nazalp tatlım kıymetlim.sevindim desem yalan,üzüldüm desem yalan.ama orasıda bizim. eğitim,sağlık onlarında ihtiyacı. belki sen ve senin gibi kocaman yüreği olan insanlar el verdikçe ülkemizin birlik ve düzeni dahada iyiye gidecek inanıyorum.canı gönülden kucaklıyorum seni.allahım hakkında hayırlısını versin.kötülerin şerrinden hepinizi korusun
yok kuzum gayet ciddiyim
şırnak çıktı şansıma
yok kuzum işimi bırakacak değilim buda bizim mesleğin en zor tarafı işte
herşeyde bir hayır vardır canım benim üzülmedim dersem yalan olur çok üzüldüm diğer tarfatan bakınca filizinde dedği doğru ordakilerde insan onalrında hizmete ihtiyacı var 2 yıl olduğunu duyuncada sevindim anlamazssın çabucak geçer inşallah bebeğim allah karşına iyi insanlar karşılaştırsın orda :1hug:ne zaman gideceksin bellimi peki
amin canım inşallah ii insanlarla karsılasırım
kuzum 15 temmuza kadar ilişiğimi keserim burdan
15 gn meyil müddeti
ağustos başı gibi başlarım ordada kısmetse
Canım tercih etmedin ama 22. tercih mi ne onu işaretlemedin mi?
yine taşınma var yani canım benim yaa daha yeni yerleşmiştin bu eve aklım almıyo ya aslında bu devletin yaptığı iş iş değil şırnaktakileride trakyaya yolarlar kesin tersine yani aklıma geldi şimdi teyzemin oğlu şırnakta askerdi ama hep anlatırdı buranın insanları sevecen falan diye şırnağan köyünde askerdi köylüler askerleri çok severlermiş inşallah senide severler gülüm sende onları seversin
o ne kuzumm:uhm:
evet tatlım tasınma var yıne yenı tasındıydım zaten biliyon
eşimde şimdiden baslayalım anca toplanırız diyo yavas yavas
daha yenıde temızlık yaptıydım herseyımı yıkayıp pakladıydım
canım şırnak insanı için soylenenleri bende duydum
gidince görecegiz balım kısmetımıze ne çıkarsa
kuzum biz normal devlet memuru gibi değilizYani tercih yaparken devlet beni nereye atarsa oraya giderim gibisinden bir tercih var bunu işaretlersen tercih etmediğin bir şehre atanabiliyorsun ya sen de tercihlerimde yoktu dedin ya ondan sordum canım
evet tatlım yenı evliyim ya işte herseye özendim aldımanca toplanırsınız doğru canım sen söylemiştin çok eşyam var diyodun
herşeyini yıkamıştın zaten oraya gidince temiz temiz serersin yine
üzülme tatlım benim ne demişler doğdğun değil doyduğun yer sonra rahat
edeceksin inşallah 2 sene nede olsa
atvde bi program var yeni bir mektup var diye ayy çok hüzünlü ya ağla ağla mahfoldum ben
iklim sen nerdesin yine
inşallah canım seni çok özlüycem sırnağa gidiyon ya sankim kayseri çok yakındı istanbula ama şimdi tuhaf geldi yahu ne bileyim bilmiyorumkismilesonra istanbula gelin canımkuzum biz normal devlet memuru gibi değiliz
bizde keyfiyet cok fazla
yani bizde oyle bir madde yok
bu meslege girdiginde herseyı basyan kabul ediyon zaten:sinifsinif:
evet tatlım yenı evliyim ya işte herseye özendim aldım
eksiğim yok fazlam var maalesef
evet canikom kısmetse 2 sene sonra bir daha kıpırdamamak üzere geri donecegiz istedigimiz bir yere
deli yaa
izlicek şey yokmu baska ne aglıyon
iklşm karısı fink atıyo gene
Benim de göz yaşım kalmadı haa sanki derdimiz yokmuş gibi
Ama ne hayatlar var ya
Halimize binlerce şükür
inşallah canım seni çok özlüycem sırnağa gidiyon ya sankim kayseri çok yakındı istanbula ama şimdi tuhaf geldi yahu ne bileyim bilmiyorumkismilesonra istanbula gelin canım
ben bayılırım böyle programlara hiç dert yokmuş gibi karşısına geçip ölesiye ağlarımklava:
öyle vallahi birsürü entrikalar dönüyo hayattasempatiksalakcinni
masım kızz dramatize etme olayı ya sankim yurtdısına gidiyomkaydirigubbakcemile3
gene burdayım beyaa bi tasınırken bi süre giremem sonra hep beraberizkaydirigubbakcemile5
sana tesseli edeceğime daha çok acıklaştırıyom dimi:gitme:deliyim ben yavrucum iyi geceler kuzum bu gece çok kaldın kk da
sslm kızlar nazcığım üzüldümkuzum ama elden gelen bişi yokkk mecbur gdicen görevini yapıcann polisliğinn bu tarafı var işte inş hayırlısıyla 2 yıl gçer sona istediğin yere gelirsinn hepiniz iyisiniz galibaa benimde annem oldu ameliyt giremıyommm sık kızlarr hade öptüm hepiinizi
patişim geçmiş olsun tatlım. kıslar benim oğluşumun bugün doğum günü 10 yaşında oluyo kıss.annesinin erkeesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?