Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

hoşbulduk cnm
evet cnm başladım tedaviye bugün ilk iğnemi vurundum çarşamba kontrol yumoşlar ne halde olucak bakalım sonrasındada aşılama kısmetse.

evet canım inşallah tutar ne diyim çok saol canım hayırlısı artık

fıstığım tutsun inş.önce teyzeleri(yani biz)tanışalım şopidiklerle allah sületti ne:) keşanlım yavvum bis herkesi isteris ayrımcılık yapmayız merak etme:)hele okullar açılsın bak ne sohbetler etçez.ben uzak kalıom biras çünkü orda pc yok idare edin artık. bende çorludayım kışları,. yazları kaçıom sessizlik vede doğa. laf aramızda insan yaşlanınca çekemio gürültüyü.sahi naz nirde? aslan yürekli arkadaşım benim.bu arada yeni gelenleri unutmadım ama geri geri okumaya zaman yok normalde yetişemiom hızınıza.bir ay ara verince hiçten yetişmio.canlar

hoşbulduk cnm
evet cnm başladım tedaviye bugün ilk iğnemi vurundum çarşamba kontrol yumoşlar ne halde olucak bakalım sonrasındada aşılama kısmetse.

hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini burdan alırız:CüvCüv:

filizcim tamam canım ayrı gayrı yok hepicimiz trakyalıyız :):teytey:

iyi geceler kızlar nasılsnız bakimmm kimsecikler yuk hepiniz uyudunuzmuu ay ben yattımn ama uyuyamadımmm bakim dedim kim var kim yukkk

günaydın kızlar
daha öncede slm deyip kaçmıştım size:))
2009 nisan annesiyim
şimdi birkaç sayfa okudum ve yine slm vermek istedim:)))

inş.hepimizin bebekleri için canım
kusura bakma anladığım kadarıyla hamilesin sanırım
sağlıkla al kucağına inş.
aslında muhabbetlerinize bayılıyorum:)
bende çorluluyum ve yakınımda birilerinin yazılarını okumak güzel oluyor

evet hamileyımmm cnm oğlumuzu beklıyoruzz hayırlısıylaa iiyi dileklerin içinde sağoll muhabbetlere bayılıyosan sende gell sohpetee zemuszemus üjj bejler toplandık biz burdaa bende çorluda oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…