• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

eb5b6c37f4.jpg

ben bunu yapmaya gidiyom kızlar

migros uzak bana yani arabayla gidiliyo ben genelde carfurcuyum :1:
indirim severim iyi bari afiyet olsun ucuz ucuz almışsın canım
bende yumurta yoktu çıktım aldım az önce bide paramıda aldım adamdan iş parasını :)
kız az önce gördüm 5 kilosu 8 tl pirinç alsamıydım bilmiyorumkismile

taam bidaki verdiğinizde sık kullanılanlara eklerim :lepi:
bende dünden köfteli patlıcan kebabı var fırında yapıyozya ondan bide pilav var salata karpuz vs.vs

carfurda bana uzak ta bayrampaşada var yumurtada aldım ben keskinoğlu alırım hep iri boyundan paranı almışın iyi güle güle harca canım afiyet olsunkaydirigubbakcemile5

bende profiterol yapıcam bide köfte eşim sevmez ama patetes püreli kaşarlı yapıcam belki yeryerimseniben profiterolu da akşam yemekten sonra yaparım koyarım bloğa ayy bu blog olduğundan beri daha bi zevkle yemek yapıyorum biliyomusunbayanssulusmile
valla kız bende öyle
daha bi özenerek yapıyorum
zemuszemus
dedikodumu etmeyin vurarım sizi kötükedihüso
ay tansiyonum düştü galiba sallanıyorum karnım aç eşimi bekliyorum :delphin:
ya beni sarmadı blok neyin siz yapın mare
link verin arada bende bakam opuyorumnanaktan
olum link link deyip duruyon al sana link
Yemekçinin Mekanı
çok sıcak bugün hava migrosa gittim bende bayağı indirim vardı ne alacağımı şaşırdım zor geldim eve kaan ağladı yolda kucak istedi poşet mi taşıyım onu kucağamaı alayım bağarış çağarış zor attık kendimizi eve

mercimek kilosu
1.95 ti
heryerde 3 milyon kilosu
4 kilo aldım
dondurmalar
bi alana ikinci yüzde elli indirmli
kolalarda öyleydi

çok uygunmuş kız mercimek hakkaten

sana hep linkmi vercez kız sık kullanana ekle bak arada bari buraya yorum yaparsın
biz nazalp kızanımla yorumlaşıp duruyoz
karnınmı acıktı sende ne yemek var
vereliniortak
migros uzak bana yani arabayla gidiliyo ben genelde carfurcuyum :1:
indirim severim iyi bari afiyet olsun ucuz ucuz almışsın canım
bende yumurta yoktu çıktım aldım az önce bide paramıda aldım adamdan iş parasını :)
kız az önce gördüm 5 kilosu 8 tl pirinç alsamıydım bilmiyorumkismile

taam bidaki verdiğinizde sık kullanılanlara eklerim :lepi:
bende dünden köfteli patlıcan kebabı var fırında yapıyozya ondan bide pilav var salata karpuz vs.vs

patlıcan kebabını bende denicem en kısa zamanda

naaazzzzalsanaalsanasmilekız sen iyce büyüttün dükkanı ne güzel olmuş renkler resimmler tez zamanda banada yapçan haberin olsun

eb5b6c37f4.jpg

ben bunu yapmaya gidiyom kızlar
süper görünüyo yaptınmı nası oldu
carfurda bana uzak ta bayrampaşada var yumurtada aldım ben keskinoğlu alırım hep iri boyundan paranı almışın iyi güle güle harca canım afiyet olsunkaydirigubbakcemile5

yumurta ve et ürünlerini asla marketten almam ben bacım
bizim burda bir tavuk kasabı var tavuk deyince aklına gelen herşey var biraz pahalı ama adamın kendi çiftliği var ordan geliyo mis gibi hiç koku yok marketteki yumurtalar kokuyo sevmiyoz biz hemde boyları jumbo

süper görünüyo yaptınmı nası oldu

güzel olmadı kazık gibi olmuş dedi eşim kafasına atsam yarılırmış alsanaalsanasmileçok tuttum fırında herhalde

yumurta ve et ürünlerini asla marketten almam ben bacım
bizim burda bir tavuk kasabı var tavuk deyince aklına gelen herşey var biraz pahalı ama adamın kendi çiftliği var ordan geliyo mis gibi hiç koku yok marketteki yumurtalar kokuyo sevmiyoz biz hemde boyları jumbo

bizim burda öyle bir yer yok canım malesef marketten alıyorum bende keskinoğlu markasına güveniyorum hem en kalitelisi o taze geliyo marketlerede bikere yufkacıdan almıştım köy yumurtası diye leş gibi kokuyodu uzun süre tiskindim yumurtadankafamçokkarıştı

AY ÖYLE KOKARSA ASLA ALMAM :sinifsinif:
NEYSE BEN ıŞ BAŞI YAPIYORUM ŞU VAKıT HADı ÖPÜYORUM CANIM

cnm paydos edeli çooook oldu kaydirigubbakcemile3
sen nasısın kız zor yazıyorum mausemin beyni karıştı çalışmıyo 1 saattir laptopun kendi mausuylada çok zor yahu :(
bu araada cuma gece 12.30a biletleri aldık cnm son 4 gün
yaaa maussuz çok zor yaaaaaaaaaaaaaaaaa

iyi geceler kızlarrr iklimciğimmmmm ooohh tatile az kalmışş bizim içinde bol bol yüzz bu sıcaklardaaa masumummm su böreğini yaptım kuşumm bgnnn herkes bayıldııı

cnm paydos edeli çooook oldu kaydirigubbakcemile3
sen nasısın kız zor yazıyorum mausemin beyni karıştı çalışmıyo 1 saattir laptopun kendi mausuylada çok zor yahu :(
bu araada cuma gece 12.30a biletleri aldık cnm son 4 gün
yaaa maussuz çok zor yaaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi bakalım az kalmış canım bizde temmuzun ilk haftası gidiyoruz kısmetse şarköye

iyi geceler kızlarrr iklimciğimmmmm ooohh tatile az kalmışş bizim içinde bol bol yüzz bu sıcaklardaaa masumummm su böreğini yaptım kuşumm bgnnn herkes bayıldııı

afiyet olsun canım tesadüf bugun bende aldım buzluğa attım güzel oldu değilmikaydirigubbakcemile2

tamam tatlım hallederi sen heç merak etme
Şeniz

:teytey::teytey:

ohaoldumsmileohaoldumsmile

kızanlarım işlerimi bitiiryim elimde kalmasın diye popomdan ter akıttım resmen kaydirigubbakcemile3
ama bitirdim şükür yarın teslim edip 2 hafta almıycam sonra alırım yine belki
özledim tümünüzü nasısınız anlatın bakem ..
yarın temizlik yapıcam öğleye bitiririm sonrada boşum sanırım

kızanlarım işlerimi bitiiryim elimde kalmasın diye popomdan ter akıttım resmen kaydirigubbakcemile3
ama bitirdim şükür yarın teslim edip 2 hafta almıycam sonra alırım yine belki
özledim tümünüzü nasısınız anlatın bakem ..
yarın temizlik yapıcam öğleye bitiririm sonrada boşum sanırım

çok özlettin kendini be kızan
tatil parasını çıkardın mı kıı o kadar uğraşmaya
zemuszemus
bende bugun izinliyim sözde ama toplantı var şubenin öğleden sonra
hemde çıkıp fatura falan yatırıcam
akşam ustune doğru evde olurum sanırım

çok özlettin kendini be kızan
tatil parasını çıkardın mı kıı o kadar uğraşmaya
zemuszemus
bende bugun izinliyim sözde ama toplantı var şubenin öğleden sonra
hemde çıkıp fatura falan yatırıcam
akşam ustune doğru evde olurum sanırım

bende sizi çok özledim kızım ya
eh çıkardım sayılır ama sigarama yetsinde :)))
kızanım ben iş konusunda hırslıyımdır oğlağım ordan belli disiplinyimdir başladığım iş bitmeli
eski çalıştığım yerde 3 yıl çalıştım inan en iyi disiplinli çalışan ben sayılırdım bizzat toplantıda patronum dediydi :kedi: utanmıştım herkezin içinde :kedi:
bende birazdan çıkıcam cnm saçımı kestiricem kaş bıyığı cumaya bırakıcam mahsus bide kıl tüğ olayım var onuda son ana bırakıcam sonra bavullar çok iş var ya
ve bu arada evide silip süpürmeliyim :bbo:

iklim nasılsın bitmiş işler gözün aydın tatil yaklaştı demek tam zamanında gidiyon hava ne kadar sıcak dediğin gibi popomuzdan ter akıyo senin çalışmaktan benim oturmaktan serin serin ohh at kendini denize

iklim nasılsın bitmiş işler gözün aydın tatil yaklaştı demek tam zamanında gidiyon hava ne kadar sıcak dediğin gibi popomuzdan ter akıyo senin çalışmaktan benim oturmaktan serin serin ohh at kendini denize

evet ya bugün öğlen dışarı çıktık merveyle saç boyası aldım bal köpüğü ilk saçımı kestirdim Victoria Beckham modeli süper oldu kız kaydirigubbakcemile3 bide kaydirigubbakcemile3eve gelince boyadım renk iyice açıldı
yarında giyimlerle uğraşırım ağda vs az işim kaldı sayılır artık :1:
cuma akşamı binicez cumartesi öğle 1 gibi ordayız inşallah kısmetse ilk yemek yer dinleniriz sonra denize ineriz heralde ordan 10dk lara yarım saat kadarda konyaaltı kaydirigubbakcemile2

Back
X