tünaydın fıstıklarımmmmmmmm ben geldümm özledüm nen sizii hafta sonum çok güzel geçti ablamlarlaydım ctesi gecesi festivale gittik anam çukk kalabalıktııı pazar günüde dereköye pikniğeee bu sabahta annemi köyden aldık geldikkk kürkçü tükkanınaa siz naptınız bakemm iklim güle güle giy kızz cicilerinii ohh adam çalışsınn biz karılar harcıyak ne kadan mikemmelll demii
seninde ayakların büyükmü okadar ben 38 giyiyodum öncden doğumdan sonra 39 bazen 40 giyiyom doğum bi ayakalrımı büyüttü eşim diyo çocuk mezarı kadar ayak var sendesempatiksalakcinni36 giysem keşke minicik bayılıyom öyle ayaklara
evet cnm yazlık 38 .9
kışlık 39 ve üstü :)))))
ama benim görüntü 37 gibi ince uzun çünkü :)))))
eşim palamut gibi ayak var sende diyo -tatlicadiarzu-
doğumdan sonra ayak büyümesinide senden duyuyorum cnm kaydirigubbakcemile3
bende ilk defa kendimde görüyom zaten ben hamileliğim boyunca ayaklarım şiş gezdim pazar terlikleri varya tokalı onlarla hep düğüne bilem gitmiştim ne yapayım ayakkabı terlik omuyodu 41 numaraydı hemdekaydirigubbakcemile3
seninde olursa öyle palamut gibi değilde ne gbin olur acaba:roflol:
iklim bak bu terlikler
enem terliğe bak karizma sıfır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka şaka ne yapıcan hamilesin sonuçta normal kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkiler küçülsün kıs olmasmı zemuszemus
sorma ne sıfır hemde çok fenaydı ya 8 aylıktım teyze kızın düğününe gittim takya çıkarken abiye terlik giydim aykların yarııs dışarda sonra yerime geçip tekrar gezerlerimi giydimhihoyyyt
seninkiler küçülürmü bilmem canım sanmıyom büyümesinde hep böyle kalsın
ben kaçtım bebekim dış almıştım saçımı taramadım hala zeten kurutmuyom hiç saç falan sıcaktan hemen kuruyo:icecream:
yorumu yapıştırdım bilem sempatiksalakcinni
yerim senin avatarını çekirdek aileni benbu avatarın süper olmuşş
kızlar tayinim şırnağa çıktı
şırnağa gidiyom ben:gitme:
kız ne diyon ohaoldumsmilesen yaa gerçekmi söylüyosun şakamı üzüldüm bak şindi gitmezssin be yavrucum ne etçen şırnakta yaa nolur şaka olduğunu söyle nazım:gitme::gitme::gitme:
canım benim yaa gitme boşver başka iş bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?