Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

KIZIM NASISIN NASI GEÇTİ YAZDIK BANA KÜSTÜNMÜ NİYE CEVAP VERMİYOSUNN :sinifsinif:

bana mı dedin tatlım yaa
neden küseyim sana aşkolsun
bir girip bi çıkıyorum ya yazdım sanıyordum sana yazmamışmıyım farkına değilim
nolur küsme bana
özür dilerim

bana mı dedin tatlım yaa
neden küseyim sana aşkolsun
bir girip bi çıkıyorum ya yazdım sanıyordum sana yazmamışmıyım farkına değilim
nolur küsme bana
özür dilerim

bitanem seni çok seviyorum küsermiyim hiç görmediğini fark ettim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bitanem seni çok seviyorum küsermiyim hiç görmediğini fark ettim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kurban olurum sana benn bende senı seviyorum aşkitom
kusura bakma tekrardan
naparsın nedersin bakalım
tatilin nasıl gecti güzelmiydi

kurban olurum sana benn bende senı seviyorum aşkitom
kusura bakma tekrardan
naparsın nedersin bakalım
tatilin nasıl gecti güzelmiydi

güzel geçti canım bitter oldum sempatiksalakcinni geldik bitti bile asıl sen anlat annenler nasılar denize gittinmi
napim kiraz vardı baktım çürüycek yenmedi pişiyo şimdi komposta yapıyorum ama şimdi fark ettim saplarıyla pişiriyorum :kedi: unuttum

kızlar ben geldim selam herkese nasılsınız bakalım özledim siziolumunekankayizsmile

deli kız sapıyla çöpüyle pişirilirmi
tey allam
-tatlicadiarzu-
valla tatlım 2 hafta boyunca hava sürekli kapalıydı hiç deniz havası yoktu giremedim
annemler iyiler valla kardesimde gidicek 2 gune kadar

deli kız sapıyla çöpüyle pişirilirmi
tey allam
-tatlicadiarzu-
valla tatlım 2 hafta boyunca hava sürekli kapalıydı hiç deniz havası yoktu giremedim
annemler iyiler valla kardesimde gidicek 2 gune kadar

sorma neyse pişti artık kaydirigubbakcemile3
ne şans kız sendeki hava bozuk antalya yanıyodu son gün bozdu üşüdük eve bi geldik burası buzz gibi kış gelmiş gibiydi..

bebikim hoşgeldin evemi siteyemi geldin

eve geldim tatlım artık yetti bir hafta oldu evimi özlemişim yaa kocamı özlemişim hasret gideriyoruz canım

merhaba canım hoşgeldınŞeniz

hoşbuldum nazım demek sen denize girmedin dün bizde gidemedik hava kapalıydı ama önceki günler kavrulduk güneşten

oğlumu uyutucam canlarım sonra görüşürüka.s.

iklim kirazı sapı ile kaynataman iyi olmuş çünkü kirazın sapı çok faydalıymış kayınvalidem özellikler kaynatıp içiyo ama sen komposto yapmmışın içinde nasıl olur sap bilmemekisempatiksalakcinni

enem kocesinide özlemiş :roflol:
tamam gel bekliyorum ben gitmeden gel kıss

süzdüm kaşıkla suyunu ezdirdim çöpleri attım suyu kaldı

heyyyo
artık eski günler gibi beraber olucaz :hulya: özlemişim sizi be valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…