:2::2::sm_confused::sm_confused:yeni akidişler gelmiş yaa
iklim iş kadınım benim allah bol kazanç versin ilk maaşla bişeyler ısmarlarsın artıkın yani bilemiycem
kimse yokmu ya iklim başlıycam boncuğuna yapıştırmana şimdi gel lan buraya topik sahibesi
bende trakyalıyım edirne ipsala hatta istanbula yeni geldim ewlendiğim için
hoşgeldin tatlım aramızaopuyorumnanaktan
merhaba kızlarŞeniz
nasılsın nazım napıyon başladınmı toparlanmaya bizim apartmanında mütahite verilip yıkılıp tekrar yapılma düşünceleri var öyle olursa bende kiraya çıkmam gerekecek bi süre
yok tatlım daha başlamadımnasılsın nazım napıyon başladınmı toparlanmaya bizim apartmanında mütahite verilip yıkılıp tekrar yapılma düşünceleri var öyle olursa bende kiraya çıkmam gerekecek bi süre
selam millet ben geldim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
masıım aa iyi olur biraz kira sonra gıcır eve çıkarsın hayırlısı olsun cnm
yok tatlım daha başlamadım
elim varmıyo:çok üzgünüm:
iyiyim kuzum napayım
sen nasılsın
merhaba tatlım hoşgeldın
hoşgeldin kız napıyosun neresi güzel kız benim zaten herşeyim yeni birsürü masraf ettik bu eve daha 4 sene oldu öyle bişey olursa sökücem herşeyi zaten kapı cam çerçeve parkeler annemler yazlık yapmaya niyetleniyo tekirdağya bari oraya koyarlar
başlarım beyaa:hulya:hgördük beya demek daha başlamadın toparlanmaya başlasana hafiften cnm
hoşgeldin kız napıyosun neresi güzel kız benim zaten herşeyim yeni birsürü masraf ettik bu eve daha 4 sene oldu öyle bişey olursa sökücem herşeyi zaten kapı cam çerçeve parkeler annemler yazlık yapmaya niyetleniyo tekirdağya bari oraya koyarlar
bende iyiyim nazlım gezmeye gitçem birazdansempatiksalakcinni
size masrafı çok olurmu bina olarak ne bilim kapı cam sende yaptırırsında bi şekilde yapılır ama bina olarak nası kim ödüycek kat kat mı nası ondan bahsetsene cnm merak ettim hem bide mutfak büyük olur :)) öyle isterseniz ..
yani atma annene ver yazlık için ideal
tabiki de verirlerse daire başı nerdeyse 60 lira para ödüycez ben durup dururkrn niye 60 lira vereyimki herşeyim yeni yapılmış zaten çoğunluk isterse yapılıcak zaten itiraz edemem ama burda oturmayan ev sahipleri var bakalım onlar nediycek hem bidaha yapılırsa evim küçülücek salon küçülücek asansör olucak bide belediye yıkılp tekrar yapılırsa yoldan bilmem kaç metre içeri çekicek evi bizim ev şimdi 110 metre o zaman 85 falan olucak değermi sence
tabiki de verirlerse daire başı nerdeyse 60 lira para ödüycez ben durup dururkrn niye 60 lira vereyimki herşeyim yeni yapılmış zaten çoğunluk isterse yapılıcak zaten itiraz edemem ama burda oturmayan ev sahipleri var bakalım onlar nediycek hem bidaha yapılırsa evim küçülücek salon küçülücek asansör olucak bide belediye yıkılp tekrar yapılırsa yoldan bilmem kaç metre içeri çekicek evi bizim ev şimdi 110 metre o zaman 85 falan olucak değermi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?