ne yağmur ne çamur dinlemedin döktürdün yine hee ne güzel kız bizde düğün olsada gitsek bende dün oğluşuma mayo aldım temmuzda şarköye gitçez ya kendime bulamadım bikini istemiyorum daha kapalı bişeyler alıcam
ay bu çok tatlı bahçede kedi doğurdu geçen gün 4 tane yavrusu var yatmışlar kaanda oyuncak sandı yavruyu bi kaptı eline fırlattı annesi bi diklidi havaya gitti ağzıyla aldı yavrusunu ay içim parçalandıçocuğa da bağardım elalemin çocuğuna ne sataşıyon dedim:2:
he valla döktürdüm :sm_cool::sm_cool:
ay kaana mayomu aldın yirim ben onun mayosunu ŞenizŞeniz
ben gelicem sen gidicen kız bol bol yanalım anacım kapkara olalım bayanssulusmilebayanssulusmile
o zaman sende altına mini şort al deniz şortu üstüne bikini üstü al yada alt şort üst bikinili takım al Şeniz
ben bikini aldım altınada mini deniz şortu aldım
canım ya demek oyuncak sandı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız iyiki senin oğlana atlamamış kedi anam yavrusuna düşkün olur hayvanlar insanlar gibi kaydirigubbakcemile3
ay çok şeker yaa oranın en yakışıklısı kaan olucak desene alkisalkisalkisevet kız minicik mayo kumaşından şort gibi şapka gözlükte alıcam
bende bikini var ama benimki giyme diyo koca kaddınsın artık diyo bide yanımda olmuycak sonuçta annemle gidiyom mayo al üstünede şort giy diyo bakalım cuma günü pazara bakıcam nede olsa çok lüküs yer değil şarköy-tatlicadiarzu-
o kediyi napardım ben ya düverdim oğluma bişey yapsaydı oyuncak sandı ama eline alınca hisseti canlı olduğunu çünkü sıcak ya kedi bi fırlattı görcektin ama büyüklerden korkmuyo kuyruklarını çekiyosempatiksalakcinni kovalıyo onlarıhihoyyyt ben bile elliyemem hiç bi hayvana
iklim bak böyle bişey bulursam kaçırmadan alıcam canım yeter bana hem güneşlenrikende rahat oran buran gözükmez
ay çok şeker yaa oranın en yakışıklısı kaan olucak desene alkisalkisalkis
sende öyle yap o zaman cnm eşinin dediğinin yap boşver
plajın yeni çapkını kaan kaydirigubbakcemile2
o sizi bi tırmaklarsa kaçarsınız kaydirigubbakcemile3
sıcaklığından anladı demek canlı diyebide fırlattı ay ben o an gülme krizine girerdim heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demekki kaan hayvanlardan kormuycak elleyebilicek ay bende sen gibi elleyemiyom ya :sinifsinif::sinifsinif:
çok sevviyo canım ben böcekten bile korkarım eşimde sevmez hayvanları kime benzediyse çocuk
ben biraz uazanıcam tatlım seviyorum seni görüşürüz baş baaaşŞeniz
ama köpek çok severim arka bahçeye yavru bi köpek alıcaz ama kaynanam istemem diyo :dilcikar:
kızanım bu çok seksüüü bikini giy daha iyi
iklim bak böyle bişey bulursam kaçırmadan alıcam canım yeter bana hem güneşlenrikende rahat oran buran gözükmez
tabi başka bi renk
sende eve al bende köpek severim aslında küçük yavru ondan korkmam arkadaşımın var evinde dost arkadaş gibi çocuğu köpekle oyun bile oynuyo kardeş gibi olmuşlar
kızanım bu çok seksüüü bikini giy daha iyi
glukofen
şeker direnci için pkolular kullanıyor 3 aydır kullanıyorum 6.aydan sonra doğal yolla adette bebekte düzene giriyomuş yani ...
bizim düğün var bu akşam kahve içiyoz birazdan çıkıcaz gidicez :sm_cool::sm_cool:
hayırlısı tatlım olmazsa satar gidersiniz nolcekkbende sizle aynı fikirdeyim kızlar ama çoğunluk yaşlı bizim apartman tutturmuşlar asansör isteriz diye bide depremde hasar görmüş bu bina bizde yeni öğrendik şimdi olmasa bile 2015 yılına kadar mutlaka yeniden yapılması gerekiyomuş neyse hayırlısı neyse o olsun zaten 60 milyarımızda yokki verelim belki satar gideriz buralardan anamın mahallesinekaydirigubbakcemile2
merhaba tatlımselam kızanlar napıyonuz? kaydirigubbakcemile5
deli yaaa
NAZALPLE COKMASUMM
kaydirigubbakcemile3
öndeki nazalp ortadaki ben arkadaki iklim cadısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?