Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk cnm
evet cnm başladım tedaviye bugün ilk iğnemi vurundum çarşamba kontrol yumoşlar ne halde olucak bakalım sonrasındada aşılama kısmetse.
hoşbulduk cnm
evet cnm başladım tedaviye bugün ilk iğnemi vurundum çarşamba kontrol yumoşlar ne halde olucak bakalım sonrasındada aşılama kısmetse.
fıstığım tutsun inş.önce teyzeleri(yani biz)tanışalım şopidiklerle allah sületti ne:) keşanlım yavvum bis herkesi isteris ayrımcılık yapmayız merak etme:)hele okullar açılsın bak ne sohbetler etçez.ben uzak kalıom biras çünkü orda pc yok idare edin artık. bende çorludayım kışları,. yazları kaçıom sessizlik vede doğa. laf aramızda insan yaşlanınca çekemio gürültüyü.sahi naz nirde? aslan yürekli arkadaşım benim.bu arada yeni gelenleri unutmadım ama geri geri okumaya zaman yok normalde yetişemiom hızınıza.bir ay ara verince hiçten yetişmio.canlar
allah bağışlasınn sen büyütmüşsünn ikinci zamanı gelmiş bilemm :içelim:
datlım şarköyde yazlığım var ayıptır sölemesi öhö öhö düğün var die geldim
hoşgeldin canıma.s.Merhaba herkese yeni üyelerdenim. Ve Trakyalıyım (Kırklareli) zemuszemus
bende şaşırdım vallahi kadın başka resimlerimi koyuyomuş benim diye nekadar tuhaf
günaydın kızlar
daha öncede slm deyip kaçmıştım size:))
2009 nisan annesiyim
şimdi birkaç sayfa okudum ve yine slm vermek istedim:)))
inş.hepimizin bebekleri için canım
kusura bakma anladığım kadarıyla hamilesin sanırım
sağlıkla al kucağına inş.
aslında muhabbetlerinize bayılıyorum:)
bende çorluluyum ve yakınımda birilerinin yazılarını okumak güzel oluyor
efsane geri döndü :)
beni yine alır mısınız aranıza mari kızanlar :)