Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

eşim bunu yemeden daha güzel bi tabağa koyuyumda tariflerimi 10a tamamlıyım bari :)

ben hep yapıyom zaten profiterol naz yapayım bigün koyarım bloğa iklim eline sağlık gönder hemen bi tabak komşuya gittim ama misafirleri vardı bende sütlaç götürmüşütm kapıdan bıraktım geldim sonra yine giderim artık iklim merak ettim ne olcek yanikaydirigubbakcemile3
bende tavuk var pilav sütlaç

güzel tabağa koy resminide koy buraya ben bloğa koyayım arkadaşımın profetorulu diyesempatiksalakcinni

evet senin verdiğin tariflede aynı zaten cnm bence onu tam hatırlamıyorum
ayıp ettin göndermemmi gı :))
tarifini alıyım önce annemlerden sende al istediğin yere ekle kaydirigubbakcemile3
bendede dünkü martarlı püreli tarif var aslında onuda çekmek zor geldi
çabuk bıkıyorum beya guclubacismile

eşim bunu yemeden daha güzel bi tabağa koyuyumda tariflerimi 10a tamamlıyım bari :)
kaydirigubbakcemile5

yapta koy bakalım
sonrada bende sevimli pembe mutfak arkadasımdan aldım deye yaparım profuu

ya bu erkeklere bişey yapmıycaksın ya al işte getirdimde ne oldu ucundan dattı ben çok yedim bugün kaldı işte eve getirdiklerim :2:

kaydirigubbakcemile5

yapta koy bakalım
sonrada bende sevimli pembe mutfak arkadasımdan aldım deye yaparım profuu

tamam hayatım cumartesi yapmayı düşünüyorum ben pazar kaynanama götürcem onlar çok seviyocokacimcoook

ya bu erkeklere bişey yapmıycaksın ya al işte getirdimde ne oldu ucundan dattı ben çok yedim bugün kaldı işte eve getirdiklerim :2:

benimkide sütlaç yemedi kız dondurma istedi elinin körü bunlar profiterolda ağar oluyo ama 2 top yetiyo:icecream:

sinir oldum ya her yaptığıma aynı muamele ağır geldi yetti yeter az koy çok koydun klava:
eşşeğin bacakları :dilcikar:

erkeklere yaranamazssın zaten pasaklı karılara koca gün yatıp yemek bile yapmayan kadınlara düşselerdi mumla arardılar bizi

merhaba kızlarr nasılsınızzz annemiii götürdükk dün köyeee yanlız kaldımm :sinifsinif: öfff çok alışmışım be 15 gndr bendeydı sıkıcı gelıyo ev çokk

sağol filizciğimmm hayıraa çıksın cnmm çık dolaşşş için açılsınn ay benim çok işim var bgn yarın ist dan yatılı misafirim gelicek ütüm varr bir sürü içerlerini süpürcem çarşafları falan hazırlıyayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…