Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

bende hem zayıflama diyorum diyorum ama önümde bir tabak çekirdek çitleyip duruyorum offf kalkmalı biraz hareket etmeliyim

iyi gecelerrr kızanlarrrr nasılsınız bakemmm masumum tatilke gitmişş oh yarasın kuzumaaa iklimmm sen adapte oldunmu kız tatil modundan çıktınmı

anaa ben geçmişi tam okumadan yzdıydım masum gelmiş naz gelmişş kadro tamammm yeni gelen hemşolarda hoşgelmişler

enem kocesinide özlemiş :roflol:
tamam gel bekliyorum ben gitmeden gel kıss

özledim kıs kocamı hiç ayrı kalmadık daha bukadar allah ayırmasınkaan hiç özlememiş babasını bi gördü utandı yastıkla yüzünü örttü şaşırdık vallahi

heyyyo
artık eski günler gibi beraber olucaz :hulya: özlemişim sizi be valla

ramazan kış dedimmi herks kürkçü dükkanına geri dönücek:hulya:

iyi gecelerrr kızanlarrrr nasılsınız bakemmm masumum tatilke gitmişş oh yarasın kuzumaaa iklimmm sen adapte oldunmu kız tatil modundan çıktınmı

kız patik nerdesin sen yaa diyom bu kız doğurdumu yoksa hiç gelmiyo bizim bebiş 19 temmuzda geliyo hayırlısı ile bende anamla kısa bi şarköy taili yaptım tizeme gittim şarköye çok gezdik vallahi erdeğe bile gittik vapurlasempatiksalakcinni

masumummmmmmmm bende buralardayımm hazırlıkktayız bizde istanbuldaydık geçen hafta sonu mahmutpaşaya havuzlu hana gittikk alışveriş yaptıkk ordan ortaköye gezındık boğaz turu falannn yenıbosnada eşimin kuzenı var onlarda kaldıkk o gezdırdı bizi pazar akşamıda bakırköye gittik ordann çorluya döndük gecee son rotüşleri yapıyozz doğurmadım kız daha zamanı varr zamanında gelsin erken gelmeisn bu ara çok ağrılarım oluyo gerçi dönüyomu kendine yermi açıyo bilmem nefes bile aldırmadı bana iki gün geceleri yataktan dönmek kabusss gibi ay sizin az kalmışşşşşş allhım yardımcısı olsun o yolda olanların ne güzell gezmişsinnnn ben daha hiç gitmedim şarköyee çok uzak değil ama fırsat olamdı eşim gitmiş götürmek istiyo kiraz zamanı benide artık çocuk olunca gidemeyız büyüsün ondan sonaa

anaa ben geçmişi tam okumadan yzdıydım masum gelmiş naz gelmişş kadro tamammm yeni gelen hemşolarda hoşgelmişler

tabi beya toplandık artıkın sen nerelerdeydin görünmedin hiç kız bebikin nasıl

musyasss günaydın cnm sizde yağmurmu varr bize daha gelmedi ama hava çok soğuk ve kapalııı kızın nasıll büyüdümüüü

iklimimmmm evet toplandıkkk valla çok iyi olmş sevindimmm herkes tatilini yaptı geldi bana tatil yuk zatenn evdeyz misafiri bekluıycezzz oğlumm iyiymişş cnmm salı gidicem genee 15 güne düştü artık kontreller sen nasılsn

musyasss günaydın cnm sizde yağmurmu varr bize daha gelmedi ama hava çok soğuk ve kapalııı kızın nasıll büyüdümüüü

evet kuşum yagmur bi yagıyo bi duruyo soguk desen kıştan kalma resmen dışarı hasret kaldık kızım dün 10aylık oldu teyzesi pıtır pıtır konuşuyo emekliyo odalarda geziyo teyzesii iki dişi var ısırıyo habire benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burasıda çok soğuk cnmm ayyy büyümüşşşşşşş senin fıstıkkk ehehehe dimek seni ısırıyooo maşallahhh sağ olan büyüyooo valla kız prenses mi ne vardı ardanın annesi hani o girrmıyo bi sorun yok demi

cnm artık giremez o foyası çıktı ortaya adı bile mervemi bilinmez yalancı hatunun biri çıktı o cnm bize gösterdigi resim mankenin birine aitmiş ardada o resimdeki çocuk değilmiş biz yakaladık özür diled,i kaçtı bidahada gelmedi

sen bizden çok gezmişin kız havuzlu hanı biliyorum bizde ordan alışveriş etmiştik oğluma ne ararsan var vallahi yengemde öyle kız ağlıyo artık dığursamda kurtulsam diye çok ağarlaştı bi yatıyo 3 kişi kaldırıyoz yerinden çok kilo aldıı çokk

selam güzeller bol yagmurla güne uyandık yine yaza hasret kaldık valla

selam musyas bebeğin bikinisini giymiş baksen zilliyekaydirigubbakcemile2

aaaaaaaaaaaa çok şaşırdımmmm vallaa ayy çok samimi konuşuyoduyaaa bende merak edıyorum onuuu klava:

as cnm bnm giydi ama iki kere havuzuna soktuk bidaha güneşi göremez olduk cnm bnm hehe

aaaaaaaaaaaa çok şaşırdımmmm vallaa ayy çok samimi konuşuyoduyaaa bende merak edıyorum onuuu klava:

aman bşver cnm yalancınınmumu söndü işte bizede iyi olduy herkese güven yok artık klava:

bende şaşırdım vallahi kadın başka resimlerimi koyuyomuş benim diye nekadar tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…