Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim bunu yemeden daha güzel bi tabağa koyuyumda tariflerimi 10a tamamlıyım bari :)
ben hep yapıyom zaten profiterol naz yapayım bigün koyarım bloğa iklim eline sağlık gönder hemen bi tabak komşuya gittim ama misafirleri vardı bende sütlaç götürmüşütm kapıdan bıraktım geldim sonra yine giderim artık iklim merak ettim ne olcek yanikaydirigubbakcemile3
bende tavuk var pilav sütlaç
güzel tabağa koy resminide koy buraya ben bloğa koyayım arkadaşımın profetorulu diyesempatiksalakcinni
o kadar kolaydı ki ben 4 senedir korkuyodum yapmaya zor diye anam bi tepsi çıktı bide güzel oldu tarifide evdeki şeyler
tamam tatlımtarifini annemde yazdım da nette bulamadım bulunca atarım özelden sana arıyorum şu an
ne yemek var bu akşama
kaydirigubbakcemile5eşim bunu yemeden daha güzel bi tabağa koyuyumda tariflerimi 10a tamamlıyım bari :)
ben hep yapıyom zaten profiterol naz yapayım bigün koyarım bloğa iklim eline sağlık gönder hemen bi tabak komşuya gittim ama misafirleri vardı bende sütlaç götürmüşütm kapıdan bıraktım geldim sonra yine giderim artık iklim merak ettim ne olcek yanikaydirigubbakcemile3
bende tavuk var pilav sütlaç
kaydirigubbakcemile5
yapta koy bakalım
sonrada bende sevimli pembe mutfak arkadasımdan aldım deye yaparım profuu
ya bu erkeklere bişey yapmıycaksın ya al işte getirdimde ne oldu ucundan dattı ben çok yedim bugün kaldı işte eve getirdiklerim :2: