Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

evet pazar günü benim nerde olduğum pek belli olmuyor ya annemdeyim ya eşimle dışarda
iyi bari gezmişsiniz sevindim canım şimdi 2 günde iş olsun senin izinlerin baş döndürücü cazipliklte zaten kaydirigubbakcemile3

sorma kız iş yerindede millet bileniyo zaten izinlerimizeaklinialirimsmile

valla süper aman nazar değmesin sen alıştın bu duruma zor gelir kaydirigubbakcemile3

iklimim sen nasılsın kuşum sesiz durma bakem orda üzledim seni tontişim benimŞeniz

iklimim sen nasılsın kuşum sesiz durma bakem orda üzledim seni tontişim benimŞeniz

iyiyim bende hayatım nazoya takılıyorm düvcek beni coplıycak korkuyomda bi yandan :roflol::roflol:
yok be kuşum bomba gibiyim :lepi: siz gelmeseydiniz ama :çok üzgünüm: böyle olurdum Şeniz

iyiyim bende hayatım nazoya takılıyorm düvcek beni coplıycak korkuyomda bi yandan :roflol::roflol:
yok be kuşum bomba gibiyim :lepi: siz gelmeseydiniz ama :çok üzgünüm: böyle olurdum Şeniz

bişiycik yapamaz sen korkma ablan var burda kocaman:1hug:korur seni

TOLGA TABU dinleyen varmı aranızda kızlar ay ben delisiyimmmmmmm

bak şimdi facedede bi parçasıını paylaştım 2 aydır delisi divanesi oldum yaa sade gitarla çalıyo slov müzik ses on numara :sinifsinif:
sana bi parçasını atarım birzdan facede dinle bak otur ağla yaa

bak şimdi facedede bi parçasıını paylaştım 2 aydır delisi divanesi oldum yaa sade gitarla çalıyo slov müzik ses on numara :sinifsinif:
sana bi parçasını atarım birzdan facede dinle bak otur ağla yaa

:gitme::gitme:hiç ağlayasım yok beyaa dur bakarım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…