Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
migros uzak bana yani arabayla gidiliyo ben genelde carfurcuyum
indirim severim iyi bari afiyet olsun ucuz ucuz almışsın canım
bende yumurta yoktu çıktım aldım az önce bide paramıda aldım adamdan iş parasını :)
kız az önce gördüm 5 kilosu 8 tl pirinç alsamıydım bilmiyorumkismile
taam bidaki verdiğinizde sık kullanılanlara eklerim :lepi:
bende dünden köfteli patlıcan kebabı var fırında yapıyozya ondan bide pilav var salata karpuz vs.vs
valla kız bende öylebende profiterol yapıcam bide köfte eşim sevmez ama patetes püreli kaşarlı yapıcam belki yeryerimseniben profiterolu da akşam yemekten sonra yaparım koyarım bloğa ayy bu blog olduğundan beri daha bi zevkle yemek yapıyorum biliyomusunbayanssulusmile
olum link link deyip duruyon al sana linkdedikodumu etmeyin vurarım sizi kötükedihüso
ay tansiyonum düştü galiba sallanıyorum karnım aç eşimi bekliyorum
ya beni sarmadı blok neyin siz yapın mare
link verin arada bende bakam opuyorumnanaktan
çok sıcak bugün hava migrosa gittim bende bayağı indirim vardı ne alacağımı şaşırdım zor geldim eve kaan ağladı yolda kucak istedi poşet mi taşıyım onu kucağamaı alayım bağarış çağarış zor attık kendimizi eve
mercimek kilosu
1.95 ti
heryerde 3 milyon kilosu
4 kilo aldım
dondurmalar
bi alana ikinci yüzde elli indirmli
kolalarda öyleydi
vereliniortaksana hep linkmi vercez kız sık kullanana ekle bak arada bari buraya yorum yaparsın
biz nazalp kızanımla yorumlaşıp duruyoz
karnınmı acıktı sende ne yemek var
migros uzak bana yani arabayla gidiliyo ben genelde carfurcuyum
indirim severim iyi bari afiyet olsun ucuz ucuz almışsın canım
bende yumurta yoktu çıktım aldım az önce bide paramıda aldım adamdan iş parasını :)
kız az önce gördüm 5 kilosu 8 tl pirinç alsamıydım bilmiyorumkismile
taam bidaki verdiğinizde sık kullanılanlara eklerim :lepi:
bende dünden köfteli patlıcan kebabı var fırında yapıyozya ondan bide pilav var salata karpuz vs.vs
tatlım bak bu sitede blog hazırlama il ilgili bir sürü bilgi veriilmiş
faydası olur bak derim
*Tam Bir Blog
süper görünüyo yaptınmı nası oldu![]()
ben bunu yapmaya gidiyom kızlar
carfurda bana uzak ta bayrampaşada var yumurtada aldım ben keskinoğlu alırım hep iri boyundan paranı almışın iyi güle güle harca canım afiyet olsunkaydirigubbakcemile5
süper görünüyo yaptınmı nası oldu
güzel olmadı kazık gibi olmuş dedi eşim kafasına atsam yarılırmış alsanaalsanasmileçok tuttum fırında herhalde
yumurta ve et ürünlerini asla marketten almam ben bacım
bizim burda bir tavuk kasabı var tavuk deyince aklına gelen herşey var biraz pahalı ama adamın kendi çiftliği var ordan geliyo mis gibi hiç koku yok marketteki yumurtalar kokuyo sevmiyoz biz hemde boyları jumbo
naaazzzzalsanaalsanasmilekız sen iyce büyüttün dükkanı ne güzel olmuş renkler resimmler tez zamanda banada yapçan haberin olsun
ya baktımda sarmadı blok beni siz devam edin bacılar![]()
cnm paydos edeli çooook oldu kaydirigubbakcemile3
sen nasısın kız zor yazıyorum mausemin beyni karıştı çalışmıyo 1 saattir laptopun kendi mausuylada çok zor yahu
bu araada cuma gece 12.30a biletleri aldık cnm son 4 gün
yaaa maussuz çok zor yaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi geceler kızlarrr iklimciğimmmmm ooohh tatile az kalmışş bizim içinde bol bol yüzz bu sıcaklardaaa masumummm su böreğini yaptım kuşumm bgnnn herkes bayıldııı
tamam tatlım hallederi sen heç merak etmeŞeniz
:teytey::teytey:
ohaoldumsmileohaoldumsmile
kızanlarım işlerimi bitiiryim elimde kalmasın diye popomdan ter akıttım resmen kaydirigubbakcemile3
ama bitirdim şükür yarın teslim edip 2 hafta almıycam sonra alırım yine belki
özledim tümünüzü nasısınız anlatın bakem ..
yarın temizlik yapıcam öğleye bitiririm sonrada boşum sanırım
çok özlettin kendini be kızan
tatil parasını çıkardın mı kıı o kadar uğraşmayazemuszemus
bende bugun izinliyim sözde ama toplantı var şubenin öğleden sonra
hemde çıkıp fatura falan yatırıcam
akşam ustune doğru evde olurum sanırım
iklim nasılsın bitmiş işler gözün aydın tatil yaklaştı demek tam zamanında gidiyon hava ne kadar sıcak dediğin gibi popomuzdan ter akıyo senin çalışmaktan benim oturmaktan serin serin ohh at kendini denize