çok altında sıfır

neden olmasın mare oralarda bişelerimiz var değerlendirmek istiyorum toprak ölü yatırım uyarsa neden olmasın

zengin karı seni toparakta almış aferim kız değerlendir tabi uyarsa en azından kira gelir herayboshayallersmile

zengin karı seni toparakta almış aferim kız değerlendir tabi uyarsa en azından kira gelir herayboshayallersmile

ben evlendikten sonra büyük olarak sadece araba aldım cnm oda etse etse 9.10 bin eder
eşimden toprak gülom sırnaşık şey

115.000 tl canlar bakmak isteyenler saibinden.com ilan no #16148576 kiraya isteyenler oldu 750 tl fakat vermedik

hhahhaayy :)
sen anca o makkaş bu kadar bu makkaş bu kadar :roflol:

vay be cok dogru noktaya parnah bastın tibrik ettimbayanssulusmile
aşkım ben gene bakmaya meraklıyım pek almaya meraklı değilim kullanamıyom çunku
burdakı hatunlar dehşet
olumunekankayizsmile

vay be cok dogru noktaya parnah bastın tibrik ettimbayanssulusmile
aşkım ben gene bakmaya meraklıyım pek almaya meraklı değilim kullanamıyom çunku
burdakı hatunlar dehşet
olumunekankayizsmile

çok pis parnak basarım ona göre evt ama yaa yazık ne paralar döküyolar lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…