• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

az kalmş seninde canım yaa bebeğine kavuşmaya ne güzel bizimki 19 temmuzmuş öyle demiş doktor gelsinler hayırlısı ile bir sağolasın canım benim kaanın etkikenmmesi için uğraşıyorum ama benim sinirlerimde yıprandı onada yansıtıyorum bazen malesef üzülüyorum sonra:çok üzgünüm:

allhh doğum yolunda olanlara yardım etsin cnm yelli yağmur gibi gelsin geçsinn herkesinnn takmaaaa cnmm kafanaaa ayy böle ince fikirlii olunca inan hep olan bize oluyooo bende çok takarım kafaya büyütürümm ama olan hep bana olurrr

allh seni kahretmesin emiii masumumm perşembeleri napıcam diooo delüüü kız kaydirigubbakcemile3 yaz zatennn pek etkilemez senii ay ben hiç sefmıomm bu diziyii yaaa seyretmedim bile finaliniii

öyle deme kız bende bihteri hiç sevmezdim ama ölünce üzüldüm nedense yaa gerçek sanki şimdi kimbilir nerde tatillerde sürtüyodur kaydirigubbakcemile3

allhh doğum yolunda olanlara yardım etsin cnm yelli yağmur gibi gelsin geçsinn herkesinnn takmaaaa cnmm kafanaaa ayy böle ince fikirlii olunca inan hep olan bize oluyooo bende çok takarım kafaya büyütürümm ama olan hep bana olurrr

bende çok kafaya takarım herkesi elimde değil ama biri üzülünce bende dağalırım hemen olan bize oluyo dediğin gibi kimseye bişey olduğu yok haline üzüldüklerim normal yaşantılarına dönmüşler bile banada baş ağrısı kaldı geriye geçmek bilmiyo bi türlü-tatlicadiarzu-

merhaba kıslar
nabersiniz ozledim sizi çok
iklimimim tatilde hala değilmi
siz nassınız masımın patişkom

nazcığım nerelerdesin sennnn memleketee geldin demiii bizde seni özledik çukkk ben iyiyimm büyütüyuom tosunuuuu öptük seni teyzesi

selam kızlarr sabah 7de evimize vardık anca evi topla markete çık annemlere git..
şu an çok yorgun hissediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
sizler nasılsınızz

merhaba kıslar
nabersiniz ozledim sizi çok
iklimimim tatilde hala değilmi
siz nassınız masımın patişkom

canım nasılsın tekirdadasın hala sanırım blogta öyle okudum bol bol gez şekercim

selam kızlarr sabah 7de evimize vardık anca evi topla markete çık annemlere git..
şu an çok yorgun hissediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
sizler nasılsınızz

hoşgeldinnn kızzz nasılsın iyi gezdin vallahi dimi seni çok özledim canım yaa
ben hastayım biraz başım çok ağrıyo 2 gündür yatıyorum nerdeyse sen dinlen iyice

hoşbulduk canım bende çok özledim seni
evet çok yorgunum ya sorma uzandım ama atamadım yarına falan geçerdir heralde :)
nazocanda tatilde demek hadi sende çık artıkın beya

bizde gidicez canım inşallah bakalım ayın 1 gibi falan bizde parka gittik birazcık hava serindi sanki üşüdüm sen dinlen canım ben özeleden sonra döncem sana olumunekankayizsmile

merhabayın kızanlar
iklimimde gelmiş
şimdi masımın gitçek demekki

bende gitçem nazlım sen nasılsın tekirdağdamısın hala bende şarküye gitçem kısmetse teyzem var orda bizim yerimizede gez

bende gitçem nazlım sen nasılsın tekirdağdamısın hala bende şarküye gitçem kısmetse teyzem var orda bizim yerimizede gez

evet tatlım tekirdagdayım daha 1 hafta burdayım
havalarda kotu beyaa bi düzelmedi bende yenıciftliğe halamlara gidicektim habire yagmur yağıyor

evet kız kış geri geldi sanki bide senin izinin buldu soğklar neyse anneciğinin yanındasın ya yeter güzelim

iklimm hoşgeldinnnnnnn kızz tatilciiii nasıl geçti tatılınn tatill daha çok yoruyo sanki insanı ben öle olurumheppp giderken toplaa geldiğinde yıka yerleştirrr öffffffff

günaydın kızlar patik.iklim aşağıda gördüm sizi ama şindi çıkmam gerkeiyo öptüm hepiniziolumunekankayizsmile

hoşbuldum arkadaşlar teşekkür ederim sizleri öpüyorum çok yorgunum dün akşam 6 gibiydi sanırım eşimle bi uyuduk sabah 7de kalktık yolladım gitti ardından 11e kadar daha uyumuşum :) yol yorgunluğu gitti 12 saat mahfediyo adamı beya neyse öğlen bi başladım yıka dolaba koy vsvs bide süpürdüm sildim evi ardından duş aldım kafam ıslak daha ama bitirdim allahtan şimdi beyazları sericem o kadar..
patikim nazım masumum çok özledim la sizi

temiz pak etmişin heryeri bigüzel aferin sana canım tatil dönüşü öyle oluyo zaten birsürü yıka ser giymediklerini bile yıkamak zorunda oluyo insan bende temizlik yaptım sabahtan duş aldım aynen benimde saçlar ıslak daha yemek derdi var yufkam var börek yapçam bu akşam bide patetes salatası yaparım yanına

senin yemek faslın hazır oh ne güzel bende mantar yıkadım bastım suya napsam nası yapsAM düşünüyorum

Back
X